Siz hangi hastanede yaptırdınız ve süreç nasıl geçti özel değilse paylaşır mısınızSağlık bakanlığı yasaklamış bunu işleminiz terminasyon olduğu için. Bebeğiniz yaşıyor önce iğneyle kalbini durdurup sonra suni sancı verip doğum yaptıracaklar. Usülsüz işlemler olmasın diye yalnızca devlete bu yetkiyi vermişler. Bizde araştırdık devlette olsun istemiyordum işlemim özel hiçbir hastene kabul etmedi yasak olduğu için
Benim bebeğimin suyu bitti o yüzden bu işlemi yapacaklardı Çam sakurada fakat işlem yapılmadan benim kendiliğinden sancım başladı ve doğum yaptım işleme gerek kalmadıSiz hangi hastanede yaptırdınız ve süreç nasıl geçti özel değilse paylaşır mısınız
Çok üzüldüm Allah sabır versin. Bizim de bu dünyada imtihanımız çocuktan maalesef ne diyeyimBenim bebeğimin suyu bitti o yüzden bu işlemi yapacaklardı Çam sakurada fakat işlem yapılmadan benim kendiliğinden sancım başladı ve doğum yaptım işleme gerek kalmadı
Evet maleeefÇok üzüldüm Allah sabır versin. Bizim de bu dünyada imtihanımız çocuktan maalesef ne diyeyim
Sıkıntısı büyük akciğere giden damar ince ve her an işlevini yitirebilir. Avsd var ayrıca ters kan akımı var pis kan temiz kana karışıyor. Aort damarı yanlış yerden çıkıyor. Kalp kapakçıklarında kaçaklar var. Kalbin sağ tarafı tam işlevini göremiyor. 5 ayrı doktor gördü emin olun her gidişimizde bir umut oluyor ama daha kötü şeyler duyuyoruz bu kararı almak hiç kolay değil fakat ya bu şekilde sonlanacak ya da çocuk doğup ameliyatlarla paramparça edilip bize veda edecekEvet maleeefbu arada haddim değil ama iyi düşünüp karar vermenizi öneririm çünkü işlem çok sıkıntılı. Eğer çok büyük bir anomalisi yoksa kalp ameliyatı ile çözülecekse tekrar düşünmenizi tavsiye ederim. Bazen testlerde yanıltabiliyor hasta deniyor fakat sağlıklı doğuyor çocuklar
Ağır kalp anormali dışında ne dediler başka ? Boyu kilosu organları farklı mı haftasına göre ?22. Haftada detaylı ultrasonda bebeğin kalbinde ağır kalp anamolileri olduğu söylendi, down sendromu ve diğer genetik testler temiz çıktı. 25. Haftada Çapa tıp fakültesinde heyete çıktım çocuğun çok ağır bir kaç ameliyat geçireceği asla normal bir yaşamı olmayacağı söylendi ve gebelik sonlandırma önerildi. Eşimle karar vermek için süre istedik heyetten rapor alıp özel bir hastanede sonlandırma yapmak istiyoruz ancak sekreter sonlandırma burada olur dedi. Bu durumu yaşayan var mı çapadan rapor alıp özel de sonlandırma yapan var mı. Istanbulda hangi özel hastaneler bu işlemi yapıyor yaptıran varsa lütfen acil cevap verebilirmi
Hayır genetik bir rahatsızlığı yok diğer organları da sağlıklı.Ağır kalp anormali dışında ne dediler başka ? Boyu kilosu organları farklı mı haftasına göre ?
Ee canım çocuk ya sağlıklıysa . Sadece kalbi için mi öyle dediler ne varmış kalbinde anormaliHayır genetik bir rahatsızlığı yok diğer organları da sağlıklı.
Dalga mı geçiyorsunuz yukarıda yazdığımı okumadınız mı 5 doktor gördü çocuk kardiyoloji doktoru dahil. Doğarsa mosmor doğacak oksijen seviyesi kontrol altında olacak devamlı yaşasa bile en az 3 ağır açık kalp ameliyatı geçirecek tabi oksijen düşüp kör kalmaz veya felç inmezse ve düzelmeyecek bir kalp hastalığı bu yapılacak ameliyatlar sadece ömrünü uzatacak bir nebze. Sizce sağlıklı bir bebek mi ne olması gerekiyor daha bir tık ilerisi kalbinin olmamasıEe canım çocuk ya sağlıklıysa . Sadece kalbi için mi öyle dediler ne varmış kalbinde anormali
Boşverin, böyle aman doğurcuları dinlemeyin. Siz zaten kurula girdiniz, kaç tane doktor gördü. Doğumda sağlıklı olma ihtimali olsa, o kadar doktor toplanıp izin verir mi, kendi mesleğini tehlikeye atar mı? Çok üzüldüm sizin durumunuza, benim kuzenimizde genetik test yapıldı hiç bir sorun yoktu ama bir kaç hafta sonra idrar deliği olmadığı tespit edildi , yaşamaz gelişemez dediler, hastane doktor gezdi hepsi aynı şeyi söyledi. Kurul kararı ile gebelik sonlandırıldı. Çok üzüldü ama zamanla biraz düzeldi. Şimdi tekrar denemeyi düşünüyor.Dalga mı geçiyorsunuz yukarıda yazdığımı okumadınız mı 5 doktor gördü çocuk kardiyoloji doktoru dahil. Doğarsa mosmor doğacak oksijen seviyesi kontrol altında olacak devamlı yaşasa bile en az 3 ağır açık kalp ameliyatı geçirecek tabi oksijen düşüp kör kalmaz veya felç inmezse ve düzelmeyecek bir kalp hastalığı bu yapılacak ameliyatlar sadece ömrünü uzatacak bir nebze. Sizce sağlıklı bir bebek mi ne olması gerekiyor daha bir tık ilerisi kalbinin olmaması
Hanımefendi sakin olun kalbinde anormali olarak ne söylediler isim olarak dedim . Benim bebeğime açıklık var dediler mesela . Size aldırmayın demedim herhangi yorumda bulunmadımEe canım çocuk ya sağlıklıysa . Sadece kalbi için mi öyle dediler ne varmış kalbinde anormali
Dalga mı geçiyorsunuz yukarıda yazdığımı okumadınız mı 5 doktor gördü çocuk kardiyoloji doktoru dahil. Doğarsa mosmor doğacak oksijen seviyesi kontrol altında olacak devamlı yaşasa bile en az 3 ağır açık kalp ameliyatı geçirecek tabi oksijen düşüp kör kalmaz veya felç inmezse ve düzelmeyecek bir kalp hastalığı bu yapılacak ameliyatlar sadece ömrünü uzatacak bir nebze. Sizce sağlıklı bir bebek mi ne olması gerekiyor daha bir tık ilerisi kalbinin s
Siz karar mercii misiniz de size yanlış geliyor. Size ne kardeşim herkesin işine burnunuzu sokmayın. Kadın aldırayım mı ne düşünüyorsunuz diye sormamış. Bunu özelde yaptıran var mı diye sormuş. Yaptırmadıysanız geçmiş olsun der baş sağlığı dilersiniz konudan gidersiniz. Bayılıyorsunuz milletin kendi bedeni hakkında aldığı kararı eleştirmeye yahu.Anneyi tehlikeye atan bi durum yoksa bence gebeliği sonlandırmanız bana biraz yanlış geldi neticede rabbimin verdiği canı yanlız rabbim alır acı çekecek veya engelli olacak diye bir bebeğin hayatına son vermek yanlış bir karar diye düşünüyorum geçmiş olsun rabbim sana sabır versin iki çocuğunu kaybetmiş biri olarak zor bir durum yaşadığınız