randevuları zaten almışındır canım herhalde stres yaptıkça kendini yıpratıorsun ınan kuaför fotocu iyise zaten en güzelini veya senn beğendiğin modeli yapcaktırrr
çok sağol tatlım inş.herşey gönlümüze göre olur:)
dün fotograf cekimimiz yapıldı kızlar çok eglenceliydidügün günü fotograf cekimiyle ugrasmayacagız nasıl olacak gerginligini atmıs olduk
bugün evimizi yerlestirmeye gidiyoruz
inş. sn bizden önce gidiosunheycan dahda fazladır
ee nişanlı kızların topiğinden sonra bu topic unutuldu mu :)
kızlaar çok az kaldı yaa ama hala gelin olacağıma inanabilmiş değilim.. bugün kuaför işini de hallettim.. fotoğrafçı kaldı.. sizinlerin hazırlıklar tamam mı?
ee nişanlı kızların topiğinden sonra bu topic unutuldu mu :)
kızlaar çok az kaldı yaa ama hala gelin olacağıma inanabilmiş değilim.. bugün kuaför işini de hallettim.. fotoğrafçı kaldı.. sizinlerin hazırlıklar tamam mı?
bakalm bende evimi özledim ya bayadır görmedim evimi bi salonla oturma odamın perdeleri yerleşrken 2.kez gördüüm o kadr mobilya geldiğinde zatn görmüştüm ama en son nıkah işlemlerni halletiğimizde eve uğrdık o ayy sen böel deyince valla evim tüttü burnumda
az önce şahsi eşyalarımı koliledim dahada çıkıcaktır rsim albüm faln bantlamadım o yüzden bakalm benmde gidilmeyı beklıo eşyalrım
ayyy aklıma girdi brden evm yaa evimin dağınık halinin (mobilya geldiğinde) resmleri çekmşştim bakiyim bi yandan da
canım çok yakında hergün ordasııııınnnn
benimde kıyafetlerimi toplamam lazım daha o duruyor yarın akşam başlayayım o işe ben
benim çoğu şeyim toparlandı bile çoktan annem ramazanndan önce gardropbmdaki kyftlerimi kolılemşti
tabi belli kısmı kutuda şimdilik giydiklermde başka boş dolapta
of off bitmıor bugn annemler 75cmlk sandkta almşlar almayın dedim ama aldılar
annemin tarafında ilk gelin ben çıkıorum eksk olsn istemıorlar
babamn tarafında 7.torunu olark bn evlenıorm
ananemde ilk 1.yimözeniorlar herşeyime
sağolsunlar inş.. cnmm yaa evimi özledimmmm kaç defa baktm demnden berii
perş.günü çeyız yerleşcek doya doya bakıcam evime
bizden fazla onlar özeniyor zaten
çok az kaldıııııı uyuyamıyorum heyecandan sabah 7 de gözlerimi açıyorumnormalde işe bile zor giden ben
benm şu anlk öyle uyku problemm yok saat öğlen 1-2ye kdar uyuyorum
ama bakalım iştee bi kaç gün sonra misafir moduna girerim herhalde özellkle bayramda :2: bakalmm nasl geçiçek günler
ben koşturmaktan (herşeye geç kaldığımız için) günlerin geçtiğinin farkında değilim o yüzden evde misafir moduna da giremedim
bende öyle canım yaa koşturmaca btmıorki bi ohh bitti nefes alalım diyemıyoruzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?