Aşılama 25ekim 2021 Aşılama yaptıranlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bir İkizler Burcu olarak bir sevinip bir üzülüyorum ama Allah'tan umut kesilmez ol desin ve olsun inşallah umudumuzu kaybetmeyelim yaşıyorsak hala Umut var demek
Benim de yükselenim ikizler çok dengesiz ruh haline sahibim bendebı yanım yok olmadı diyo evdeyken.eger dışarı çıkıp kafam dagilmissa dur bakalım hemen su koyuvermek yok daha hiç bişi belli değil diyorum.ayarlarim bozuldu

Aynı aynı benimde eşime bı arayıp umut veriyorum bı arayıp canım sıkıldı bnm diyorum test konusunda bile kararsızım ufak bir gaza gelsem gider test yaparım biriniz dese ki aynı gün aşılama yaptırdık.ben test yaptım pozitif deseniz gider testi yaparım yanı o derece

Bende eşime hiç umut etme diyorum.heral de hep negatifleri görmekten bide bacak ağrım var dünden beri. adet öncesi hep ağrır onun da büyük payı böyle olumsuz düşünmem de.yani ben yapmicam canım testi hiç içimden gelmio ama yapacaksan haftasonunu bekle daha net sonuç alırsın.1 gün bile değişkenlik gösterir testte

Beklicem beklicem sabredicem biraz daha kızlar ben evel gün sabah koltukta uyurken koltuğu biri kaldırıp kaldırıp indirdi ödüm koptu deprem diye çok Korktum gözümu açamadım Korktum uyudum, dün gece deprem oluyor diye titreyerek kalktım sabahına da uyandığımda dilimi ısırmışım arkadaşa anlattım sübyanlımısn acaba dedi korkuttu beni

Sübyanli misin derken hamile mi demek istedi ki ne anlama gelio.ilk kez duyuyorum.

Kızlar ben elendim idrar testim negatif çıktı az önce ufacık silik çizgi dahi yoktu laboquick markaydı internetten almıştım testi

Kızlar ben elendim idrar testim negatif çıktı az önce ufacık silik çizgi dahi yoktu laboquick markaydı internetten almıştım testi
Ama daha erken ya neden yaptın buradan bı yazı okudum 12.gun kan testi bak kan testi diyorum yapıp negatif gelmiş bikac gün sonra tekrar edince gebelik olduğunu öğrenmiş.nasip kısmet hiç belli olmaz

Birde iğnenin etkisi geçmiş bunu öğrenmiş olduk bana kalırsa pazar sabah tekrar et testi derim.en azından daha net olur var yada yok olduğu.

Ya bende onu dedim kendi kendime iğnenin etkisiyle bile çift çizgiyi göremedim şuan dediğiniz gibi ümitlenmeye basladim beklicez bakalım ama en azından biraz daha

Sen yinede yap bence kan testi hiç silik çizgidemi yok
Yaptım tek çizgiydi giyindim ise giderken evden çıkarken birdaha baktım yine tekdi sinirimden irdelemedim zaten... Şuan sonradan ne durumda oldu bilmiyorum aslında ben bu testleri internetden almıştım cokda güvenmiyorum ama bekliyim.biraz daha yapcak birşeyim yok

Ya bende onu dedim kendi kendime iğnenin etkisiyle bile çift çizgiyi göremedim şuan dediğiniz gibi ümitlenmeye basladim beklicez bakalım ama en azından biraz daha
Rahat ol bak bana hiç acelem yok elin de sonunda o sonucu ogrenicez.rabbim bizi bizden daha çok düşünüyor.o can bizlere nasip olacaksa bı sekilde kapımızı çalacak.telas ve evham yapmak sadece çok strese sokuyo.

Rahat ol bak bana hiç acelem yok elin de sonunda o sonucu ogrenicez.rabbim bizi bizden daha çok düşünüyor.o can bizlere nasip olacaksa bı sekilde kapımızı çalacak.telas ve evham yapmak sadece çok strese sokuyo.
Evett haklısın çok stresli bi dönemdeyiz

İlk 10 dakikadan sonra silik cikiosa zaten yanlış oluyor test ilk 10 dk icinde çıkan sonuç doğrudur cnm . Ama kana baktirmanda fayda var şöyle düşün daha adet olmadin bu bile sepeb

26 yaşındaym eşi 299 4 yıllık evliyim v
Oyhh masallah nasi güzel gencsiniz daha.inan ki bu yaşının tadını çıkart ne varsa 20 li yaşlarda var.ben 31 eşim 41 yaşında.9 yıllık evliyiz bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…