25 yılda insan nasıl tanınır

malesef bazı kişiler büyükmür ayıptır dinlemiyor çok duyarsız insanlar var biz olsak yattğımız yatağı veririz,yemeyiz yediririz resmen ..

malesef bazı kişiler büyükmür ayıptır dinlemiyor çok duyarsız insanlar var biz olsak yattğımız yatağı veririz,yemeyiz yediririz resmen ..
hee birde işin o kısmı var, evde yer yok diye hiç tanımadığı birinde kalmak zorunda kalmış annem.
madem şartların uygun değil ne diye şehir dışından misafir davet ediyorsun.

kesinlikle çok ayıp etmişler..kadıncağız kalkıp düğüne geliyor gördüğü muameleye bak.pes diyorum.

Bence yapmaları gereken en doğru şey, sabah erkenden annenizi minibüse bırakmalarıydı. Annenizin de minibüse bırakın yeter gerisini ben hallederim demesiydi. Evet ayıp etmişler. En azından arkadaşı o kadar yolu ben toplu taşıma aracıyla gelip geri dönmiyim seni vakitlice minibüse yetiştirelim demesi ve bunu yapmasıydı. Garip geldi bana da.

ahh işte onu yapsa.
yazdım mı hatırlamıyorum annem erkenden kalkıp kahvaltılarını bile hazırlamış 9:00 a kadar kaldıramadım diyor.
Limana kadar götürmeyecekse bile vaktinde kalkıp minibüse kadar bıraksalardı hiç değilse uçağı kaçırmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…