Dert değil çok şükür ama sinirden içim şişti.
anneciğim 60 yaşında ve 25 yıllık arkadaşı var, kendisi İzmir de yaşıyor ama bekar oğlu İstanbul'da olduğu için sık sık buraya gidip geliyor ve görüşüyorduk.
Hatta abim İzmir'de askerlik yapmıştı da gidip 2 gece onlarda kalmıştık, abim zaman zaman gitmişti v.s.
Velhasıl bu bekar oğlunun düğünü oldu Allah mesut etsin, bizi de düğüne davet etiler.
Bende gidecektim ama kızım küçük hava değişiminden etkilenir diye vazgeçtim.
Anneciğime gidiş dönüş uçak biletini aldık sağolsunlar havalimanına karşılamaya gelmemişler, kadıncağız yol bilmez, okuma yazması yok 3 saatte eve varmış.
Dönüş günü ben bulamam benimle biri gelsin demiş annem, evde 3 oğlu var, kocası ve kapıda arabaları var.
annemi evin hanımı bin bir nazla toplu taşıma ile havalimanına götürmüş velhasıl uçak kaçmış.
sabah 7:00 den 9:00 a kadar annem kadını evden çıkartamadım diyor
bence bezdirip kendisi gitsin diye uğraşmışlar, günah almak istemiyorum ama ilk aklıma gelen bu.
neyse ben anneme başka bir firmadan 1 saat sonrasına hemen bilet aldım annem şu an yolda ama insan bozuluyor arkadaş.
25 yıllık arkadaşlar, senelerce komşuluk yaptılar birbirlerine çok yakındırlar.
Olacak iş mi Allah aşkına siz söyleyin.
Sadece biz mi önemsiyoruz bu durumları, biz bir misafir gelecek olsa otogarda havalimanında beklemesin diye inişinden önce gider bekleriz.
Gideceği zaman biletini almayı dahi teklif eder binmeden limandan - otogardan ayrılmayız.