25 yaşından sonra cilt bakımı nasıl olmalı?

canım bende hafiften mimik kırışıklıkları oluşmaya başladı, bana ne önerebilirsin canım
28 yaşındayım ve cildim çok kuru

kuru ciltlerin bakımı zordur çabuk alerji olurlar

yoğun nemlendirici bir kremle birlikte oht peptide 3 dermokozmetik bir üründür ben herkese tavsiye ediyorum 25 den küçükler için pek uygun değil ama

canım geçmiş olsun ama kullandığın ürün zaten tam senin tariflerine uygun bi ürün yatıştırıcı özelliği vardır ve hassas ciltler içindir ürünü en az 4 hafta kullanmalısın bol bol su iç ve yüzüne buhar banyosu yap ama çok sıcak buhar olmasın

ben cilt doktoru ne verdiyse kullandım taki roaccutana adını yanlış yazmış olabilirim bunu bile kullandım artık pes dedim 3-4 yıldır tıbbı herşeyi kullandım
ge.çen gün suratımda yanma hissetim bide sanki temre gibi aralıklı yerlerde kruruma oldu cildimde karma ne kullanım............

ben 23 yaşındayım aven ve vıcı la roche feln kullanmaktan cildim çok nemsiz kaldı karma çene bölgemde çok sivilce oluyor siyah noktalarım var burnumda benim için ne önerirsiniz özellkle nemlendirici benim yaşıma uygun

canım o ama ilacı bırakalı 1 yılı geçti

kızlar bu konuyu genelleyelim kuru ve hassas ciltlerin bakımı gerçekten zordur ülkemizde diğer cilt tiplerine göre daha azdır kuru cilt sayısı güneşe çıkarken muhakkak yoğun güneş koruma kremi tercih edin bilinen yanlış birşey var lütfen buna dikkat edelim direkt güneşe maruz kalmadan kullanın güneş kreminizi yani evde olsanızda güneş kremi sürün....

temizlemek için yıkama jeli yerine temizleme sütü kullanın dermokozmetik ürünler almaya özen gösterin aldığınız ürünü en az 4 hafta kullanın . en önemlisi kuru ciltler ürünlerinin içinde alkol olmamasına özen göstersin

sevgilier

cnm benim eski ev arkadasım yaklasık 2 yıl kullandı bu ilacı.yan etkileri oldukca fazla.özellikle de kurutma olayı senin de dedigin gibi..bepanthene plus kullanıyordu arkadasım sürekli.dudakları filan dökülüodu resmen kuruluktan.o nedenle bu kremi hep yanında tasırdı.doktor tavsiye etmis olmalı sana da bu kremi.. sengözlerimebaksanab

kuru ciltlerin bakımı zordur çabuk alerji olurlar

yoğun nemlendirici bir kremle birlikte oht peptide 3 dermokozmetik bir üründür ben herkese tavsiye ediyorum 25 den küçükler için pek uygun değil ama

canım dediğin ürünü nerde bulabilirim acaba:uhm:

valla kızlar ben kimyasal kozmetik ürünleri kullanmayı bırakalı çok oluyo,çünkü kullanırken iyi ama acısı sonradan çıkıyomuş,bikaç yerde okumuştum,doğal olmayan hiçbişeyi uygulamıyorum cildime,size de öneririm
en çok da gözenek sıkıştırmaya özen gösteriyorum,soda-limon karışımı ya da nane losyonu iyi geliyomuş,ben kullanıyorum şu an bi problemim yok daha Allaha şüküryerimseniben

Ben 25yaşındayım. 24 yaşındayken cildim daha alttaymış.(yani fotolardan baktığım kadarıyla öyleydi) Şimdi ise daha toparlanmış yüzüm var. Yüzüm çok toparlandı, sıkılaştı. Acaba kilo verdim ondan mı bilmiyorum.

kızlr 25 yaşındayım ve bunalıma giriyorum nedense ne çabuk geçiyo yıllar yahu hep bu yaşta kalmak için ne tavsiye edersiniz hep çıtır nasıl kalınır ki

denizinkızı nemlendirici ne kullanıyorsun. biliyorsun nemlendiricisiz olmaz ama en doğal nemlendirici ne olabilir? sen ne kullanıyorsun

loreal pre zone jel ve tonik kullanıyorum
nivea aqua sensatıon göz kremi
neutrogena light night gece kremi
haftada 1 kez peeling
1 kez arındırıcı maske
haftada 1 kez madensuyuyla silerm

loreal pre zone jel ve tonik kullanıyorum
nivea aqua sensatıon göz kremi
neutrogena light night gece kremi
haftada 1 kez peeling
1 kez arındırıcı maske
haftada 1 kez madensuyuyla silerm

ben de göz kremi için tavsiye arıyordum, acaba nivea aqua dan ne derece memnunsun? göz altındaki çizgilere iyi geliyor mu yoksa sadece nemlendirici mi?

poffff bende 26 yaşındayım ne zor işmiş bu ciltle ugraşmak cildim kuru ve kuru olmasına ragmen hala sivilcelerim varrr

ben 29 yaşımdayım.cildimle ilgili tek sıkıntım sivilceler bir türlü kurtulamıyorum.kendimi kötü hissettiriyor.

ben de göz kremi için tavsiye arıyordum, acaba nivea aqua dan ne derece memnunsun? göz altındaki çizgilere iyi geliyor mu yoksa sadece nemlendirici mi?

2 aydır sadece gece sürüyorum
çizgilere iyi geliyor ve güzel nemlendiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…