canım bende hafiften mimik kırışıklıkları oluşmaya başladı, bana ne önerebilirsin canım
28 yaşındayım ve cildim çok kuru
benim cildim kuru hassas kızarıklıklar oluyor bazen la roche posay rosaliac xl kullandım hiçbir sonuç vermedi cildim pütür pütür oldu ve kabarıklıklar var alerjimi oldum artık neyse ne önerirsiniz lütfen acil yardım:teselli:
ben cilt doktoru ne verdiyse kullandım taki roaccutana adını yanlış yazmış olabilirim bunu bile kullandım artık pes dedim 3-4 yıldır tıbbı herşeyi kullandım
ge.çen gün suratımda yanma hissetim bide sanki temre gibi aralıklı yerlerde kruruma oldu cildimde karma ne kullanım............[ canım bu ilacın yan etkileri de olabilir doktoruna sormalısın bence adını yazdığın ilacın bildiğim kadarıyla yan etkileri biraz fazla
canım o ama ilacı bırakalı 1 yılı geçti
ben cilt doktoru ne verdiyse kullandım taki roaccutana adını yanlış yazmış olabilirim bunu bile kullandım artık pes dedim 3-4 yıldır tıbbı herşeyi kullandım
ge.çen gün suratımda yanma hissetim bide sanki temre gibi aralıklı yerlerde kruruma oldu cildimde karma ne kullanım............
kuru ciltlerin bakımı zordur çabuk alerji olurlar
yoğun nemlendirici bir kremle birlikte oht peptide 3 dermokozmetik bir üründür ben herkese tavsiye ediyorum 25 den küçükler için pek uygun değil ama
valla kızlar ben kimyasal kozmetik ürünleri kullanmayı bırakalı çok oluyo,çünkü kullanırken iyi ama acısı sonradan çıkıyomuş,bikaç yerde okumuştum,doğal olmayan hiçbişeyi uygulamıyorum cildime,size de öneririm
en çok da gözenek sıkıştırmaya özen gösteriyorum,soda-limon karışımı ya da nane losyonu iyi geliyomuş,ben kullanıyorum şu an bi problemim yok daha Allaha şüküryerimseniben
loreal pre zone jel ve tonik kullanıyorum
nivea aqua sensatıon göz kremi
neutrogena light night gece kremi
haftada 1 kez peeling
1 kez arındırıcı maske
haftada 1 kez madensuyuyla silerm
ben de göz kremi için tavsiye arıyordum, acaba nivea aqua dan ne derece memnunsun? göz altındaki çizgilere iyi geliyor mu yoksa sadece nemlendirici mi?