Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yarama tuz bastın...valla zamanın geçmesine dur diyen bir icat bulunamadı. ben hiç çıtır olamadım ama seviyorum bu halimi be... ve evet yaş ilerledikçe cilt çok kötü oluyor. bende benimki bozulmaz gibi bir his vardı hep. sanki zaman bende işlemeyecekmiş gibi. ama öyle değil tabi
ben 24 yaşındayım ve bu yaşıma kadar temizleyici+gülsuyu (küçümsemeyin. etkili cidden. ama ara ara üşenip kullanmıyorum)+nemlendirici kullandım. çok fazla kimyasalı yüzüme bulaştırmamak adına. temizleyici olarak oriflame'ın üzümlü temizleyicisini kullanıyorum şu an. ama sebamed'i çok duydum. fiyatı ne kadar bilmiyorum ama uygunsa onu deneyeceğim.
Kızlar siz,siz olun nivea ya asla güvenmeyin derim...çünkü daha çok ticari olarak bakıyolar işe gibi geliyor bana..Bi doktorun biride nivea kullanıcağınıza yüzünüze hiç bişi sürmeyin demiş..onun yerine bitkisel bişeyler bakın yada gerçekten bi tık daha kaliteli ürünler..kısa vadede iyi olabilir ama uzun vadede asla iyi ürünler deiller..ben kullanıyodum bende bıraktım