Y
yalp
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi yalp
öncelikle günlük bakımını aksatmamalısın ben göz altı kremini 25den sonra öneriyorum haftada 2kes peeling yapmalısın düzenli olmak bakımda çok önemli gözeneklerinin zamanla azaldığını görüceksin ayda bikezde salon bakımı yaptırabilirisn cildin durumuna görede değişebilir tabi sigara kullanıyosan ağızan destek vitamin alman şart
kullandığın ürünlere dikkat et ve rutinini aksatmadan düzenli bakımını yapmanı öneririm yediklerine içtiklerine dikkat etmelisin artık haftada bir peelengte yapmalısın kozmetikçiye danış kızarıklıkların için yediğin bişeyde dokunmuş olabilir yaşlanıyosun artık :teselli:bakımına daha çok dikkat et..a.s.
öncelikle yeme içme çok önemli. çay kahve sigara çikolata derken cilt mahvoluyor.
artık meyve ve sebze ağırlıklı beslenmek çok önemli bende 26 yşındayım ve artık hiç yemediğim kadar meyve yemeye başladım. yüzüme haftada 2 kez peeling yapıyor, her gün temizliyor, c vitamini kremi sürüp gece yatmadan öncede AHA bakım kremi uyguluyorum.
bu arada bol bol su tüketmeyi unutma...
bu aha bakım kremi ne oluyor ?
ayrıca c vitaminli krem için hangi markayı kullanıyorsunuz
şimdiden teşekkürler..
Ben yüzüme nemlendiriciden başka
bişey kullanmıyorum senin yaşlarında bende de ayni
durum vardı bir de ruh hali de etkiliyor
tılsım72 çok teşekkür ederim zaten yaşlanıyorum diye panikdeyim tescillememn iyi oldu :1no2: önerin için sağol daha dikkatli olurum
Yalp cım yalnış kelime kullandım sanırım yaşlanmaktan kastım yaşın ilerlemesi maşallahsen daha gencecik kızsın..Yıllar göz açıp kapayıncaya kadar hızlı geçiyo yaş tecrübeme göre söylüyorum,keşke senin yaşında bazı şeylerin önlemini alsaydım.benneyaptımki
Tabiki bu yaşta yaşlanmıyosun ancak 30 u geçtikten sonra beliren bazı yaşlanma emareleri bu yaşlarda yapılan bazı dikkatsizlikler veya boşvermişliklerden kaynaklanıyo.:a015:
Canım çok özel bakıma şu an için gerek yok yüzüne ve vücuduna buhar banyosu yapmanı,sigara ve alkolü tüketmemeni illa tüketeceksen az tüketmeni,yağlı yemekten kaçınmanı,haftada bir peeleng yapmanı,spor yapmayı kesinlikle ihmal etmemeni ve kozmetikçiye danışarak kendi cilt tipine göre bakım ürünleri almanı tavsiye ederim..
ve bir kadın mutluysa zaten güzeldir..ellerine sağlık güzel ve bilgilendirici bir yazı olmuş