- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba inş zayıflarsın istersen eminim zayiflarsin ben bebeğim 3 aylikken başladım emziriyirum 6 aylik şuan 78.8 den 69 a indim 9 kilo verdim büyük çoğunluğunu tabi ilk ay verdim şimdi amacım 65 olmak ama ramazanda yapamıyorum ramazan sonrası sana katılırım inş..yalnız yediklerin çok az emzirrken en azından öğle akşam çorba salata yoğurt mutlaka olmalı böyle gidersen iraden dayanmazhep beraber ulaşacağız hedefimize inşallah canım benim
Benim de ilk hedef 79 ne zaman olursa artık.
senin boy kac canim benim 171
merhaba inş zayıflarsın istersen eminim zayiflarsin ben bebeğim 3 aylikken başladım emziriyirum 6 aylik şuan 78.8 den 69 a indim 9 kilo verdim büyük çoğunluğunu tabi ilk ay verdim şimdi amacım 65 olmak ama ramazanda yapamıyorum ramazan sonrası sana katılırım inş..yalnız yediklerin çok az emzirrken en azından öğle akşam çorba salata yoğurt mutlaka olmalı böyle gidersen iraden dayanmaz
Bir de kendine slogan bul canım mesela kendimi yemekten çok seviyorum
Ya yiycem ya giycem
Sonra şunu düşün bi zayiflayim bigun istedigim kadar aksama kadar herseyi yiycem ama şimdi değil gibi sağlıklı şeyler yiyeyim guEl giyineyim
sabah
1 simit
1 dilim peynir
5 zeytin
ara
1 kuru erik
1 hurma
yarım ceviz
yarım avuç leblebi
öğle
4 kaşık bulgur
1 tabak türlü
1 kase yoğurt
akşam
1 tabak türlü
2 haşlanmış tavuk but
salata
ara
4 top dondurma
3 lt su
Menun harika canim.... begendim devamli olsun insallah
sabah
1 simit
1 dilim peynir
5 zeytin
ara
1 kuru erik
1 hurma
yarım ceviz
yarım avuç leblebi
öğle
4 kaşık bulgur
1 tabak türlü
1 kase yoğurt
akşam
1 tabak türlü
2 haşlanmış tavuk but
salata
ara
4 top dondurma
3 lt su
Dondurma 4 top olmasaydı mükemmel olacakmış... Dondurmayı 1 topa indirmeyi dene canım..Onun yerine soğutulmuş meyveleri yoğurdun içine dilimleyip ye... :*
dondurmaya dayanamıyorum canım ya ama bundan sonra 1 top yicem söööz meyveli yoğurdu denicem eminim çok güzel olur çok sağol canım uyardığın için
Dondurmayı 1 top yap, meyveyle beraber ye, meyveli kup gibi. Dondurmayı da meyveli çeşit seçersen kalorisi azalmış olur limonlu, çilekli, kavunlu vs. dondurmalar daha az kalori. 4 top dondurmayı da mesela 4 kilo daha, 5 kilo daha verdikten sonra bir öğlen ödül olarak ye. Tatlı olduğu için akşam değil öğlen yemek daha avantajlı, metabolizman yüksekken.
şimdiden ağzım sulandı canım tariflerin harika ben böyle çeşitlendirme yapmıyorum hep aynı şeyleri yemekten gına geliyor ve sonra diyeti bırakıp saldırıyorum kalori yiyeceklere verdiğin tarifler hem hafif hem lezzetli teşekkürler tatlım
rica ederimmm tatlımmm :*
bugün diyette ikinci haftamı bitirdim
başlangıç kilo》》 85.8
1.hafta》》 83.2
2. hafta》》 81.1