25 kiloya veda günlüğüm

kızlarrrrr.... ah kızlar ben geldim başka bi foruma takılıyorum bugunden itibaren ama sizi çooook özledim çünkü sizinle birlikte çok kısa bi zamanda 5 kilo verdim ama topiği bırakınca hepsini aldım ve şuan başladığım yerdeyim. sizler ne yaptınız zayıfladınız mı neler oldu bilmiyorum keşke yeniden toplanabilsek ama napalım bırakmasaydım buraları şimdi ideal kiloma ulaşmış olucaktım ah kafamı yiyim ya neyse olur da yolunuz düşerse yazın nolur özledim sizi çook

kızlarrrrr.... ah kızlar ben geldim başka bi foruma takılıyorum bugunden itibaren ama sizi çooook özledim çünkü sizinle birlikte çok kısa bi zamanda 5 kilo verdim ama topiği bırakınca hepsini aldım ve şuan başladığım yerdeyim. sizler ne yaptınız zayıfladınız mı neler oldu bilmiyorum keşke yeniden toplanabilsek ama napalım bırakmasaydım buraları şimdi ideal kiloma ulaşmış olucaktım ah kafamı yiyim ya neyse olur da yolunuz düşerse yazın nolur özledim sizi çook
hoşgeldin canısıı ben buralardayım ama diyet felan hak getire sporda yok bayadır salmış durumdayım

Verdiğim bütün kiloları alıp geri geldim. Kilom kaç oldu bilmiyorum. Ama aynalar kaç kilo olduğumu bas bas bağırıyor aylardır yarın başlıyorum diyip kahvaltıdan sonra bozuyorum ne olacak bu halim hiç bilmiyorum bana destek olacak arkadaş arıyorum ne olur acil yardıma ihtiyacım varEn Büyük KK

Bugün tekrardan başlıyorum umarım bu sefer başarırım. Başarmam lazım:mad:

Kahvaltımı yaptım ama heran diyeti bozabilirim ne kadar iradesizim ben başaramıyorum bir türlü

Aysuncum bizim gunluge gel istersen destegin alasini görürsün canım yeni bir günlük yeni bir başlangıç olur hem ne dersin?
Haydi yine yeniden günlüğümüzün adı

Tamam canım yarından itibaren aranıza geliyorum çok ihtiyacım var desteğe tek başıma asla yapamam inş beraber kilolarımızdan kurtuluruz:KK19:

bende tekrar girdim pazar günü şimdilik çok iyi, burası insanı motive ediyordu ya yazın ne güzel yapmıştık
aynen öyle, ben şimdi 5 günlük bir diyete başladım ödemi atayım vücuttan hem 1-2 kilo giderse motivasyon olur bana çünkü diyet yolunda baya yalnız kaldım

aynen öyle, ben şimdi 5 günlük bir diyete başladım ödemi atayım vücuttan hem 1-2 kilo giderse motivasyon olur bana çünkü diyet yolunda baya yalnız kaldım
ben de öyle valla tek başıma idare ediyorum şuan zaten ilk hafta bitiyo da 3-4 haftadan sonra devam etmeyecek diye korkuyorum

ben de öyle valla tek başıma idare ediyorum şuan zaten ilk hafta bitiyo da 3-4 haftadan sonra devam etmeyecek diye korkuyorum
buraya yaz canım ben devam ediyorum 1 ay baya sıkı tutucam çünkü çok saldım beraber devam edelim , hatta benim sayfam var oraya gel istersen

ben bundan böyle burdayım
buraya yaz canım ben devam ediyorum 1 ay baya sıkı tutucam çünkü çok saldım beraber devam edelim , hatta benim sayfam var oraya gel istersen
ben de artık burdayım canım kesin bi şekilde bi de ablamın düğünü var eylülde böyle gidemem, neresi sayfan

diğer gruplara girmek istiyorum ama almış başını gitmişler o yüzden çekingen durdum

X