• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 kasım kadına şiddet - eşim bana şiddet uyguladı bende ona

sinirleri bozulmuş bir insanın üstüne fazla gidilmez eşini haklı bulmuyorum kardeşim
ama belliki kafası çok karışık,yorgun hırçın sen ben yorgun değilmiyim diyeceksin haklı olarak sen bu durumda herkesten yorgunsun ama kadınlar yuvalarını düzene sokan yegane varlıklarıdr annesine kızıp höött lan diye seni ve kızınızı döven bir insan bellki sağlıklı durumda değil eliden her kaza çıkmaya hazır modda bekliyor sen haklıda olsan alttan al size aşırı tepki vermesin

Allah göstermesin kötü bir kaza çıkar ona destek ol ben senin yanındayım anlıyorum zor zamanlr geçiriyorsun ama evdeki huzurumuzuda bozma bunlarla hepsi geçer atlatırız de tabi bunları içten düşünüyosan ona yardım et,sabır kadınların en önemli silahıdır bazende en çok yıpratan şeydir ama sen genede biraz daha
sabret şu an olaylar üst üste gelmiş sinirle verlen tepkiler gerçek tepkiler olmuyor çoğu zamanben eşime kızınca onu yıllarca görmeyesim geliyor 4 saat sonra gelde o düşüncemden ne kalmış gör yani hepimiz öyleyiz sen anne ve aklı başında güçlü bir kadın olarak mücadeleni ver

ha baktın olmadı yuvanda huzur kalmadı o zamanda nolur evlenmeme zaten babam karşıydı bu aileyi istemiyordu onlara ne derim diyede düşünme ya ailene verilecek br hesabın oldugunu düşünme evet öyle demişler evlenmişsin sonra hadi diyelim ayrılmak istedin e ailemin yüzüne nasıl bakarım demeyin onlar sizin aileniz size ee biz sana demiştik demek bile vicdanlarını sızlatır ma derlersede desinler evet hata yaptımher insan gibi düşünün oralara takılmayın.güçlü kadınken acizliğe bürünmeyin lütfen

Son düzenleme:
Madem maddi manevi bir eksiğiniz olmayacak , bence anlaşmalı boşanın . Şiddet çocuğunuzun psikolojisini etkiler . Geçmiş olsun :50:

3.5 yıllık evlıyım eşim iy biri ama yasadıklarından dolayı annesı kardesınden dolayı sınırlı agresıf bır ınsan psikolojısı bozuk. iyiydık hıc sorun yoktu. yemek hazırdı yıycektık annesı aradı. annesının agzı tahmın edemeyecegınız kadar bozuk. eşime kredı cektırıdler ödemdıler 20 milyar tabıkı oda bagıryor cagırıyor vs. dun de aradı annesı hakaret vs. bu sınırlendı ben dahıl olmuyorum ama kızım cızgı fılm ızlıyordu. eşim teli kapatınca başladı bıze bagırmaya. esir ettınz benı mahvettınız hayatımı vs vı s. bız naptık sınırlenıp sınırlenıp ustume gelme benım . kızıma bagırdı cagırdı vurdu. defolun yanımdan dedı kzım kalkmdı tv den inat ettı bende oturdum aglıyorum eşim banda vurcak gıbi yapıo ama vuramıyor. kumanda atmaya calısıyor. ben hıc konusmadan oturuyorum. sonra hakaretler sıgır gıbı duruyosun vs vs küfür bende cıleden cıktım. elımde sıse varı 1lt su dolu fırlattım yeter ya ben ne yaptım sana dıye yer fırlattım şaaann dıye paramparca eşimde kalktı ban vurdu kafama ve yuzume kafam şişti tokat attı ama okadar sııdetlıkı parmaklarınız ızi sişti.kızım ağladı. gııtm odaya agldım kzım mahvoldu.

babamı aramayı dusundum gece gece kalkacak gelecekler yolda sınırle bışı olcak. yada saglıgına bısı olcak. gece eşim geldi konusalım karar vermlıyız dedı. bende dedım ayrılacaz oolmaz böle olmuyor sen psikolojın bozuk baskalıarıan sınırlenıp bızden cıkarıyorsun bız bısey yapmadıkkı dedım . ben cocukla bı yere gıdemem . sen gıt al eşyalarını sonra dava acarsın o surecte ailemle konusurum dedım.

calısıyorum ben ama tek sorun ailem zaten ıstememıstı babam evlenmeden once ailesını sorunca kayın valıdemın agzı bozuk sureklı herkeslekjavga eden jandarma da poliste cadı denılen bı kadın oldugunu bılıyorduk babam ızın vermmıstı ama ben sevıyorum vs vs evlendık babam razı oldu. sımdı nasıl derım tek dusuncem bu. degılse ayrılınca madıı anlamdada manevı anlamdada ıy olacagım kızımda bende. ailem herseyıme destektır bı bılse böle oldugumu bır gun koymaz ama söyleyemıyorum üzülcekler uykuları kacıcak dıye.

tabıkı eşim gun boyu evdeydı gıtmedı. kızım hırcık bızım oldugumuz yere gelınce gıt dıye bagıryor

3.5 sene sonunda eşim en sonunda vurdu bana ve gece dedıkı sen fırlatmasaydın o sişeyi bende cıkmazdım cıgırdan dedı yıne suclu ben oldum herseyde bırılerını suclar

sadece sıze anlatmka ıstedım kımseye konusmayacagım kendım hallecegımm

kusura bakma ama eşin iyi biri falan değil, küçücük çocuğa bağırmaya vurmaya ne hakkı var hadi seni geçtim ama o daha melek, krediyi çektirdiler ödemediler şimdi seninki tutuştu geçim derdide vardı iyice gerildi, evlenmeseydi anasına babasına borç ödeseydi o zaman bu ne be kadınlar yoyo mu stres topumu, anasının babasının yanında kedi olan eşine çocuğuna aslan kesiliyo kafasına fırlatsaydın keşke şişeyi

canım anlattığına göre eşinle aranız normalde iyi ama o ailesine kızınca gözü dönüyor. elbette ne olursa olsun bırak seni kızına el kaldırması yutulur gibi değil.. eğer tek sıkıntınız bu olaysa onunla konşmalısın.. ona her zaman destek olduğunu ama böyle yaptığı sürece sizi uzaklaştırdığını anlat.. olayda haklı ya da haksız aramak yerine kızının ve senin duygularını göstermeye çalış:. allah yardımcınız olsun

eşinin psikolojisi normal değil sinirleri iyice yıpranmış.keşke sende şişe fırlatmayıp ortamdan uzaklaşsaydın canım.şimdi yapabileceğin en manıklı iş eşini psikiyatra gitmeye ikna etmek olur.ikinizde evliliğinizi sürdürmek istiyorsanız eşinin uzman desteği alması şart.umarım herşey yoluna girer canım.

ilk olarak çocuğunuza vurmasına nasıl izin verdinizz:31::31: yazık değilmi o küçücük yavrunun suçu ne :52: ben en çok buna sinirlendim :47::47: eşinizin yaptığı çok büyük saygısızlıkk bir bayana vurmak acizliktir :52::52: siz eğer kendinize yapılanı affederseniz bile ona yapılanı affetmeyin ve bu saygısız adamdan ayrılın:52::52:

ailenizin duyunca üzüleceğinden bahsediyorsunuz ya o yavrunun psikolıjisini ileride nasıl bir ruh halinde olacağını düşünüyonuzmu :20::20: çalışan bir bayan olara alın yavrunuzu sakin bir hayat kurun.

erkekler ailesel yada işle ilgili sorun olunca karılarına sataşıyolar bunu iyi anladım sığır falan diyerek kadını tahrik etmiş boşanmak kolay deil biliyorum ama yavrunu düşün istersen

kac gundur gırmedım. sonucu bıldırmek ıstedım

2 hafta gectı bu konumun uzerınden zamn nasılda akıyo degıl mi

zaten bu olay yasandıgında eşimde bende grıp hastaydık gıttıkce arttı ıkımızde cok fena olduk

ayrı ayrı odalarda oksür tıksır cocukta hasta

ben yemek yapıorum gıdıyor yıyor cay yapıyorum ıcıyor sessızce

doktora gıttım geldı , ertesı gunlerde o gıttı bende yanında gıttım. bıraz konustuk yemege cıktık. bugun yemek yapma pızaa yıyelım falan dedi sonra.

sımdı lafımı guzelce smlüyorum tamam dıyor psıkolog konusunu dusunmeye basladı bırazda olsa. senı bırakmam dıyor bana.

sonra dusundum evlılık ilginc bır kurum ayrılmak hıc kolay degıl. benı dısardan goren bırı cok rahatsın dıyor arabam var aldıgıma sattıgıma gıttıgıme geldıgıme karısmaz-kuaforum lazerım vsvs

bır gunde bana yemek hazırla demedıacıktım der mutfaga gıder hazır yemegı kendı koyar yeriz salatamı yapar. ben de hazırlarım tabı. arkadsım var o 10 yıllk evlı oda dıyorkı daha neler var sen rahatsın sıkma o guzel canını bosver dıyo hepsı aynı erkeklerın evlilik bu dıyor. simdilik normale donduk aclar unutulmuyor ustu kapatılıyor sadece

Back
X