• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 kasım kadına şiddet - eşim bana şiddet uyguladı bende ona

ecg07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3.5 yıllık evlıyım eşim iy biri ama yasadıklarından dolayı annesı kardesınden dolayı sınırlı agresıf bır ınsan psikolojısı bozuk. iyiydık hıc sorun yoktu. yemek hazırdı yıycektık annesı aradı. annesının agzı tahmın edemeyecegınız kadar bozuk. eşime kredı cektırıdler ödemdıler 20 milyar tabıkı oda bagıryor cagırıyor vs. dun de aradı annesı hakaret vs. bu sınırlendı ben dahıl olmuyorum ama kızım cızgı fılm ızlıyordu. eşim teli kapatınca başladı bıze bagırmaya. esir ettınz benı mahvettınız hayatımı vs vı s. bız naptık sınırlenıp sınırlenıp ustume gelme benım . kızıma bagırdı cagırdı vurdu. defolun yanımdan dedı kzım kalkmdı tv den inat ettı bende oturdum aglıyorum eşim banda vurcak gıbi yapıo ama vuramıyor. kumanda atmaya calısıyor. ben hıc konusmadan oturuyorum. sonra hakaretler sıgır gıbı duruyosun vs vs küfür bende cıleden cıktım. elımde sıse varı 1lt su dolu fırlattım yeter ya ben ne yaptım sana dıye yer fırlattım şaaann dıye paramparca eşimde kalktı ban vurdu kafama ve yuzume kafam şişti tokat attı ama okadar sııdetlıkı parmaklarınız ızi sişti.kızım ağladı. gııtm odaya agldım kzım mahvoldu.

babamı aramayı dusundum gece gece kalkacak gelecekler yolda sınırle bışı olcak. yada saglıgına bısı olcak. gece eşim geldi konusalım karar vermlıyız dedı. bende dedım ayrılacaz oolmaz böle olmuyor sen psikolojın bozuk baskalıarıan sınırlenıp bızden cıkarıyorsun bız bısey yapmadıkkı dedım . ben cocukla bı yere gıdemem . sen gıt al eşyalarını sonra dava acarsın o surecte ailemle konusurum dedım.

calısıyorum ben ama tek sorun ailem zaten ıstememıstı babam evlenmeden once ailesını sorunca kayın valıdemın agzı bozuk sureklı herkeslekjavga eden jandarma da poliste cadı denılen bı kadın oldugunu bılıyorduk babam ızın vermmıstı ama ben sevıyorum vs vs evlendık babam razı oldu. sımdı nasıl derım tek dusuncem bu. degılse ayrılınca madıı anlamdada manevı anlamdada ıy olacagım kızımda bende. ailem herseyıme destektır bı bılse böle oldugumu bır gun koymaz ama söyleyemıyorum üzülcekler uykuları kacıcak dıye.

tabıkı eşim gun boyu evdeydı gıtmedı. kızım hırcık bızım oldugumuz yere gelınce gıt dıye bagıryor

3.5 sene sonunda eşim en sonunda vurdu bana ve gece dedıkı sen fırlatmasaydın o sişeyi bende cıkmazdım cıgırdan dedı yıne suclu ben oldum herseyde bırılerını suclar

sadece sıze anlatmka ıstedım kımseye konusmayacagım kendım hallecegımm

siz eşinizin kafasınamı fırlattınız şişeyi ben 6 aylık ewliyim eşim geçenlerde sinirle üstüme yürümeye kalktı...kollarını cırmıkladım heryerini yırttım valla...hele hele ailesine kızıp bana şiddet uygulıycak ararım anasını ağzıma geleni sayarım ewdeyken aramayın bu adamı artık derim onlarlada ilişkimi keserim jilet hızıyla...siz suçlu değilsiniz bu durumda ne demek yaa anasına kızsın sana dönüp cırlasın yok öle bi memleket...

canım benim bende eşimin ailesi yüzünden böyle şeyler yaşadım.eşimden dayak yedim.kaynanamla oturuyoduk görümcem ve kaynanam birde görümcemin eşi.herşeye karışıp duruyolar.ben hem çalışıyorum hemde evde çalişıyorum:)ve kıymet bilmiyorlar.fakat en sonunda çok büyük bi tartışma oldu aramızda.eşim evde yoktu.bunlarla karakolluk olduk.ben polisi ve ailemi aradım.birbirimize girdik.ben 3 ay babamın evindeydim.küçük kızım ordaydı.ama eşim onların haksız oldugunu biliyodu.ben ayrı ev istedim eşime kredi çektirip onu borca soktular.eşimde bu yüzden ayrı eve çıkamadı.ben ısrar ettikçe onların tarafına döndü.dengesi bozuldu bi bakıyorum beni tutuyo bi bakıyorum onları.ama en sonunda o eve gitmek zorunda kaldım.benim babamda maddi manevi destekçimdi.ama eşimi seviyodum.ve gittim.ama aslında burnundan fitil fitil getirmek gerekiyodu.eşin nasıl sana karşı herzaman agresifmi peki

Kızınıza vurulmasına nasıl müsaade ettiniz ya,nasıl izin verdiniz.
Neden araya girmediniz,sizin babasının babaannesinin herkesin suçu vardır.
Çocuğun günahı ne,neden onu bu hayata mahkum ediyorsunuz.

canım benim bende eşimin ailesi yüzünden böyle şeyler yaşadım.eşimden dayak yedim.kaynanamla oturuyoduk görümcem ve kaynanam birde görümcemin eşi.herşeye karışıp duruyolar.ben hem çalışıyorum hemde evde çalişıyorum:)ve kıymet bilmiyorlar.fakat en sonunda çok büyük bi tartışma oldu aramızda.eşim evde yoktu.bunlarla karakolluk olduk.ben polisi ve ailemi aradım.birbirimize girdik.ben 3 ay babamın evindeydim.küçük kızım ordaydı.ama eşim onların haksız oldugunu biliyodu.ben ayrı ev istedim eşime kredi çektirip onu borca soktular.eşimde bu yüzden ayrı eve çıkamadı.ben ısrar ettikçe onların tarafına döndü.dengesi bozuldu bi bakıyorum beni tutuyo bi bakıyorum onları.ama en sonunda o eve gitmek zorunda kaldım.benim babamda maddi manevi destekçimdi.ama eşimi seviyodum.ve gittim.ama aslında burnundan fitil fitil getirmek gerekiyodu.eşin nasıl sana karşı herzaman agresifmi peki
hayır her zamn degıl işte herzamn olsa bır gun devam etmezdı. normalde cok ıyıyz bır gun önce öğretmnler gunuydu ya ban hedıye almıs kızıyla oynar ılgılenır ama yemınle bır telefon geldımı adam delı oluyo ya. allh kımseye vermesın onlar gıbı ınsanı. anesı arıyo adammısın sen karının etegıne gırdın vs vs bızı bıraktın ben ölüyorum aslında alakası yok ki . insana bırı böle agır laflar soleyınce ıda cıldırıyor. ınan sımdı gıtsın cıksın hayatımda kızımla kendıme bı hayat kurarım ben ama gıtmedı gıdemzde.
Kızınıza vurulmasına nasıl müsaade ettiniz ya,nasıl izin verdiniz.
Neden araya girmediniz,sizin babasının babaannesinin herkesin suçu vardır.
Çocuğun günahı ne,neden onu bu hayata mahkum ediyorsunuz.
tabıkı araya gırdım kızıma sarıldım kafasına hafıfce vurdu araya gırmezmıyım canım o benım herseyım

siz eşinizin kafasınamı fırlattınız şişeyi ben 6 aylık ewliyim eşim geçenlerde sinirle üstüme yürümeye kalktı...kollarını cırmıkladım heryerini yırttım valla...hele hele ailesine kızıp bana şiddet uygulıycak ararım anasını ağzıma geleni sayarım ewdeyken aramayın bu adamı artık derim onlarlada ilişkimi keserim jilet hızıyla...siz suçlu değilsiniz bu durumda ne demek yaa anasına kızsın sana dönüp cırlasın yok öle bi memleket...

eşimin kfasına degılde yere fırlattım o kafama dıye algılıyor aslında bı anlamda öle ama. o beni sındırmeye calıstı gelıo glıyo ustume öle olmaz böle olur sen yapamıyorsun ben yaparım demek oldu benımkı

üstüne gitmeseydiniz daha iyi olurmuş. yine de yere şişe attınız diye sizi dövmesi çok kötü. eşiniz tedavi olmayı düşünüyor mu acaba?

canım senin de sinirlerin bozulmuş, yoksa böyle tepki vermezdin...
hele böyle şeylerin çocuğun önünde yaşanması çok acı...
eşin sakinleşince çocuğun önünde bu kadar birbirinize girmenizden, en çok çocuğun etkilendiğini...
saygı bitince sevginin öneminin kalmadığını konuşsanız...
bu basit bir dersini alsın meselesi değil...
çünkü şiddet gösteren bir çok erkek ne yaptığının farkında olmuyor o an, gözü dönüyor...
ve onarılmaz yaralar açıyor, sevgin bile önemini yitiriyor...
sende sabır taşı değilsin, mutlaka tepki vereceksin ama senin de tepkin şiddete şiddet olmasın...
başım dönüyor sana yazarken, eski günler... maalesef unutulmuyor...çığlıklar, çocuğun gözündeki korku...
senin gözlerinin ışığının sönmesi ailesi ve annesi arasında kalmış bir eş...
yıkılan bir yuva...
kızım her şeyim diyorsun, her şeyin için elinden ne geliyorsa yap, olmuyorsa sen pişman olmazsın.
Allah yardımcın olsun....

aslında durumu açıklamıssınız
ayrılırsak kızım da bende maddi ve manevi
olarak çok ii olacağız diye en mantıklısı bu
bencede
hem yazık kızınıza annesine vurulması
şiddet görmesi psikolojisini nasıl bozar cnmm
yha:25:

yaşadıklarınıza çok üzüldüm..hiçkimse şiddete maruz kalmayı haketmiyor... Allah yardımcınız olsun,hakkınızda hayırlısını versin..Allah eşinizi ve ailesinide ıslah etsin..inşallah en kısa zamanda eşiniz kendisine gelir..mutlu,huzurlu,güzel,uzun,bereketli bir yuvanızın olması dualarımla...

sinirini sizden kizinizdan nasil cikartir?
hafifce vuramaz efendim vuramaz
madem ayrilinca rahat edeceginize inaniyorsunuz hic eyvallahiniz olmasin
iyice burnu surtunsun bosanmayacaksaniz
bu kabul edilemez
anasini arayip bir iyice hirsimi cikartir sonra onu evden atar yada kendim giderdim kizimla
taaki ne yapacagima karar verene kadar
sonucta kocaman adam sinirlenmis olabilir gergin olabilir ama
anasina kizip size ve kiziniza sozlu ve fiziksel siddet uygulayamaz

eslerin kavga etmesi bir yere kadar ama dayak siddet bence af edilecek birsey degil.insanlar tartisacak psk bozulacak ne bilim bagir cagir ama medenice ..bende esimle kavga ettik arada sirada ama belli sinir icinde hep..
ailenize danisin..hicbrisey icinde acele etmeyin..iyi düsünün saglikli karar verin..

üstüne gitmeseydiniz daha iyi olurmuş. yine de yere şişe attınız diye sizi dövmesi çok kötü. eşiniz tedavi olmayı düşünüyor mu acaba?
evt ben atmasaydım oda yapmıycakmıs ama her en ufak tartısmada vurcak gıbı yapar zaten ama herkese ailesine de öyle öyle gormus baba cok önemli. tedavıyle ilgili hayır öle bisey konusmadık

canım senin de sinirlerin bozulmuş, yoksa böyle tepki vermezdin...
hele böyle şeylerin çocuğun önünde yaşanması çok acı...
eşin sakinleşince çocuğun önünde bu kadar birbirinize girmenizden, en çok çocuğun etkilendiğini...
saygı bitince sevginin öneminin kalmadığını konuşsanız...
bu basit bir dersini alsın meselesi değil...
çünkü şiddet gösteren bir çok erkek ne yaptığının farkında olmuyor o an, gözü dönüyor...
ve onarılmaz yaralar açıyor, sevgin bile önemini yitiriyor...
sende sabır taşı değilsin, mutlaka tepki vereceksin ama senin de tepkin şiddete şiddet olmasın...
başım dönüyor sana yazarken, eski günler... maalesef unutulmuyor...çığlıklar, çocuğun gözündeki korku...
senin gözlerinin ışığının sönmesi ailesi ve annesi arasında kalmış bir eş...
yıkılan bir yuva...
kızım her şeyim diyorsun, her şeyin için elinden ne geliyorsa yap, olmuyorsa sen pişman olmazsın.
Allah yardımcın olsun....
o kadar birikiyor kı hersey bunda en cok hıc bır cevap vermedım söylemedık sey bırakmadı sessız durdum sıgırsın tepkı vermıyosun dıyo dusun artık. evet unutulmuyor ne yazıkkı yaşannanlar bıde bız kadınlar asla unutmuytoruz
aslında durumu açıklamıssınız
ayrılırsak kızım da bende maddi ve manevi
olarak çok ii olacağız diye en mantıklısı bu
bencede
hem yazık kızınıza annesine vurulması
şiddet görmesi psikolojisini nasıl bozar cnmm
yha:25:
sagol canım

yaşadıklarınıza çok üzüldüm..hiçkimse şiddete maruz kalmayı haketmiyor... Allah yardımcınız olsun,hakkınızda hayırlısını versin..Allah eşinizi ve ailesinide ıslah etsin..inşallah en kısa zamanda eşiniz kendisine gelir..mutlu,huzurlu,güzel,uzun,bereketli bir yuvanızın olması dualarımla...

deselr ınanmazdım ve bende zaten psıkolojık vs sıdet goruyordum ama fızıkselde gordum . duaların ıcın tesekurler

sinirini sizden kizinizdan nasil cikartir?
hafifce vuramaz efendim vuramaz
madem ayrilinca rahat edeceginize inaniyorsunuz hic eyvallahiniz olmasin
iyice burnu surtunsun bosanmayacaksaniz
bu kabul edilemez
anasini arayip bir iyice hirsimi cikartir sonra onu evden atar yada kendim giderdim kizimla
taaki ne yapacagima karar verene kadar
sonucta kocaman adam sinirlenmis olabilir gergin olabilir ama
anasina kizip size ve kiziniza sozlu ve fiziksel siddet uygulayamaz
gıtmeyı dusundum ama calısıyorum pazartesı iş başı rapor alsam öğretmennım öğrencıleım var onlra ne olur. 3 5 gunde hallolur mu en mantıklısı ona dedım evden gıt. ben cocukla nereye gıdeyım bır canta alıp cıkamazsınkı. zaten ailem baska sehırde . en mantıklısı onun gıtmesı. sonra ayrılık surecı ve tayın ısteme ayrılıktan sonra. ama su an esımde hıc öle bişi yok hastayız ailecek bana gelıp uzerıne kalın bısey gıy ıyıce hasta olcan dıyor ve sveetımı getırıyor. ama ben hıc konusmadım gıymedım zaten o dıger odada ben ve kısım bır odadayız
eslerin kavga etmesi bir yere kadar ama dayak siddet bence af edilecek birsey degil.insanlar tartisacak psk bozulacak ne bilim bagir cagir ama medenice ..bende esimle kavga ettik arada sirada ama belli sinir icinde hep..
ailenize danisin..hicbrisey icinde acele etmeyin..iyi düsünün saglikli karar verin..

affedılmez ama affeden yokmu canım . suan tek ıstedıgım gıtsın ve sole bır sure ayrı kalmak ve dusunmek. aslında ailemi dahıl etmek hıc ıstemıyorum. onlar uzulmesın ben karar verıyım öle söyluyum ıstıyorum onlarında uykuları kacacak benım nasıl oldugumu dusunecekler. ev hanımı olsam toplanır gıderım. sımdı 40 gun rapor alsam .1. sınfılarım var. alamam ki belki doktor verırde ben vıcdanen alamam

bir kadının yüreği sırlarla doludur. tıtaıcte bır cumleydı. ınanın sadec burda söleyebılırım eşimin kafamı sışirecek kadar hınçla öfkeyle vurdugunu. annem babam 30 senden fazla evl iler bagırır cagırılar ama bır tokat ymemiş annem.

bir kadının yüreği sırlarla doludur. tıtaıcte bır cumleydı. ınanın sadec burda söleyebılırım eşimin kafamı sışirecek kadar hınçla öfkeyle vurdugunu. annem babam 30 senden fazla evl iler bagırır cagırılar ama bır tokat ymemiş annem.

:-- ahhh annem biz bir ara kavga ettik üstüme geldi kolaarını yırttım yoldum kolay değil öyle her kadına vurmak el kaldırmak doktor felan düşündünüzmüü Belki sinir kontrol sorunu vardır?:34:

kaynanalar neden burunlarını gelinlerinin işlerine sokarlar ki anlamadım :((((((((((((((

:- amaannn haa onlar eksik kalmasınn muhalefet gibi Heryerde patt kafaları Çıkarr sesleri Heryerden duyuşurr heryerde kulaları vardır :31: benim öyle bir sorunum yok allaha şükür şeker gibi kadın..

hayır her zamn degıl işte herzamn olsa bır gun devam etmezdı. normalde cok ıyıyz bır gun önce öğretmnler gunuydu ya ban hedıye almıs kızıyla oynar ılgılenır ama yemınle bır telefon geldımı adam delı oluyo ya. allh kımseye vermesın onlar gıbı ınsanı. anesı arıyo adammısın sen karının etegıne gırdın vs vs bızı bıraktın ben ölüyorum aslında alakası yok ki . insana bırı böle agır laflar soleyınce ıda cıldırıyor. ınan sımdı gıtsın cıksın hayatımda kızımla kendıme bı hayat kurarım ben ama gıtmedı gıdemzde.
tabıkı araya gırdım kızıma sarıldım kafasına hafıfce vurdu araya gırmezmıyım canım o benım herseyım

eşimin kfasına degılde yere fırlattım o kafama dıye algılıyor aslında bı anlamda öle ama. o beni sındırmeye calıstı gelıo glıyo ustume öle olmaz böle olur sen yapamıyorsun ben yaparım demek oldu benımkı

az yapmışsın kızına vurduğu an kafasını patlatmanı dilerdim ben şahsen...sana vuruyor ediyor ama sen şişeyi fırlattın diye delleniyor...ohhh ne ala bide üstüne sinirlenip vuruyor sana ek tatlı canlıymış eşin...şu kaynananı arayıp neden ağzına geleni saymıyorsun eşindenmi çekiniyorsun???kadın belliki oğlunu sana karşı kışkırtıyor manyak kadın...

az yapmışsın kızına vurduğu an kafasını patlatmanı dilerdim ben şahsen...sana vuruyor ediyor ama sen şişeyi fırlattın diye delleniyor...ohhh ne ala bide üstüne sinirlenip vuruyor sana ek tatlı canlıymış eşin...şu kaynananı arayıp neden ağzına geleni saymıyorsun eşindenmi çekiniyorsun???kadın belliki oğlunu sana karşı kışkırtıyor manyak kadın...

muhattap olmak ıstemedım psıkıolojısı normaol degılkı oda manyak desem ne degısecek . hakkımda hayırlı olan neyse allhım onu versın ondan gelene razıyım baska bısı demıyorum

Back
X