3.5 yıllık evlıyım eşim iy biri ama yasadıklarından dolayı annesı kardesınden dolayı sınırlı agresıf bır ınsan psikolojısı bozuk. iyiydık hıc sorun yoktu. yemek hazırdı yıycektık annesı aradı. annesının agzı tahmın edemeyecegınız kadar bozuk. eşime kredı cektırıdler ödemdıler 20 milyar tabıkı oda bagıryor cagırıyor vs. dun de aradı annesı hakaret vs. bu sınırlendı ben dahıl olmuyorum ama kızım cızgı fılm ızlıyordu. eşim teli kapatınca başladı bıze bagırmaya. esir ettınz benı mahvettınız hayatımı vs vı s. bız naptık sınırlenıp sınırlenıp ustume gelme benım . kızıma bagırdı cagırdı vurdu. defolun yanımdan dedı kzım kalkmdı tv den inat ettı bende oturdum aglıyorum eşim banda vurcak gıbi yapıo ama vuramıyor. kumanda atmaya calısıyor. ben hıc konusmadan oturuyorum. sonra hakaretler sıgır gıbı duruyosun vs vs küfür bende cıleden cıktım. elımde sıse varı 1lt su dolu fırlattım yeter ya ben ne yaptım sana dıye yer fırlattım şaaann dıye paramparca eşimde kalktı ban vurdu kafama ve yuzume kafam şişti tokat attı ama okadar sııdetlıkı parmaklarınız ızi sişti.kızım ağladı. gııtm odaya agldım kzım mahvoldu.
babamı aramayı dusundum gece gece kalkacak gelecekler yolda sınırle bışı olcak. yada saglıgına bısı olcak. gece eşim geldi konusalım karar vermlıyız dedı. bende dedım ayrılacaz oolmaz böle olmuyor sen psikolojın bozuk baskalıarıan sınırlenıp bızden cıkarıyorsun bız bısey yapmadıkkı dedım . ben cocukla bı yere gıdemem . sen gıt al eşyalarını sonra dava acarsın o surecte ailemle konusurum dedım.
calısıyorum ben ama tek sorun ailem zaten ıstememıstı babam evlenmeden once ailesını sorunca kayın valıdemın agzı bozuk sureklı herkeslekjavga eden jandarma da poliste cadı denılen bı kadın oldugunu bılıyorduk babam ızın vermmıstı ama ben sevıyorum vs vs evlendık babam razı oldu. sımdı nasıl derım tek dusuncem bu. degılse ayrılınca madıı anlamdada manevı anlamdada ıy olacagım kızımda bende. ailem herseyıme destektır bı bılse böle oldugumu bır gun koymaz ama söyleyemıyorum üzülcekler uykuları kacıcak dıye.
tabıkı eşim gun boyu evdeydı gıtmedı. kızım hırcık bızım oldugumuz yere gelınce gıt dıye bagıryor
3.5 sene sonunda eşim en sonunda vurdu bana ve gece dedıkı sen fırlatmasaydın o sişeyi bende cıkmazdım cıgırdan dedı yıne suclu ben oldum herseyde bırılerını suclar
sadece sıze anlatmka ıstedım kımseye konusmayacagım kendım hallecegımm
babamı aramayı dusundum gece gece kalkacak gelecekler yolda sınırle bışı olcak. yada saglıgına bısı olcak. gece eşim geldi konusalım karar vermlıyız dedı. bende dedım ayrılacaz oolmaz böle olmuyor sen psikolojın bozuk baskalıarıan sınırlenıp bızden cıkarıyorsun bız bısey yapmadıkkı dedım . ben cocukla bı yere gıdemem . sen gıt al eşyalarını sonra dava acarsın o surecte ailemle konusurum dedım.
calısıyorum ben ama tek sorun ailem zaten ıstememıstı babam evlenmeden once ailesını sorunca kayın valıdemın agzı bozuk sureklı herkeslekjavga eden jandarma da poliste cadı denılen bı kadın oldugunu bılıyorduk babam ızın vermmıstı ama ben sevıyorum vs vs evlendık babam razı oldu. sımdı nasıl derım tek dusuncem bu. degılse ayrılınca madıı anlamdada manevı anlamdada ıy olacagım kızımda bende. ailem herseyıme destektır bı bılse böle oldugumu bır gun koymaz ama söyleyemıyorum üzülcekler uykuları kacıcak dıye.
tabıkı eşim gun boyu evdeydı gıtmedı. kızım hırcık bızım oldugumuz yere gelınce gıt dıye bagıryor
3.5 sene sonunda eşim en sonunda vurdu bana ve gece dedıkı sen fırlatmasaydın o sişeyi bende cıkmazdım cıgırdan dedı yıne suclu ben oldum herseyde bırılerını suclar
sadece sıze anlatmka ıstedım kımseye konusmayacagım kendım hallecegımm