• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 günde 6 kilo

Ben sizi takip ediyorum lütfen her yaptığınızı yazın listeleriniİ kağıda yazıp dolabına yapıştırdım gidip migrostan karabugdayda aldim
Çok sevindim ben de kimse takip etmiyor diye paylaşmıyordum. Benim 2 ayda 11,5 kilo falan oldu. 1 haftadır yine tatil sebebiyle ara verdim. Şimdi dışardayım eve gidince aradaki listelerin hepsini paylaşıcam size de kolaylıklar dilerim

Bugün hayatımda ilk kez avakado yedim gerçekten hiç beğenmedim yarım avakado biraz limon 2 cevizle salatasının yaptım.yok böyle bir tatttttt yarında kalan diğer yarısını yer sahada yemem

Çok sagolunn bende tatilden yeni döndüm 25 günlük tatil sonuç + 5
Tatilde mi 5 kilo aldınız. İpin ucu biraz kaçmış galiba. Ben de tatilden yeni döndüm. Evdeki tartıya göre 2 kilo almışım ama olsun. Şu detox içecekli diyeti yaparız bir haftada 3 kilo gider. Sizin kilonuz ve boyunuz kaç mahsuru yoksA?

Merhaba,
11 aylık bebeğim var doğum kilolarımı veremedim. Hedefim 26 hazirana kadar 6 kilo vermek. Bu hedefi diyetisyenimle birlikte koyduk. Çok gerçekçi değil gibi görünüyor ama en azından 5 kiloyu zorlayacağız.
Diyet listemi ve haftalık tartımları sizinle burada paylaşacağım. Benimle birlikte programa uymak isteyenleri beklerim. Diyetisyen kontrolünde ve haftalık sağlıklı bir beslenme programım olacak
Cumadan cumaya tartı ve yeni liste günü.
Maşallah size bende çok istiyorum ama akşam yemekleri tam bur fiyasko oluyor eşim çok iştahli

Merhaba ilk hafta listenizi deneyeceğim bende inşallah bugün Cuma başlangıç 80.2 !!!!!!

Tatilde mi 5 kilo aldınız. İpin ucu biraz kaçmış galiba. Ben de tatilden yeni döndüm. Evdeki tartıya göre 2 kilo almışım ama olsun. Şu detox içecekli diyeti yaparız bir haftada 3 kilo gider. Sizin kilonuz ve boyunuz kaç mahsuru yoksA?
boyum 156 cm kilom güncel 81.7 tatil dönüşü 84.5 tim

Takip eden edecek herkese tekrar merhaba. Tam 2 yıl geçmiş. En son 2018 Ağustosta girmişim foruma. Yahu zaman ne çabuk geçiyor.
2018 de başladığım diyeti 15-16 kilo vererek 73-74 kilo olarak bıraktım. 1 yıldan fazla süre de bu kiloyu korudum. Ancak son 1 yılda ,pandemi falan derken tekrar 84’e çıktım malesef.
Bugün doktora gidip tüm tahlilleri yaptırdım. Perşembe günü ise yeni bir diyetisyene başlıyorum. Takip eden etmeyen herkesle haftalık olarak diye listelerimi paylaşacağım.
( Bu arada yeni diyetisyen oldukça meşhur biri bakalım başarılı olabilecek mi beni nasıl motive edecek merakla bekliyorum)

1. Hafta
Sabah 1 dilim peynir + 1 yumurta veya 6 zeytin + 1 ince dilim esmer ekmek
Öğle 150 g et + 1 kase çorba
Ara 1 şeftali
Akşam 4 yemek kaşığı sebze + 2 kaşık yoğurt
Gece ince dilim karpuz veya 2 tane incir

Evet sabah her çeşit peynir yenebilir.
Öğlen et /tavuk/ balık olabilir
Akşam da herhangi bir sebze yemeği.
Yani adam özellikle haftada 2 gün tavuk 2 gün et falan diye ayırmıyor. Sebze yemeklerinde de aklına ne gelirse hepsi olur. Aslında çok sade ama uygulaması kolay. İlk defa diyete başlarken markete gidip diyet için alışveriş yapmadım. 3. Gün bitti su falan da atmış olabilir vücut ama 1,5 kg eksik gösteriyor evdeki tartı.

Diyetin 4. Günündeyim şimdilik iyi gidiyor. Sabah lorlu yumurta yemekten bıktım. Yarın mantarlı omletle devam edicem. Bugün öğlen dışarda sebze yerine ızgara tavuk yedim, sebzeyi akşama aldım fazla tutmadı acıktım gece biraz ama dayanıyorum. Akşamları et veya tavuk yemek gece acıktırmıyor gerçektende.
Cumaya 3 gün kaldı ama evdeki tartıya göre 1- 1.5 kg farketti 4 günde. inşallah sudan değil yağdan vermişimdir.
Takip edenlerin yorumlarını veya sorularını bekliyorum.
Ara ogunbyaiyormusunuz

Back