• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 günde 6 kilo

beatrice_beatrice

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
89
108
103
47
Merhaba,
11 aylık bebeğim var doğum kilolarımı veremedim. Hedefim 26 hazirana kadar 6 kilo vermek. Bu hedefi diyetisyenimle birlikte koyduk. Çok gerçekçi değil gibi görünüyor ama en azından 5 kiloyu zorlayacağız.
Diyet listemi ve haftalık tartımları sizinle burada paylaşacağım. Benimle birlikte programa uymak isteyenleri beklerim. Diyetisyen kontrolünde ve haftalık sağlıklı bir beslenme programım olacak
Cumadan cumaya tartı ve yeni liste günü.

1 Haziran Cuma Başlangıç kilom 89.6

Sabah 9:00
5 kaşık lor peyniri+2 yumurta
2 ceviz
1 dilim ekmek
Domates salatalık yeşillik

Öğle 14:00
Haşlanmış sebze +1 yemek kaşığı zeytinyağı
6 kaşık yoğurt
4 tane finn crisp ( migroslarda satılıyor)

Akşam 18:00
150 g et veya tavuk veya balık ızgara
Salata+ 3 kaşık haşlanmış karabuğday

Gece 21:00
10 çilek veya 7 kiraz veya 1 şeftali
1 sade activia
1 kaşık müsli

Saatler benim günlük rutinime göre ayarlandı. Sabah 8.30 gibi kalkıyorum akşamları da 24.00 gibi yatıyorum.
Önemli olan sabah kahvaltıyla öğle yemeği arasında en az 4-5 saat süre geçmesi ki yağ yakımı olabilsin. Bi de aralarda başka bişey yememek

Son düzenleme:
Diyetin 4. Günündeyim şimdilik iyi gidiyor. Sabah lorlu yumurta yemekten bıktım. Yarın mantarlı omletle devam edicem. Bugün öğlen dışarda sebze yerine ızgara tavuk yedim, sebzeyi akşama aldım fazla tutmadı acıktım gece biraz ama dayanıyorum. Akşamları et veya tavuk yemek gece acıktırmıyor gerçektende.
Cumaya 3 gün kaldı ama evdeki tartıya göre 1- 1.5 kg farketti 4 günde. inşallah sudan değil yağdan vermişimdir.
Takip edenlerin yorumlarını veya sorularını bekliyorum.

Arada yememek bence diyette en doğru olana 5 yıl önce akapunltur ve bu yöntemle kalmadan 11 kilo verdim
Ne zaman ara öğün başladı benim kilo vermem durdu
Kesinlikle haklısınız, zaten 6-8 öğünlük o eski diyetler geçerli değilmiş artık. 3 ana 1 ara öğün öneriyor artık diyetisyenler de.

Merhaba umarım istediğin kiloya kavuşursun :) diyet listen hem çok sağlıklı hemde doyurucu bu şekilde kesinlikle çok rahat kilo verirsin.ilk 1 haftada yağdan gitmesini bekleme :( vücut ilkönce ödemi atıp sonra yağ yakımına başlıyor.ama zaten bu şekilde gidersen 26 hazirana kadar kesinlikle 6 kilo verirsin :)

Arada yememek bence diyette en doğru olana 5 yıl önce akapunltur ve bu yöntemle kalmadan 11 kilo verdim
Ne zaman ara öğün başladı benim kilo vermem durdu

Merhaba akapunktur yaptırdıktan sonra diyet mi yaptın yoksa istediğini yediğinmi? bir dönem bende düşünüyordum fakat vazgeçtim.birde duraklamalarda diyetisyenin herhangi bir kür vermedi ?

Merhaba umarım istediğin kiloya kavuşursun :) diyet listen hem çok sağlıklı hemde doyurucu bu şekilde kesinlikle çok rahat kilo verirsin.ilk 1 haftada yağdan gitmesini bekleme :KK43: vücut ilkönce ödemi atıp sonra yağ yakımına başlıyor.ama zaten bu şekilde gidersen 26 hazirana kadar kesinlikle 6 kilo verirsin :)
Tesekkur ederim desteğin icin . İlk hedef 6 kilo ancak uzun vadeli hedefim 20-22 kilo gibi bakalim ne olacak.

Arkadaşlar ilk haftayı tamamladım.
2.8 kg vermişim. 1.5 kg yağ vermişim.
Diyetisyen gayet başarılı buldu. Ben o kadar sıkı yaptığımı düşündüğüm için 3-3.5 kg bekliyordum. Tek hatam saatleri biraz kaydırıp ramazan dolayısıyla çoğunlukla iftar saatinde akşam yemeğini yedim. Biraz daha erken saate çekebilirsem kilo vermem hızlanacak sanırım.

Bugün diyetimdeki 11. gün,
kahvaltıda
yulaf ezmesi 6 çilek veya 1 şeftali süt veya yoğurtla
Veya 1 dilim peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği 1/2 avakado
Veya yine peynirli yumurta ile devam ediyorum.
Öğle yemeğinde dışarda zeytinyağlı bulamazsam ızgara et akşamına sebze yiğiyorum.
Öğünler arası en az 5 saat açlık gerekiyor. Saatler çok kayar dayanamazsam arabada kuru erik bulunduruyorum 2 tane kuru erikle ara öğün yapıyorum.
Şimdilik tartılmadım cumayı bekliyorum bakalım.

13. gündeyim sabah dayanamadım tartıldım 85,6 kg aç karnına. 13 günde 4 kg vermiş oldum.
Ne kadarı yağ ne kadarı su ölçümde belli olacak. Ama bu arada periodum sebebiyle biraz ödem olduğunu da düşünüyorum.

Merhaba bayram dolayısıyla diyetim sekteye uğradı en azından 1 gün bozdum. Mükellef bir bayram sabahı kahvaltısı sonra misafirlerle mangal falan az da tatlı. 1 haftalık dikkat etme 1 günle boşa gidiyor ama olsun böyle şeyler olacaktır. Bayramdan sonraki 2 gün dengelemek için çok kastım.
Cuma günü bayram olduğu için diyetisyene gidemedim. Bugün yani gideceğim bakalım ne durumdayım.

Selam 19. gündeyim toplam 5 kilo verdim 3,5 kilo yağdan vermişim. Güncel 84,6 oldum. Bayramda bozmama rağmen net 2 kg yağ vermişim. Önümüzdeki hafta tatile gideceğimiz için bu hafta detox istedim diyetisyenden. Ama detox vermedi onun yerine bu hafta daha da sıkı bir program yazdı 6 günlük. Onu da paylaşacağım burada. Tatile kadar 2 kilo daha vermeyi planlıyorum.

Selam 19. gündeyim toplam 5 kilo verdim 3,5 kilo yağdan vermişim. Güncel 84,6 oldum. Bayramda bozmama rağmen net 2 kg yağ vermişim. Önümüzdeki hafta tatile gideceğimiz için bu hafta detox istedim diyetisyenden. Ama detox vermedi onun yerine bu hafta daha da sıkı bir program yazdı 6 günlük. Onu da paylaşacağım burada. Tatile kadar 2 kilo daha vermeyi planlıyorum.
Tebrik ederim cok guzel vermissiniz.

Arkadaslar 25 gunde 6 kilo ilk hedefimdi. Cok sukur 22 gunde 6 kilo verdim. Hedeften 5 gün öndeyim bu sabah 83,7 geldi kilom. Yani 3 haftada 6 kilo vermiş oldum. Sayfanın başında ilk haftaki diyetim var. 2. Ve 3. Haftaları da şimdi paylaşıcam belki başkalarına da faydam olur.

Sabah 10:00
1/2 avakado.
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Ya Da;
1 sade protein Quark ( ben Quark bulamazsam Activia sade yiğiyorum)
6 çilek ya da 1 şeftali
3 kaşık yulaf ezmesi

Öğle 15:00
Bol sebze+1 yemek kaşığı zeytinyağı
6 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

Akşam 20:00
150 g et vaya tavuk ya da balık ızgara
3 kaşık karabuğday/kinoa veya siyez buğdayı pilavı
4 kaşık yoğurtlu semizotu ya da kabak.
( bunların hepsi akşam yemeği göZüm doysun diye)

Bu arada bir sebepten öğün araları çok uzarsa ki bazen dışarı çıktığımda diyete uygun birşey bulamıyorum yada vakit olmuyor o zaman 2 tane kuru erikle eve gidene kadar idare ediyorum.

Merhaba akapunktur yaptırdıktan sonra diyet mi yaptın yoksa istediğini yediğinmi? bir dönem bende düşünüyordum fakat vazgeçtim.birde duraklamalarda diyetisyenin herhangi bir kür vermedi ?
Şöyle soyliyim 3 arkadaş gittik akapunltur ben diyet yaptım bir arkadaşım resmen hiç bir şey yemedi o benden daha fazla kilo verdi 2 ayda 13 verdi bir arkadaşımda durmadan kekler tatlılar sonuç 3 ayda gram vermedi ben 11 kilo verdim

Back