25.12.2015'te Meme Diklestirme Ameliyatim

Amin canim sagol bekleyecegiz artik insallah ödem gecip silikon asagi inince düzelir, ama ameliyat öncesinden daha güzel olacagi kesin

Amin canim sagol bekleyecegiz artik insallah ödem gecip silikon asagi inince düzelir, ama ameliyat öncesinden daha güzel olacagi kesin
Tabiki daha güzel opmuş bile
Dediğim gibi takıntı yapmazsan aslında hiçte öyle sorun yapacak birşey yok.. Mesela bendeki durumu başkası baktığında dikkat etmiyor,fark edemiyordu . Bir keresinde sütyensiz bir T shırt giyinmiştim,meme uçlarım belli oluyordu. Biri sanki anyaya biri Konya'ya bakıyor sözü varya :))) onun gibi olmuştu. İlte o günden sonra doktorumun başının etini yemiştim be tekrar ameliyat masasına yatmıştım :)
Simetri takıntısı işte

:))) alemsin valla ama sonucunda cok güzel emeklerine degmis

İçini ferah tut iyi düşün iyi olsun canım Allahım yardımcın olsun geçmiş olsun

FatiFat geçmiş olsun. Bende düşünüyorum. 2 çocuğum var. zaten küçüktü emzirmeden ve kilo vermeden sonra iyice küçüldü sarktı. şuan bende araştırma safhasındayım. paylaşımlarınız için teşekkürler.

Tesekkür ederim isin en zor kismindasin kolay gelsin

Selam kizlar bugün ameliyatimin 32.günü size biraz durumlari yazayim dedim. Memenin biri hala inmedi ama hafif düzelme var sanki, artik agir kaldirmamak sartiyla cok rahat hareket ediyorum protezlerde yumsamada var cok sükür. Izler henüz kötü duruyor arada canim sikiliyor biraz ama sonra yine unutuyorum. Bugün sol memenin altinda band biraz acildi bende cikarip yenileyeyim dedim, tam cikarinca orda sari salya kivaminda bölge gördüm ters T nin üc kesinin birlestigi yerde, korktum tabi doktoruma yazdim hemen saat 10:00 gibiydi ama daha cevap gelmedi simdiye kadar en gec birkac saat sonra cevap yazardi mutlaka, beklemedim tabiki ve burda doktora gittim. Aile Doktorum yüzeysel iltihaplanma oldugunu söyledi simdi her sabah dezenfekte edip antibiyotikli krem sürecegim. Ayni bu durumu yasayan var mi? Izler daha kötü olur yada yayilir diye korkuyorum

merhabalar..öncelikle gecmıs olsun..umarım ıstedıgınız sonuclara ulasırsınız..bende 9 ay once tup mıde operasyonu gecırdım 40 kılo verdım son 5 kılo ıcın ugrasıyorum hazıran temmuz gıbı estetıklere baslayacagım kol gogus body lıft dusunuyorum..gogus ıcın bır kac doktorla gorustum sızınle aynı durum dıklestırme ve kas ustu protez dedıler bende kas ustu protezden urkuyorum nasıl olur endıselerım var..tabıkı herkesın gogusun yapısı cok farklı ama yazdıklarını takıp edıyorum,paylastıgınız ıcın tesekkurler..umarım gogus seklınız sızı tatmın eder ve mutlu olursunuz..tekrardan gecmıs olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…