• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25.12.2015'te Meme Diklestirme Ameliyatim

FatiFat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba kizlar
Ben 32 yasinda 3 cocuk annesiyim, cocuklarimin hepsini emzirdim, hatta en son kizimi 2 yasina kadar emzirdim ve hamileliklerden diyetten gögüslerim sarkti onun icin ameliyata karar verdim. Boyum:161 Kilom:57 Sütyen ölcüm:80B
Doktorum: Prof.Dr. Sükrü Yazar

Yazin doktorumla görüstüm ve 25.12.2015 te Ameliyat tarihini belirledik. Lolipop izli protez esliginde Diklestirme yapacak doktorum, kendi dokum oldugu icin kas üstü önerildi bana hep Mentor marka 250-300cc arasi düsünüyor doktorum (C Cup olsun dedim)
Yasayacaklarimi sizinle beraber paylasmak istedigim icin konu actim bana önerileriniz olursa sevinirim ön hazirlik vs. Sorulariniz olursada cevaplamaya calisirim.

Son düzenleme:
Umarım güzel iyi bir sonuç alırsınız. Ne diyeyim şimdiden hayırlı olsun.

Merhaba kizlar
Ben 32 yasinda 3 cocuk annesiyim, cocuklarimin hepsini emzirdim, hatta en son kizimi 2 yasina kadar emzirdim ve hamileliklerden diyetten gögüslerim sarkti onun icin ameliyata karar verdim. Boyum:161 Kilom:57 Sütyen ölcüm:80B

Yazin doktorumla görüstüm ve 25.12.2015 te Ameliyat tarihini belirledik. Lolipop izli protez esliginde Diklestirme yapacak doktorum, kendi dokum oldugu icin kas üstü önerildi bana hep Mentor marka 250-300cc arasi düsünüyor doktorum (C Cup olsun dedim)
Yasayacaklarimi sizinle beraber paylasmak istedigim icin konu actim bana önerileriniz olursa sevinirim ön hazirlik vs. Sorulariniz olursada cevaplamaya calisirim.
Hayirli olsun canim konun
Bencede fizik harika masallah kim der ki uc cocuk annesi.. Memelerde yapilinca manken gibi olursun artik ;)

Merhaba kizlar

Konunda kararında hayırlı olsun tatlım :KK15:
Tek kafama takılan madem dikleştirme yapılacak neden kas üstü yapılıyor. Yani dikleştirmede fazla doku ve deri alınıyor zaten ona göre protez kas altına koyuluyor. Acaba senden doku değilde sadece fazla deriyimi alacak? Bu yüzden kas üstüne koyuyor protezi?

Umarım güzel iyi bir sonuç alırsınız. Ne diyeyim şimdiden hayırlı olsun.
Tesekkür ederim insallah :)
fizik muhteşem oldu memelerde dikleşinceee genç kız gibi olacaksın valla

Sagol canim hayirlisiyla bi atlatayimda

Hayirli olsun canim konun
Bencede fizik harika masallah kim der ki uc cocuk annesi.. Memelerde yapilinca manken gibi olursun artik :KK66:
Tesekkür ederim canim
Konunda kararında hayırlı olsun tatlım :KK15:
Tek kafama takılan madem dikleştirme yapılacak neden kas üstü yapılıyor. Yani dikleştirmede fazla doku ve deri alınıyor zaten ona göre protez kas altına koyuluyor. Acaba senden doku değilde sadece fazla deriyimi alacak? Bu yüzden kas üstüne koyuyor protezi?
Evet doktorumun dedigine göre alttan 5cm civarinda deri alinacakmis dokuda bi 50gr kadar gider dedi, aslinda bende ilerisini düsünerek kas alti istiyorum ama 3 doktorla görüstüm hepsi kas üstü dedi bana :( double bubble olurmus yoksa, bende inat etmek istemedim sonra pisman olanlari duydum, bi bildikleri vardir diyorum ama israr etsem mi diye düsünmekten kendimi alamiyorum
Hayirlisi

Tesekkür ederim canim

Evet doktorumun dedigine göre alttan 5cm civarinda deri alinacakmis dokuda bi 50gr kadar gider dedi, aslinda bende ilerisini düsünerek kas alti istiyorum ama 3 doktorla görüstüm hepsi kas üstü dedi bana :KK43: double bubble olurmus yoksa, bende inat etmek istemedim sonra pisman olanlari duydum, bi bildikleri vardir diyorum ama israr etsem mi diye düsünmekten kendimi alamiyorum
Hayirlisi
Fazla doku alınması gerekmiyorsa kas altı olmaz evet.. Birde üç doktor kas üstü demiş sonuçta muhakkak senin için en iyisi budur ;)

Tesekkür ederim canim

Evet doktorumun dedigine göre alttan 5cm civarinda deri alinacakmis dokuda bi 50gr kadar gider dedi, aslinda bende ilerisini düsünerek kas alti istiyorum ama 3 doktorla görüstüm hepsi kas üstü dedi bana :KK43: double bubble olurmus yoksa, bende inat etmek istemedim sonra pisman olanlari duydum, bi bildikleri vardir diyorum ama israr etsem mi diye düsünmekten kendimi alamiyorum
Hayirlisi
Bende double bulbe olmadiki ! Ama su anki halkni gormedik yani yorum yapmak zor

Bende double bulbe olmadiki ! Ama su anki halkni gormedik yani yorum yapmak zor
Senin zaten kas alti degil dual plane idi degilmi seracim? Doktorla konustugumda kas alti ve kas üstünü biliyordum sadece, sonradan ögrendim kas zari alti ve dual plane yi olmazsan doktoruma whatsapptan sorayim hem kendimi bi hatirlaririm :KK66:

Tatlim bana da dual plane uygulamdi doku alinmadi ama o dedigin olmadi. Kas ustu uzun vadede pek avantajli degil gibi yine de senin icin en iyisi olur insallah

Senin zaten kas alti degil dual plane idi degilmi seracim? Doktorla konustugumda kas alti ve kas üstünü biliyordum sadece, sonradan ögrendim kas zari alti ve dual plane yi olmazsan doktoruma whatsapptan sorayim hem kendimi bi hatirlaririm :KK66:
Canim dual plan nin uc seviyesi var ama kas alti sayiliyor cunku protezin ust tarafi kasin altina yerlesiyor alt tarafi kas ustune geliyor ama bunu dr ayarliyabiliyor .. Mesela protezin yarisi degilde yarisindan fazlasini da kas altina alabilir .. Zaten muane edince dogru olani mutlaka yapar canim bazen muane etmeden yada o ameliyata yatmadan bilemiyorlar.. Buda cok normal;)

Tatlim bana da dual plane uygulamdi doku alinmadi ama o dedigin olmadi. Kas ustu uzun vadede pek avantajli degil gibi yine de senin icin en iyisi olur insallah
Tamam canim ben doktoruma sorayim tekrar nasil düsünüyor diye senin sonuc cok hosuma gidiyor üst kismi dolgun dolgun, olmazsa derim ben dual plane istiyorum diye seninki gibi olursa süper ;)

Canim dual plan nin uc seviyesi var ama kas alti sayiliyor cunku protezin ust tarafi kasin altina yerlesiyor alt tarafi kas ustune geliyor ama bunu dr ayarliyabiliyor .. Mesela protezin yarisi degilde yarisindan fazlasini da kas altina alabilir .. Zaten muane edince dogru olani mutlaka yapar canim bazen muane etmeden yada o ameliyata yatmadan bilemiyorlar.. Buda cok normal:KK66:
Ay kiz ben zaten zor cözdüm bu isi simdi tekrar ayrintiya girersek iyice kafam karisacak :( yarin sorunca yazarim doktorumun cevabini insallah hatirlar memelerimi Augustosta görüsmüstük yüzyüze en son :))

Ay kiz ben zaten zor cözdüm bu isi simdi tekrar ayrintiya girersek iyice kafam karisacak :KK43: yarin sorunca yazarim doktorumun cevabini insallah hatirlar memelerimi Augustosta görüsmüstük yüzyüze en son :))
Kiz sen kac aydir buralarda geziniyosun biliyosun sandim dual plani
Kafan karismasin zaten hep boyle olur ameliyat oncesi acayip karisir sen gidince butun sorularini sorarsin hatta yarin bile sor icin rahat olsun ;)
Memeni zor hatirlar bir suru meme goruyo adam :D

Selam kizlar kusura bakmayin yogundum yazamadim. Doktorumla görüstüm tekrar ve "Meme buyutme + dikleştirme yaptığımız hastalarda genelde protezleri kas üstüne koyuyoruz ki meme dokusu ve protezler aynı şekilde davransin. Diğer türlü kas altında olunca protezler ayrı bir alanda meme dokusu ayrı bir alanda olacağından bir süre sonra meme dokusunda yeniden sarkmalar oluşur dedi. Anlayacaginiz benimki kas üstü olacak aslinda pek istemiyorum ama dokum var ve bu kadar doktor bende kas üstü dediyse vardir bir bildikleri

Ya bide bir sorum olacakti tecrübeli arkadaslara hastaneye neler götürdünüz siz?
Biliyorum yüz kez sorulmustur bu soru ama kafam sanki durdu alacaklarimi toparlayamadim kafamda bir türlü herhalde yavas yavas korku sarmaya basladi beni

Selam kizlar kusura bakmayin yogundum yazamadim. Doktorumla görüstüm tekrar ve "Meme buyutme + dikleştirme yaptığımız hastalarda genelde protezleri kas üstüne koyuyoruz ki meme dokusu ve protezler aynı şekilde davransin. Diğer türlü kas altında olunca protezler ayrı bir alanda meme dokusu ayrı bir alanda olacağından bir süre sonra meme dokusunda yeniden sarkmalar oluşur dedi. Anlayacaginiz benimki kas üstü olacak aslinda pek istemiyorum ama dokum var ve bu kadar doktor bende kas üstü dediyse vardir bir bildikleri

Ya bide bir sorum olacakti tecrübeli arkadaslara hastaneye neler götürdünüz siz?
Biliyorum yüz kez sorulmustur bu soru ama kafam sanki durdu alacaklarimi toparlayamadim kafamda bir türlü herhalde yavas yavas korku sarmaya basladi beni
Senin doktor takmis kas ustune hadi hayirlisi canm :) hastaneye uc atlet gotur terliycksn kalin bi hirka da olsun. Rahat bi terlik. Camasir. Iki takm esofmn pijma. Kalin corap koy. Bu arada yasadgn sehrde mi ameliyatin canm?

Hayirlisi olsun canim
Onden dugmeli yada bol kiyafeler tercihin olsun .. Baska kollarini kaldirmakta zorlanabilirsin gerci kas ustunde agrin olmaz kas alti gibi degil..

Islak mendil , dis fircasi , tarak makyaj magzemesi :)) cafeye inmek istersen uzerine kalin bir sabahlik tarzi bornoz..
Bogaz pastilli ameliyat sonrasi bogazinda agri olabilir entubasiyon dan dolayi.. Bunlari zaten biliyosun ilk germe ameliyatindan;)

Back
X