- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.011
- 598
- 36
- Konu Sahibi britneyyyyy
- #1.121
Ben de +1 kilo dün geç yemek yedik ayrıca tuvalete de çıkamadım onun etkisi sanırsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok vallah hep büyüklerdiBilerek en irilerini seçmiş olabilir misin
Zaten bagisiklik sistemin iyi calismiyorsa zor kilo verirsin canimBen de +1 kilo dün geç yemek yedik ayrıca tuvalete de çıkamadım onun etkisi sanırsam
Form cayi denedinmi yada her sabah kuru kaysi yeZaten bagisiklik sistemin iyi calismiyorsa zor kilo verirsin canim
Belki de canım olabildiğince açık tüket tansiyonun olduğu için dikkatli olmalısınBugün nedense kalbimde bir sıkıntı var. Sabah siyah çayı fazla içtim acaba onun mu etkisi var anlamadım.
İki gündür çay demleyelim dedik babamla ama yaramadı gene banaBelki de canım olabildiğince açık tüket tansiyonun olduğu için dikkatli olmalısın
Benim kayınvalide de bi damla dem koyar bardağına veya bitki çayı tüketirİki gündür çay demleyelim dedik babamla ama yaramadı gene bana
Vay başladın demekk. Hadi bismillah.Günaydin kizlar cookk mutsuzum bugün tartida hic deyisiklik görmedim ...
Ben bugün patates diyetine basliyorum .. su an kayniyolar...
Bu arada bendeki patateslerde masallah kafam kadar
Tabi kabızlığın etkisi çok oluyor. Bol bol su iç canımBen de +1 kilo dün geç yemek yedik ayrıca tuvalete de çıkamadım onun etkisi sanırsam
Nasıl canım zor oldu mu ? Tok tutuyordur eminim. Kendimi yarına hazırlıyorumm. Mutlaka 2,5-3 litre su da içEvet kizlar aksam yemegimde hazir
Canim tabi hepsini yemedim tüm günlüktü bir tanesi kaldi kizim istedi Ben fazladan kaynatimVay başladın demekk. Hadi bismillah.
Sende en büyüklerini seçmişsin . 100 gram kadar patates yazıyodu bi yerde. Bunlar yarım kilo :))
Bende bugün aldım patates yarın başlayacağım. Ama dediğim gibi yanında azcık yeşillik de yiyicem tek taraflı beslenme olmasın diye
Tabi kabızlığın etkisi çok oluyor. Bol bol su iç canım
Vallah cok kolay benim icin patatesi cok sevdiyim icin zorluk cekmedim tam tersi istahimi kesti Ben aksam yemegimi hep erken yiyorum öyle Alistim 4 filan en gec 5 oluyor.. ondan sonra hic bisey yemem tek su kahve cayNasıl canım zor oldu mu ? Tok tutuyordur eminim. Kendimi yarına hazırlıyorumm. Mutlaka 2,5-3 litre su da iç
Bugün ilk sporumdu Ben bayadir yapmadim.. hamlamisimEvet kizlar yürüsümü yaptim geldim 4658 adim atmisim
Afiyet olsun canımEvet kizlar aksam yemegimde hazir
Sagol canimAfiyet olsun canım