- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
- Konu Sahibi britneyyyyy
-
Bende de bundan vardı yıkadım. Şimdi çalışmıyor.1250 tane ip atladım
İçinden sayBende de bundan vardı yıkadım. Şimdi çalışmıyor.
Süper canımİp atladım canım
İlaç mi içsen ?Kizlar benim cok kötü Migränim tutu
aslinda gayet iyi gidiyordum Hic acta degilim anlamadim
Ictim bile hata ikincisi aldim az önce gecmedi diyeİlaç mi içsen ?
Ya canım Yeşilçay fazla tüketiyorsun o tetiklemiş olabilir mi ?Ictim bile hata ikincisi aldim az önce gecmedi diye
Bilmem Hic düsünmedim cay kahve haric iki ltr du ictim bile bugün anlamadim.. bide bugün tek iki bardak ice bildim kahveyi cok ictigim icin canim istemediYa canım Yeşilçay fazla tüketiyorsun o tetiklemiş olabilir mi ?
Simdi biraz iyi oluyo gibiYa canım Yeşilçay fazla tüketiyorsun o tetiklemiş olabilir mi ?
İyi şükürler olsunSimdi biraz iyi oluyo gibi
İnternetten bi araştır canım tetikliyorsa fazla tüketmemeye çalışBilmem Hic düsünmedim cay kahve haric iki ltr du ictim bile bugün anlamadim.. bide bugün tek iki bardak ice bildim kahveyi cok ictigim icin canim istemedi
Evet ben ona bi bakiyim aslinda Ben bugün Hic uyuyamadim ondan tahmin ediyorum benim iki cadi kiz gece yataga geldiler koca yatakta dört kisi yatik yani nekadar uyuya bilmis olabilirim bide gec yattik gece saat iki filandi dizi baktim tam yatim cocuklar geldi sonra sabah yedide kalktimİnternetten bi araştır canım tetikliyorsa fazla tüketmemeye çalış
Uykusuzluk da tetiklemiş olabilir belki deEvet ben ona bi bakiyim aslinda Ben bugün Hic uyuyamadim ondan tahmin ediyorum benim iki cadi kiz gece yataga geldiler koca yatakta dört kisi yatik yani nekadar uyuya bilmis olabilirim bide gec yattik gece saat iki filandi dizi baktim tam yatim cocuklar geldi sonra sabah yedide kalktim
Sağol canım. Kalçam ağrıyor. Ağrı kesici falan aldım yarına iyi olurumCanım geçmişolsun, biraz daha iyi misin?
Eveet kar topu oynaması güzel ama buzlanma kötüLamaziaa geçmiş olsun canım. Kar buzlanma yapınca cidden sıkıntı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?