- 17 Ocak 2021
- 697
- 1.346
- 28
- 39
- Konu Sahibi britneyyyyy
-
Bende az önce son elmami yedim yesil cayla bugünü sonlandircamSağol canımm
Süpersin canım, kaç gün aynı şekilde devam edicektin?Bende az önce son elmami yedim yesil cayla bugünü sonlandircam
Pazara kadar düsünüyorum bakalim .. Bu cok etkili bi diät gercekten benim bi Arkadaşım vardi 90 kilodan 60 düstü hemde iki yada gözle gördümSüpersin canım, kaç gün aynı şekilde devam edicektin?
Katiliyorum sanaKızlarrr burayı biraz daha hareketli aktif hale getirsek daha çok motive olsak biraz daha canlandırsak hadi güzel enerjiler bol eksiler gelsin
Yaptığımız spor ve menüleri yazarsak olmuş mu olmamış mı diye yazarsak daha da canlanır diye düşünüyorumKızlarrr burayı biraz daha hareketli aktif hale getirsek daha çok motive olsak biraz daha canlandırsak hadi güzel enerjiler bol eksiler gelsin
bende bakıcam buna mutlaka daha öncedende görmüştüm kaç tl ye aldın acabaYorumları okumanı öneririm canım, ben trndyl dan aldım, eczanede fiyatı tam 2 katıydı, aklında bulunsun
Kac kilosun su anben çarşamba günü ülke dışına çıkıcam pazar dönücem ondan pek dikkat edemiycem ama spor yapmaya çalışıcam en azından 56 dan fazla görmiyim diye. Asla toparlayamadım düzgünce döndüğümde artık yeter antalyaya gittim yılbaşında ondan sonra 2 al 1 ver diye gitti..1 aylık hedef koyucam 26 şubat yıldönümümüz o zamana kadar 52 olucam bu son olur inşallah. kas yağ kütlemi ölçtürücem en azından kilo alırsam bile kastan aliyim.. geçen 72 kiloluk fotolarıma denk geldim nasıl bir yan var simit ama can simidi lastik giibi olan before after yaptım dedmki sen bu halden bu hale geldin şimdi 3-4 kilo için sürünüyorsun böylemi olmak ietiyorsun gene diye:) bakalım laf yapmaya gelince ağız iyi çalışıyorda:) yaza 5 ay kaldıı kızçelerr
Bi 5-6 günün daha var yani aman sağlığına dikkat et önemli olan o canım, bende elmalı tarçınlı detoks suyu yapıcam bi araPazara kadar düsünüyorum bakalim .. Bu cok etkili bi diät gercekten benim bi Arkadaşım vardi 90 kilodan 60 düstü hemde iki yada gözle gördüm
55 canımKac kilosun su an
Evet mümkünse fotoğraflı olsun yapalım bişeyler bool sohbet bool eksi olsunYaptığımız spor ve menüleri yazarsak olmuş mu olmamış mı diye yazarsak daha da canlanır diye düşünüyorum
ben pek detox suyu içemiyorum limonlu felan keonik reflü var bir süre o tarz şeyler yasak ama sonrasında yavaş yavaş başliycam . ananas kabuğunuda çook duydum ben hep maydonoz suyu kaynatıp içiyordım içine limon sıkıp oda çok etkiliBi 5-6 günün daha var yani aman saplığına dikkat et önemli olan o canım, bende elmalı tarçınlı detoks suyu yapıcam bi ara
Saglik en önemlisi canim...Bi 5-6 günün daha var yani aman saplığına dikkat et önemli olan o canım, bende elmalı tarçınlı detoks suyu yapıcam bi ara
Sen nerene Diät yapiyon benim hedefim 55 insallah55 canım
Ben 76tl ye aldım canım, eşim aynı gün ecz sormuştu 140tl idibende bakıcam buna mutlaka daha öncedende görmüştüm kaç tl ye aldın acaba
Ben de bugün salatalık ve limonla yaptım gelip geçtikçe içtim, ben de diyet konusunda deneyimsizim bikaç tarif okudum detoksla ilgili o kadarben pek detox suyu içemiyorum limonlu felan keonik reflü var bir süre o tarz şeyler yasak ama sonrasında yavaş yavaş başliycam . ananas kabuğunuda çook duydum ben hep maydonoz suyu kaynatıp içiyordım içine limon sıkıp oda çok etkili
bunu kaç gün yapıyorsun canımKizlarrr bugüngü raporum
saat 11 kahvalti
Saat 13 de yesil cay ve Bir yesil elma
Saat 15 de yesil cay ve Bir yesil elma
Saat 17 de yesil cay ve Bir yesil elma
Saat 20 de yesil cay ve Bir yesil elma
arada tek iki kahve ictim
Baya bi tok hisediyorum kendimi cokta iyi insallah böyle gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?