- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.011
- 598
- 36
- Konu Sahibi britneyyyyy
Pazartesiler tartı bildirimi yapıyoruz canımKac günde tartiliyorsunuz
Hep beraber tartilalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazartesiler tartı bildirimi yapıyoruz canımKac günde tartiliyorsunuz
Hep beraber tartilalim
OkayPazartesiler tartı bildirimi yapıyoruz canım
Hadi bakalım başla da bizde görelim :)Evet sok diye fazla ama acikmiyorum gercekten yesil cay elma ihstagimi kapatiyor.. Ben yaptim gecen sene 8 günde 5 Kilo verdin gayet iyidi.. sabahlari yedigin icin fitaminlerini aliyorsun zaten ...
Hergün rapor verecem
Canım ben her sabah tartılıyorum, ancak önerilen haftada 1 gün tartılmakKac günde tartiliyorsunuz
Hep beraber tartilalim
Bir önceki diyetimde Ben de asla ekmeksiz yapamam diyorken wasa ya başladımBende bir dilim siyah ekmek bir tane wasa yiyorum tok tutuyor
Canim benim yaptigim diäte sadece sabahlari yedigim icin yiyorum...Bir önceki diyetimde Ben de asla ekmeksiz yapamam diyorken wasa ya başladım
Şimdide wasasız olmaz diyorken 5 gündür hayatımda wasa da yok, bence sen de bırak onun yerine çiğ kuruyemiş(badem fındık ceviz) yesen hem vucuduna ekmekten gelen şeker girmez böylece hemen acıkmazsın ve kuruyemiş enerji verir
Bende öyle yapcam bugün tartildim pazara kadar beklemeyi düsünüyorumCanım ben her sabah tartılıyorum, ancak önerilen haftada 1 gün tartılmak
Basladik bakalim gayirlisiHadi bakalım başla da bizde görelim :)
MerhabaBu bı program mi?2.Günüm de bu şekilde bittii. Eki Görüntüle 2754846
Süpersin canım böyle devam edelim, herkes vucudunu kendisi tanıyo herkes kendine uygun diyeti yapmalı, ancak ben diyet konusunda çok deneyimli değilim o yüzden hepinizin önerilerine açığım, ben de yeşilçayımı ve türk kahvemi içtim aralardaCanim benim yaptigim diäte sadece sabahlari yedigim icin yiyorum...
Mesela bugün basladim simdilik cok iyi gudiyorum hic aclik hisi yok.. yesil cayimi ictim elmami yedim
S Suskunhanim merhaba, ne kadar sürede kaç kilodan 58.4e düştün?Çıtır kızlar nasılsınızgeçen hafta bildirimi atlamışım özür dilerim bugün ki kilom 58.4
Merhaba uzun bı süredeyazın 55 civarıydım, bir iki aşağı yukarı derken okulla birlikte her ay bir kilo60 gibi başladım,iki aydır veeye çalışıyorumS Suskunhanim merhaba, ne kadar sürede kaç kilodan 58.4e düştün?
Evet canım ben de sormuştum bana da söyledi sağolsun MyFitnessPal uygulamanın adıMerhabaBu bı program mi?
Anladım canım güncel kilonda iyiMerhaba uzun bı süredeyazın 55 civarıydım, bir iki aşağı yukarı derken okulla birlikte her ay bir kilo60 gibi başladım,iki aydır veeye çalışıyorum
Afiyet olsun en sevdiyimden
Sağol canımmAfiyet olsun en sevdiyimden
Regl den bikaç gün sonra tartıda bomba gibi geliceksin canımm15.GÜN BİTTİ. Regl olamadım kendimi acayip şiş hissediyorum. Evde ananas vardı. Kabuklarını kaynatıp içicem belki ödemimi alır. 3.5 litre su içip bırakıcam bugünüEki Görüntüle 2763943