• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

Bende bir dilim siyah ekmek bir tane wasa yiyorum tok tutuyor
Bir önceki diyetimde Ben de asla ekmeksiz yapamam diyorken wasa ya başladım

Şimdide wasasız olmaz diyorken 5 gündür hayatımda wasa da yok, bence sen de bırak onun yerine çiğ kuruyemiş(badem fındık ceviz) yesen hem vucuduna ekmekten gelen şeker girmez böylece hemen acıkmazsın ve kuruyemiş enerji verir

Bir önceki diyetimde Ben de asla ekmeksiz yapamam diyorken wasa ya başladım

Şimdide wasasız olmaz diyorken 5 gündür hayatımda wasa da yok, bence sen de bırak onun yerine çiğ kuruyemiş(badem fındık ceviz) yesen hem vucuduna ekmekten gelen şeker girmez böylece hemen acıkmazsın ve kuruyemiş enerji verir
Canim benim yaptigim diäte sadece sabahlari yedigim icin yiyorum...
Mesela bugün basladim simdilik cok iyi gudiyorum hic aclik hisi yok.. yesil cayimi ictim elmami yedim 💪🏻😊

Canim benim yaptigim diäte sadece sabahlari yedigim icin yiyorum...
Mesela bugün basladim simdilik cok iyi gudiyorum hic aclik hisi yok.. yesil cayimi ictim elmami yedim 💪🏻😊
Süpersin canım böyle devam edelim, herkes vucudunu kendisi tanıyo herkes kendine uygun diyeti yapmalı, ancak ben diyet konusunda çok deneyimli değilim o yüzden hepinizin önerilerine açığım, ben de yeşilçayımı ve türk kahvemi içtim aralarda

2CDB1B03-7E5C-4EFB-9F3A-2D53FA6C5123.jpeg

akşam menüm

ıspanağın hepsini yiyemedim, 3-4 yk kaldı
3yk light yoğurt

Back