• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

ben çarşamba günü ülke dışına çıkıcam pazar dönücem ondan pek dikkat edemiycem ama spor yapmaya çalışıcam en azından 56 dan fazla görmiyim diye. Asla toparlayamadım düzgünce döndüğümde artık yeter antalyaya gittim yılbaşında ondan sonra 2 al 1 ver diye gitti..1 aylık hedef koyucam 26 şubat yıldönümümüz o zamana kadar 52 olucam bu son olur inşallah. kas yağ kütlemi ölçtürücem en azından kilo alırsam bile kastan aliyim.. geçen 72 kiloluk fotolarıma denk geldim nasıl bir yan var simit ama can simidi lastik giibi olan before after yaptım dedmki sen bu halden bu hale geldin şimdi 3-4 kilo için sürünüyorsun böylemi olmak ietiyorsun gene diye:) bakalım laf yapmaya gelince ağız iyi çalışıyorda:) yaza 5 ay kaldıı kızçelerr

ben çarşamba günü ülke dışına çıkıcam pazar dönücem ondan pek dikkat edemiycem ama spor yapmaya çalışıcam en azından 56 dan fazla görmiyim diye. Asla toparlayamadım düzgünce döndüğümde artık yeter antalyaya gittim yılbaşında ondan sonra 2 al 1 ver diye gitti..1 aylık hedef koyucam 26 şubat yıldönümümüz o zamana kadar 52 olucam bu son olur inşallah. kas yağ kütlemi ölçtürücem en azından kilo alırsam bile kastan aliyim.. geçen 72 kiloluk fotolarıma denk geldim nasıl bir yan var simit ama can simidi lastik giibi olan before after yaptım dedmki sen bu halden bu hale geldin şimdi 3-4 kilo için sürünüyorsun böylemi olmak ietiyorsun gene diye:) bakalım laf yapmaya gelince ağız iyi çalışıyorda:) yaza 5 ay kaldıı kızçelerr
Kac kilosun su an

Pazara kadar düsünüyorum bakalim .. Bu cok etkili bi diät gercekten benim bi Arkadaşım vardi 90 kilodan 60 düstü hemde iki yada gözle gördüm
Bi 5-6 günün daha var yani aman sağlığına dikkat et önemli olan o canım, bende elmalı tarçınlı detoks suyu yapıcam bi ara

Son düzenleme:
Bi 5-6 günün daha var yani aman saplığına dikkat et önemli olan o canım, bende elmalı tarçınlı detoks suyu yapıcam bi ara
ben pek detox suyu içemiyorum limonlu felan keonik reflü var bir süre o tarz şeyler yasak ama sonrasında yavaş yavaş başliycam . ananas kabuğunuda çook duydum ben hep maydonoz suyu kaynatıp içiyordım içine limon sıkıp oda çok etkili

Bi 5-6 günün daha var yani aman saplığına dikkat et önemli olan o canım, bende elmalı tarçınlı detoks suyu yapıcam bi ara
Saglik en önemlisi canim...
Bu diäte hazirlik yaptim 10 gün önce saglikli beslendim iki Kilo Verdim simdi Bir hafta yapalim bakalim ..
Simdi yesil cayimi iciyorum Bol limonlu 😋

ben pek detox suyu içemiyorum limonlu felan keonik reflü var bir süre o tarz şeyler yasak ama sonrasında yavaş yavaş başliycam . ananas kabuğunuda çook duydum ben hep maydonoz suyu kaynatıp içiyordım içine limon sıkıp oda çok etkili
Ben de bugün salatalık ve limonla yaptım gelip geçtikçe içtim, ben de diyet konusunda deneyimsizim bikaç tarif okudum detoksla ilgili o kadar

Kizlarrr bugüngü raporum

saat 11 kahvalti

Saat 13 de yesil cay ve Bir yesil elma
Saat 15 de yesil cay ve Bir yesil elma
Saat 17 de yesil cay ve Bir yesil elma
Saat 20 de yesil cay ve Bir yesil elma

arada tek iki kahve ictim
Baya bi tok hisediyorum kendimi cokta iyi insallah böyle gider

Kizlarrr bugüngü raporum

saat 11 kahvalti

Saat 13 de yesil cay ve Bir yesil elma
Saat 15 de yesil cay ve Bir yesil elma