- 17 Ocak 2021
- 697
- 1.346
- 28
- 39
- Konu Sahibi britneyyyyy
-
Bugün ilk günüm Bir 5-7 gün arasi yapmayi düsünüyorumbunu kaç gün yapıyorsun canım
Sonuçlarını şimdiden merak ettim.Bugün ilk günüm Bir 5-7 gün arasi yapmayi düsünüyorum
BendeSonuçlarını şimdiden merak ettim.
Ben bazen. Her WC sonrası tartılıyorum. Kafayı yemiş gibi.Bende
Kendime söz verdiydim Ama galiba hergün tartilcam .. her gün kac gram gidiyo merak ediyorum
Ben bazen. Her WC sonrası tartılıyorum. Kafayı yemiş gibi.
Su iç üzerine canım bi yerde gördüm muz su ile tüketilirse ishale sade tüketilirse kabızlığı iyi geliyor diyegünaydın kızçeler :) işe geç kaldıgım için kahvaltım bir adet muz sadece:)
Ya kuzum geçmiş olsun kötü bir şey olmasın da dün deGünaydın kızlar :) Karlar hep buza dönmüş işe gelirken bir düştüm iki seksen yerde buldum kendimi :) Kuyruk sokumum fena acıyor valla.Bir yandan gülüyorum halime bir yandan da acı çekiyorum sormayın
Gecmis olsun canimGünaydın kızlar :) Karlar hep buza dönmüş işe gelirken bir düştüm iki seksen yerde buldum kendimi :) Kuyruk sokumum fena acıyor valla.Bir yandan gülüyorum halime bir yandan da acı çekiyorum sormayın
bende 2 kere düştüm hafif morluk var oturunca ama bende senin gibi düştüm ama yerde kahkaha attım :) geçmiş olsun canımYa kuzum geçmiş olsun kötü bir şey olmasın da dün debritneyyyyy düşmüştü
ben yapamadım ayy yapabiliceksen yap tabi fazla hareketin zararı yok yararı var :) miss zumba eğlencelideEvde olanlar spor yapalım mı ? Dün zumba yaptım bugün de mi yapsam ?
aynen sen yapma canım zaten protein almıyorsun, enerji kaynakların boş şu an yapıpta kötü olma tansiyonun felan oynamasınVallah Ben sok diät yaptigim icin yapamam Spor.
Bes gün sonra basliycam spora
Ay canım sana da geçmiş olsun. Kar kış güzel de bide şu haller olmasa :) Morluklarında acır senin çok çok geçmiş olsunbende 2 kere düştüm hafif morluk var oturunca ama bende senin gibi düştüm ama yerde kahkaha attım :) geçmiş olsun canımLamaziaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?