24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

Kuzum İnan hiç ses çıkarmıyor halının üstünde atlıyorum eşim yan odada duymuyor bi de mutfakta atlıyorum yine de alta ses gidebilir diye
Deneyeyim yarın o zaman canim belki değişir 12.gun bugün yediklerim 1200 kalori 1500 kalori arası ama veremiyorum kilo hiç ilk defa rejime girdim eşim 5 kilo verdi

Eveeet bugün tartıldım ve. 62,6 çıktımm. Gözleriime inanamadım. Çok mutluyum şuan. Hedefim 25 inde ya 62 olmak yada 61.6 olmaktı. Şimdiden çok yaklaştım. 65.6 ile başlamıştım Ve diyetin 13.günün de toplam 3 kilo gittii. O kadar kaçamağa rağmen 13 günde 3 kilo harika benim için. Şuan mutluuğumu anlatamam. Diyet tam gaz devam kızlar acayip gaza geldim

Günaydın bu gruba bende dahil olmak isterim :)
3 gündür IF diyeti yapıyorum, hergün leslie 3 mile yapıyorum. İnşallah hepimiz yeni ben'lerimize ulaşırız
Hoş geldin aramıza canım kaç kilosun ? Hedefin kaç ?
Ya 10 gün önce hedefe ulaşmışsın mükemmel 25ine kadar en az iki kilo daha verirsin ay sonunda 59u bile görebilirsin

13.GÜN BİTTİ. Bugün öğle yemeğini yemedim onun yerine kurabiye yedim. Hedefime yaklaştığım için sakmıyorum kendimi. Ama yine sporumu yaptım bol bol. Yorgunum şuan değdi

Belli bol spor yaptığın yediğin kadar spor yapmışsın neredeyse
Hahaha öyle olmuş. Bende vicdan çok oluyor. Hem kaçamak yapmak istiyorum hem de onu yakana kadar spor yapıyorum duramıyorum. Yerine göre güzel ama genellikle kötü bir huy bence bu. Umarım hedef kiloma inince bu alışkanlığımı bırakırım da hayattan zevk alırım

Ama bence bunu yaşam standardın haline getirmen güzel bir şey. İlerde kilo alma durumun olmazki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…