24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

Maşallah maşallah

İyi akşamlar kızlar ben kilo veremiyorum esimle aynı şekilde diyet yapıyoruz ama o 4 kilo verdi ben 8 günde yarım kilo anca çok morelim bozuldu
Kuzum yağ oranın azdır sen bu beslenme düzenine alışıksındır gibi gibi zaten 50 küsür kilo kadınsın onun hızında versen erir bitersin

sen muhteşem bir detaysın:) helal kız sana

Canını sıkma canım düzelir inşallah da iştahını kesecek kadar önemli bir mevzu sanırsam
Biraz öyle canım. Tüm gün kahvaltıyla durdum akşamda dört kaşık mısır çorbası yedim. Hala iştahım yok. Olmasın zaten de. Yarın sabah olduğunda umarım her şey düzelir. Böyle giderse cuma gününe kadar birimizden biri hasta olur kesin.

inşallah düzelirsiniz canım sıkma canını kıyamazsınız birbirinize

günaydın kızçeler dün akşamkabak yemeği ve yoğurt yedım toplamda 10 km yürüdüm gün içinde ve 0 kaçamakla 1. gun bitti. Bu sabah 2. gun 65.3 çıktım kahvaltı: 1 yumurta-2wasa-1dilim peynir-çay ve domates-salatalık oldu

Bu arada kızlar 76.9 gördüm. Yatmadan önce. Dedem vefat edincede bu kadar üzülüp iştahım kapanmıştı.
Ben de mutsuzken yiyorum yiyorum yiyorum bu kadar üzme kendini canım
Süpersin valla kız o 55tir

Virüs Japonya'da yeni mutasyon haberiyle çalkalanıyor. Ay çok sinirim bozuluyor. Bitmiyor, bitmicek. Sürekli şekil değiştirip yoluna devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…