- 28 Haziran 2016
- 1.683
- 2.225
- 133
- Konu Sahibi britneyyyyy
Ay çok teşekkür ederimmm . Pazartesi hepimizin kaç olduğu ortaya çıkacak çok heyecanlıharika bence daha eksik bile çıkarsın süper gidiyorsun valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok teşekkür ederimmm . Pazartesi hepimizin kaç olduğu ortaya çıkacak çok heyecanlıharika bence daha eksik bile çıkarsın süper gidiyorsun valla
Kolay gelsin canım benim bugün canlı derslerim var anca eve ve derslere yetişebilirim galibagünaydın canım napıyorsunuz?? benkalvaltımı klasik yaptım yumurta- peynir-domates salatalık/ekmek ama hava kötü bakalım bugunde geçen yapıpım squat girl ün40 dk lık cardiosunu yapmaya çalışıcam:)
Çim suyu mu Allahım neler duyuyorumBende çim suyu içtiğim zamanlar geldi aklıma. Ama o kadar güzel toplayıp kuruttuki.
Kilo vermek uğruna daha neler deneyimliycem bakalım.
Ah ahKolay gelsin canım benim bugün canlı derslerim var anca eve ve derslere yetişebilirim galiba
Çim suyu mu Allahım neler duyuyorum
helal kiz baya istikrarli gidiyorsun pazartesiye 62 li bisiler6.GÜN BİTTİİ
Bugün günü erken bitirdim kızlar. Gayet güzel bi gündü. Elma suyunu da içiyorum 1.5 litre yaklaşık biticek. Su da 3 lt içip günü tamamlıycam.
Eki Görüntüle 2757741
Merhaba arkadaşlar ben az önce üye oldum mesjda nasıl yazılıyor buraya bilemedim cevapla diyerek yazıyorum. Çok fazla kiloluyum ve iradem hiç yok. motive olmak için bir şeylere ihtiyacım var doğru yerdemiyim acabatartıldınmı canımm
Gel canım hoş geldin biz burda birbirimizi motive ediyoruz ayrıca Cuma zayıflama yarışması takımları var kilo verme yarışı gibi istersen ben 9. Takımdayım oraya da gelebilirsinMerhaba arkadaşlar ben az önce üye oldum mesjda nasıl yazılıyor buraya bilemedim cevapla diyerek yazıyorum. Çok fazla kiloluyum ve iradem hiç yok. motive olmak için bir şeylere ihtiyacım var doğru yerdemiyim acaba
Teşekkür ederimmm. Valla 62 olmazsam çok üzülürümhelal kiz baya istikrarli gidiyorsun pazartesiye 62 li bisiler
Çok teşekkür ederim sağolun nasıl katılabilirsin o takıma uygulama karışık geldiGel canım hoş geldin biz burda birbirimizi motive ediyoruz ayrıca Cuma zayıflama yarışması takımları var kilo verme yarışı gibi istersen ben 9. Takımdayım oraya da gelebilirsin
Tamam canım şimdi ben seni etiketleyeceğimÇok teşekkür ederim sağolun nasıl katılabilirsin o takıma uygulama karışık geldi
Maşallah canım ya süper ilerliyorsun7.GÜN BİTTİ. Kahvaltıyı çok kaçırdım bugün. Ama telafi için ara öğünü azalttım ve yine kalorimi korudum. Yarın yeni gün başlasınnEki Görüntüle 2758412
valal supersin bu nasil azim irade...bende basladim artik kendime cok sinirliyim biraz zayifladim guzel rakam gordum diye totom basim ayri oynamaya basladi ..motivasyon lazim bana yine yeni yeniden....saldim ve devami geldi. bende ogun ogun saat saat yazicam artik daha motive olmak icin her gun kilomu vs. su 2 haftalik detox baslangic bitis olarak olculerimide yazicam yarin sabah tartilip ve her gun spor yapicam. haftada 2 pilatesle bide..ve 8 saat yeme 16 saat aclik hadi bakalim insallah reglimde gecikti 3 gundur deli gibi sisim :) hayir gereksiz sinir var hamilede degilim test yaptim oda ayri bir yikinti moral dahada bozuldu ne diyelim hersesyin hayirlisiMaşallah canım ya süper ilerliyorsun
Hayırlısı olsun inşallah canım regl şişliği de tartıya yansımıştır Aralıklı oruç ben de seviyorumvalal supersin bu nasil azim irade...bende basladim artik kendime cok sinirliyim biraz zayifladim guzel rakam gordum diye totom basim ayri oynamaya basladi ..motivasyon lazim bana yine yeni yeniden....saldim ve devami geldi. bende ogun ogun saat saat yazicam artik daha motive olmak icin her gun kilomu vs. su 2 haftalik detox baslangic bitis olarak olculerimide yazicam yarin sabah tartilip ve her gun spor yapicam. haftada 2 pilatesle bide..ve 8 saat yeme 16 saat aclik hadi bakalim insallah reglimde gecikti 3 gundur deli gibi sisim :) hayir gereksiz sinir var hamilede degilim test yaptim oda ayri bir yikinti moral dahada bozuldu ne diyelim hersesyin hayirlisi
Hah şöylee kendimize gelelim. Biz bu rakamlara layık değiliz her zaman en iyisi olmalı. Düzenli beslenelim abur cuburdan kaçınalım bak görüceksin kilolar şıp şıp gidicekkvalal supersin bu nasil azim irade...bende basladim artik kendime cok sinirliyim biraz zayifladim guzel rakam gordum diye totom basim ayri oynamaya basladi ..motivasyon lazim bana yine yeni yeniden....saldim ve devami geldi. bende ogun ogun saat saat yazicam artik daha motive olmak icin her gun kilomu vs. su 2 haftalik detox baslangic bitis olarak olculerimide yazicam yarin sabah tartilip ve her gun spor yapicam. haftada 2 pilatesle bide..ve 8 saat yeme 16 saat aclik hadi bakalim insallah reglimde gecikti 3 gundur deli gibi sisim :) hayir gereksiz sinir var hamilede degilim test yaptim oda ayri bir yikinti moral dahada bozuldu ne diyelim hersesyin hayirlisi
hiç sıkma canını canım normal 1-2 güne daha görürsün vucut bazen tutyor böyle inanbanaki sen 0 kaçamakla ilerliyorsunGünaydınn herkese. Tartıldım bugün ve 62 leri göremedim çok üzgünüm. Neyse önümüze bakıcaz artık.
güncel kilo 63.6