• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

günaydın canım napıyorsunuz?? benkalvaltımı klasik yaptım yumurta- peynir-domates salatalık/ekmek ama hava kötü bakalım bugunde geçen yapıpım squat girl ün40 dk lık cardiosunu yapmaya çalışıcam:)
Kolay gelsin canım benim bugün canlı derslerim var anca eve ve derslere yetişebilirim galiba
Bende çim suyu içtiğim zamanlar geldi aklıma. Ama o kadar güzel toplayıp kuruttuki. :KK70:
Kilo vermek uğruna daha neler deneyimliycem bakalım.:rapci:
Çim suyu mu 🤣 Allahım neler duyuyorum

6.GÜN BİTTİİ
Bugün günü erken bitirdim kızlar. Gayet güzel bi gündü. Elma suyunu da içiyorum 1.5 litre yaklaşık biticek. Su da 3 lt içip günü tamamlıycam.
CAB0F1D1-9889-4251-95C7-713F816FC6FE.jpeg

Merhaba arkadaşlar ben az önce üye oldum mesjda nasıl yazılıyor buraya bilemedim cevapla diyerek yazıyorum. Çok fazla kiloluyum ve iradem hiç yok. motive olmak için bir şeylere ihtiyacım var doğru yerdemiyim acaba 🥺
Gel canım hoş geldin biz burda birbirimizi motive ediyoruz ayrıca Cuma zayıflama yarışması takımları var kilo verme yarışı gibi istersen ben 9. Takımdayım oraya da gelebilirsin

gunaydin leydiler, dun cok guzzel kahvalti 1 saatlik spor yaptim ara ogunumude yaptim aksamada brokoli hasladim izgara tavukla ama o ara -sinavlarim vardi onlari gecmisim esimde bu yuzden dun pasta almis yemezsen konusmam kuserim derken bend mecbur yedim. Bu durumdan cok sikildim kacamak ustune kacamak asla toparliyamadim onceden 1 ay 0 kacmakla kapatmistim. 67 ciktim sabah haliyle.esimlede konustum bana birsey ye diye israr etme yeter diye kacamaksiz 3. gunumdu ama bbir ogun kacirinca bile bende + cikiyor herkesin bunyesi boyle degil . bana diyolarki aman canim bende 1 ogun serbest neler yiyorum tarti degismiyor ama ben son zamanlarda cok kacirdigim icin direk tarti artiyor ve cok sikildim bu durumdan. Daha motive olmam lazim kendimi toplamam bugun yeni 15. gunumun 1. gunu

Maşallah canım ya süper ilerliyorsun 🧿
valal supersin bu nasil azim irade...bende basladim artik kendime cok sinirliyim biraz zayifladim guzel rakam gordum diye totom basim ayri oynamaya basladi ..motivasyon lazim bana yine yeni yeniden....saldim ve devami geldi. bende ogun ogun saat saat yazicam artik daha motive olmak icin her gun kilomu vs. su 2 haftalik detox baslangic bitis olarak olculerimide yazicam yarin sabah tartilip ve her gun spor yapicam. haftada 2 pilatesle bide..ve 8 saat yeme 16 saat aclik hadi bakalim insallah reglimde gecikti 3 gundur deli gibi sisim :) hayir gereksiz sinir var hamilede degilim test yaptim oda ayri bir yikinti moral dahada bozuldu ne diyelim hersesyin hayirlisi

valal supersin bu nasil azim irade...bende basladim artik kendime cok sinirliyim biraz zayifladim guzel rakam gordum diye totom basim ayri oynamaya basladi ..motivasyon lazim bana yine yeni yeniden....saldim ve devami geldi. bende ogun ogun saat saat yazicam artik daha motive olmak icin her gun kilomu vs. su 2 haftalik detox baslangic bitis olarak olculerimide yazicam yarin sabah tartilip ve her gun spor yapicam. haftada 2 pilatesle bide..ve 8 saat yeme 16 saat aclik hadi bakalim insallah reglimde gecikti 3 gundur deli gibi sisim :) hayir gereksiz sinir var hamilede degilim test yaptim oda ayri bir yikinti moral dahada bozuldu ne diyelim hersesyin hayirlisi
Hayırlısı olsun inşallah canım regl şişliği de tartıya yansımıştır Aralıklı oruç ben de seviyorum

Hah şöylee kendimize gelelim. Biz bu rakamlara layık değiliz her zaman en iyisi olmalı. Düzenli beslenelim abur cuburdan kaçınalım bak görüceksin kilolar şıp şıp gidicekk

Back