24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

Günaydınn herkese. Tartıldım bugün ve 62 leri göremedim çok üzgünüm. Neyse önümüze bakıcaz artık.
güncel kilo 63.6
Ben de vücudunun tuttuğuna inanıyorum ama birkaç güne tartıda güzel bi eksi göreceksin inanıyorum
günaydınlar 57.3 rekoruyla uyandım..diyecek pek birşey yok..shame of me
Gidecek canım gidecek hadi bismillah yeni hafta yeni başlangıç

Ben de 63.9 um kızlar çok iyi vermiyorum ama inanının bu kiloyu korumak bile marifet gibi geliyor bana

Ben de 63.9 um kızlar çok iyi vermiyorum ama inanının bu kiloyu korumak bile marifet gibi geliyor bana
Aynı kilodayız canımm neredeyse aramıza 300 gram var. Bu kiloyu korumak bana da zor geliyor. Sanki diyet bittiğinde en ufak bişey yesem bile tekrar kilo alıcam ve eski kiloma geri dönücek gibiyim. Napıcaz bilmiyorum. Neyse öncelikle şu kiloları verelim korumaya bakarız

Canım senin hedef kilon nedir ? Ben 57 kilo çıksam diyeti bırakırım :))
canım benim hedefim 52 ..54.7 lerdeydim şimdiki geldiğim hale bak :)
Bacımız selvi boylu 1.72 yanlış hatırlamıyorsam ama hedef sanki 52 idi
Ben 1.68 boyumla 65e tav oluyorum
ahahha kız öyle deme çok follaş kollarım felan jelibon gibi..ya aslında evet zayıfım ama kilomu korumam dengelemem lazım. iyi kilo verdim 71-73 ten düştüm ama iriyim alman gülle takımından helga gibi duruyordum yağ oranım 25 lerdeydi ama ..bilmiyorum hastalık galiba zayıfladıkça zayıf görmüyorum kendimi hep birşeyler avr gitmesi gereken. koriyim diyorum onuda yapamıyorum ki üstüne kilo alıyorum

britneyyyyy hafta başı iyiydin. Kaçamak sana hiç yaramıyor.
ayyy hiç ben anladım bana bu adam ve ailesi yaramıyor komple çıkartıcam bu gidişle hayatımdan benim şu an derdim hamile kalmak belli tedavi görüyorum ve bizde çok fazla obezite var vehormonlarda çalışmıyor diye çok kolay kilo alınıyor... hamile kalsam ne olurum bilemiyorum boyda uzunya 170 e 170 kare olurum tanker gibi

İşte ben de öyleyim bir daha eski kiloma döneceğim korkusu var hep hoş dönüyorum da bazen rahatla biraz canım 52 olunca sihirli değnek seni oraya sabitlemeyecek bence sen zaten ideal kilondasın bunu koruman yeterli aslında
Yok canım ben dana gibi salmama rağmen o kadar almadım ve çokça ödemim olmuştu doğumdan sonra 10 kilo fazlam vardı her ay ortalama 1 kilo almışım

8.GÜN BİTTİ. Bugün spor yapmadım. 10.000 adım ve gün içindeki yürüyüşlerim var sadece. Hafta sonu vücudumu çok yorgun bugün dinlendirmek istedim yarın devam spora. Ve 1.200 kaloriyi de aşmadım çok mutluyum. Bir gün daha kaçamaksız gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…