- Konu Sahibi britneyyyyy
birazdan kahvaltı yapıcam yulaf-yoğurt-3yk nar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de vücudunun tuttuğuna inanıyorum ama birkaç güne tartıda güzel bi eksi göreceksin inanıyorumGünaydınn herkese. Tartıldım bugün ve 62 leri göremedim çok üzgünüm. Neyse önümüze bakıcaz artık.
güncel kilo 63.6
Gidecek canım gidecek hadi bismillah yeni hafta yeni başlangıçgünaydınlar 57.3 rekoruyla uyandım..diyecek pek birşey yok..shame of me
sağol canım motivasyonu kaybetmek yok değil miii ?hiç sıkma canını canım normal 1-2 güne daha görürsün vucut bazen tutyor böyle inanbanaki sen 0 kaçamakla ilerliyorsun
Aynı kilodayız canımm neredeyse aramıza 300 gram var. Bu kiloyu korumak bana da zor geliyor. Sanki diyet bittiğinde en ufak bişey yesem bile tekrar kilo alıcam ve eski kiloma geri dönücek gibiyim. Napıcaz bilmiyorum. Neyse öncelikle şu kiloları verelim korumaya bakarızBen de 63.9 um kızlar çok iyi vermiyorum ama inanının bu kiloyu korumak bile marifet gibi geliyor bana
Canım senin hedef kilon nedir ? Ben 57 kilo çıksam diyeti bırakırım :))günaydınlar 57.3 rekoruyla uyandım..diyecek pek birşey yok..shame of me
Wc çıksam tartılcam da hala beklemedeyim.ucukgenclik sende durumlar nasılcanım
Bacımız selvi boylu 1.72 yanlış hatırlamıyorsam ama hedef sanki 52 idiCanım senin hedef kilon nedir ? Ben 57 kilo çıksam diyeti bırakırım :))
canım benim hedefim 52 ..54.7 lerdeydim şimdiki geldiğim hale bak :)Canım senin hedef kilon nedir ? Ben 57 kilo çıksam diyeti bırakırım :))
ahahha kız öyle deme çok follaş kollarım felan jelibon gibi..ya aslında evet zayıfım ama kilomu korumam dengelemem lazım. iyi kilo verdim 71-73 ten düştüm ama iriyim alman gülle takımından helga gibi duruyordum yağ oranım 25 lerdeydi ama ..bilmiyorum hastalık galiba zayıfladıkça zayıf görmüyorum kendimi hep birşeyler avr gitmesi gereken. koriyim diyorum onuda yapamıyorum ki üstüne kilo alıyorumBacımız selvi boylu 1.72 yanlış hatırlamıyorsam ama hedef sanki 52 idi
Ben 1.68 boyumla 65e tav oluyorum
ayyy hiç ben anladım bana bu adam ve ailesi yaramıyor komple çıkartıcam bu gidişle hayatımdan benim şu an derdim hamile kalmak belli tedavi görüyorum ve bizde çok fazla obezite var vehormonlarda çalışmıyor diye çok kolay kilo alınıyor... hamile kalsam ne olurum bilemiyorum boyda uzunya 170 e 170 kare olurum tanker gibibritneyyyyy hafta başı iyiydin. Kaçamak sana hiç yaramıyor.
iyi bacım - 400 allah bereket versin:)Şuan 77.8 kiloyum.
İşte ben de öyleyim bir daha eski kiloma döneceğim korkusu var hep hoş dönüyorum da bazen rahatla biraz canım 52 olunca sihirli değnek seni oraya sabitlemeyecek bence sen zaten ideal kilondasın bunu koruman yeterli aslındacanım benim hedefim 52 ..54.7 lerdeydim şimdiki geldiğim hale bak :)
ahahha kız öyle deme çok follaş kollarım felan jelibon gibi..ya aslında evet zayıfım ama kilomu korumam dengelemem lazım. iyi kilo verdim 71-73 ten düştüm ama iriyim alman gülle takımından helga gibi duruyordum yağ oranım 25 lerdeydi ama ..bilmiyorum hastalık galiba zayıfladıkça zayıf görmüyorum kendimi hep birşeyler avr gitmesi gereken. koriyim diyorum onuda yapamıyorum ki üstüne kilo alıyorum
Yok canım ben dana gibi salmama rağmen o kadar almadım ve çokça ödemim olmuştu doğumdan sonra 10 kilo fazlam vardı her ay ortalama 1 kilo almışımayyy hiç ben anladım bana bu adam ve ailesi yaramıyor komple çıkartıcam bu gidişle hayatımdan benim şu an derdim hamile kalmak belli tedavi görüyorum ve bizde çok fazla obezite var vehormonlarda çalışmıyor diye çok kolay kilo alınıyor... hamile kalsam ne olurum bilemiyorum boyda uzunya 170 e 170 kare olurum tanker gibi
Canını sıkan bir şey mi oldu canım ?Kızlar kızlar. Stresten iştahım kesildi. İnşallah açılmaz bir keyfe vermem kendimi.
hayirdir canim noldu?Kızlar kızlar. Stresten iştahım kesildi. İnşallah açılmaz bir keyfe vermem kendimi.