- 25 Aralık 2012
- 893
- 261
- 323
- Konu Sahibi britneyyyyy
İyi akşamlar kızlar ben kilo veremiyorum esimle aynı şekilde diyet yapıyoruz ama o 4 kilo verdi ben 8 günde yarım kilo anca çok morelim bozuldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah maşallah8.GÜN BİTTİ. Bugün spor yapmadım. 10.000 adım ve gün içindeki yürüyüşlerim var sadece. Hafta sonu vücudumu çok yorgun bugün dinlendirmek istedim yarın devam spora. Ve 1.200 kaloriyi de aşmadım çok mutluyum. Bir gün daha kaçamaksız gitti
Kuzum yağ oranın azdır sen bu beslenme düzenine alışıksındır gibi gibi zaten 50 küsür kilo kadınsın onun hızında versen erir bitersinİyi akşamlar kızlar ben kilo veremiyorum esimle aynı şekilde diyet yapıyoruz ama o 4 kilo verdi ben 8 günde yarım kilo anca çok morelim bozuldu
Canını sıkan bir şey mi oldu canım ?
Babamla tartıştık. Kedide benim yüzümden çok korktu. Hala benden korkuyor ve kaçıyor. Ona bir şey yapmadım ama gergin olunca ortam o da bu durumdan etkilendi.hayirdir canim noldu?
Canını sıkma canım düzelir inşallah da iştahını kesecek kadar önemli bir mevzu sanırsamBabamla tartıştık. Kedide benim yüzümden çok korktu. Hala benden korkuyor ve kaçıyor. Ona bir şey yapmadım ama gergin olunca ortam o da bu durumdan etkilendi.
sen muhteşem bir detaysın:) helal kız sana8.GÜN BİTTİ. Bugün spor yapmadım. 10.000 adım ve gün içindeki yürüyüşlerim var sadece. Hafta sonu vücudumu çok yorgun bugün dinlendirmek istedim yarın devam spora. Ve 1.200 kaloriyi de aşmadım çok mutluyum. Bir gün daha kaçamaksız gitti
Biraz öyle canım. Tüm gün kahvaltıyla durdum akşamda dört kaşık mısır çorbası yedim. Hala iştahım yok. Olmasın zaten de. Yarın sabah olduğunda umarım her şey düzelir. Böyle giderse cuma gününe kadar birimizden biri hasta olur kesin.Canını sıkma canım düzelir inşallah da iştahını kesecek kadar önemli bir mevzu sanırsam
inşallah düzelirsiniz canım sıkma canını kıyamazsınız birbirinizeBiraz öyle canım. Tüm gün kahvaltıyla durdum akşamda dört kaşık mısır çorbası yedim. Hala iştahım yok. Olmasın zaten de. Yarın sabah olduğunda umarım her şey düzelir. Böyle giderse cuma gününe kadar birimizden biri hasta olur kesin.
Kız kıyamam küstünüz mü yoksaBiraz öyle canım. Tüm gün kahvaltıyla durdum akşamda dört kaşık mısır çorbası yedim. Hala iştahım yok. Olmasın zaten de. Yarın sabah olduğunda umarım her şey düzelir. Böyle giderse cuma gününe kadar birimizden biri hasta olur kesin.
Çok teşekkür ederim canim güzel motiven içinKuzum yağ oranın azdır sen bu beslenme düzenine alışıksındır gibi gibi zaten 50 küsür kilo kadınsın onun hızında versen erir bitersin
Konuşuyoruz ama her fırsatta laf sokmaya devam ederekKız kıyamam küstünüz mü yoksa
Ya çok tatlısınız çooooksen muhteşem bir detaysın:) helal kız sana
kendini hasta ediceksin sonra daha çok üzülüceksiniz ikinizde.Bu arada kızlar 76.9 gördüm. Yatmadan önce. Dedem vefat edincede bu kadar üzülüp iştahım kapanmıştı.
Ben de mutsuzken yiyorum yiyorum yiyorum bu kadar üzme kendini canımBu arada kızlar 76.9 gördüm. Yatmadan önce. Dedem vefat edincede bu kadar üzülüp iştahım kapanmıştı.
Süpersin valla kız o 55tirgünaydın kızçeler dün akşamkabak yemeği ve yoğurt yedım toplamda 10 km yürüdüm gün içinde ve 0 kaçamakla 1. gun bitti. Bu sabah 2. gun 65.3 çıktım kahvaltı: 1 yumurta-2wasa-1dilim peynir-çay ve domates-salatalık oldu
ahahah aynen pardon 65 yazmışım -55 olucak valla söylerkende hep 65 diyorum kendi bilinç altımı 65 e mi ayarlıyorum acaba ahhaahBen de mutsuzken yiyorum yiyorum yiyorum bu kadar üzme kendini canım
Süpersin valla kız o 55tir
Benim gibi devasa kilolar verdim kendimi 65te kilitliyorum sonraahahah aynen pardon 65 yazmışım -55 olucak valla söylerkende hep 65 diyorum kendi bilinç altımı 65 e mi ayarlıyorum acaba ahhaah
Dünün etkisiyle regl oldum. Ben ne zaman bu kadar strese girsem hep kanım temizlenmek istiyor.Ben de mutsuzken yiyorum yiyorum yiyorum bu kadar üzme kendini canım
Süpersin valla kız o 55tir