- Konu Sahibi britneyyyyy
-
kız bende az önce oldum sonundaaDünün etkisiyle regl oldum. Ben ne zaman bu kadar strese girsem hep kanım temizlenmek istiyor.
İçim kan ağlasada hayat devam ediyor ve her şeyin iyi olacağına olan inancım tam.
ayy sorma ya sinir hastası olduk çıktık yeter artıkkVirüs Japonya'da yeni mutasyon haberiyle çalkalanıyor. Ay çok sinirim bozuluyor. Bitmiyor, bitmicek. Sürekli şekil değiştirip yoluna devam ediyor.
Aynen sağlık sistemi çöktü resmen Ne yapacağımızı şaşırdıkVirüs Japonya'da yeni mutasyon haberiyle çalkalanıyor. Ay çok sinirim bozuluyor. Bitmiyor, bitmicek. Sürekli şekil değiştirip yoluna devam ediyor.
İyi iyi canım. En azından vücudumuz rahatlar. Tabi senin için ne kadar gecikme olunca hayallerine yaklaşma oluyordu. Olsun sen sağlıklı ve istediğin kiloda iken olsun.kız bende az önce oldum sonundaa
Düzenli yapınca işe yarıyor. Ödem atma konusunda iyi.Kızlar, dukan birasını duydunuz mu veya denediniz mi hiç ? Yeşilçayı demledikten sonra soda ve limon ekliyorlar üzerine. Ben hiç denememiştim. Yapanlar varsa işe yarayıp yaramadığını söyleyebilir mi ?
Ben hiç yapmadım canım bilmiyorumKızlar, dukan birasını duydunuz mu veya denediniz mi hiç ? Yeşilçayı demledikten sonra soda ve limon ekliyorlar üzerine. Ben hiç denememiştim. Yapanlar varsa işe yarayıp yaramadığını söyleyebilir mi ?
ben yaptım bir ara tabiki herşey gibi devamlılık istiyor canım ödem için iyi bayaKızlar, dukan birasını duydunuz mu veya denediniz mi hiç ? Yeşilçayı demledikten sonra soda ve limon ekliyorlar üzerine. Ben hiç denememiştim. Yapanlar varsa işe yarayıp yaramadığını söyleyebilir mi ?
Bayıldım
Kız delü kendini kediyle mi kıyaslıyorsunBende şimdi tartıldım. 76.1 çıktım birazdan akşam yemeği yicem. Kedimde baktım tartılmak istiyor, 4,7 çıktı. Ah ah keşke bende onun gibi zayıf olsam.
Yokya onun gibi sürekli su içsem. Mama tabağının üçte birini yiyerek hayatımı geçirsem onun kadar fit olurum sanki.Bayıldım
Kız delü kendini kediyle mi kıyaslıyorsun
Yavrum kıyamam diyete başlamıştır o daYokya onun gibi sürekli su içsem. Mama tabağının üçte birini yiyerek hayatımı geçirsem onun kadar fit olurum sanki.
Babam kediye haftasonu sen şişmanlamışsın oğlum kaldıramıyorum seni dedi. Kedim dünden beri bir şey yemiyor. Ya bizimle üzüldü ya da babamın dediğini anladı.
Harikasın canım aslında bunu hep yapsak kilo almayız ki yemeğimiz kaçınca sporla dengelesek ne güzel olur9.GÜN BİTTİ. Bugün çok iyi giderken yemekten sonra bir dilim limonlu kek yeme hatasında bulundum. Bi baktım yediğim grama göre 256 kalori diyor. Vicdan yaptım hemen 1 saat dans ettim ve 378 kalori yakarak açığı kapadım. Artık huzurla uyuyabilirim
Eki Görüntüle 2759753
Ve dukan birasına başladım kızlar. Bu akşam yemekten sonra yaptım yatana kadar içicem. Bi hafta falan deniyim bakayım nasıl bi değişiklik olucak
Bunu dukan diyetiyle beraber yapınca artı etkisi oluyor.9.GÜN BİTTİ. Bugün çok iyi giderken yemekten sonra bir dilim limonlu kek yeme hatasında bulundum. Bi baktım yediğim grama göre 256 kalori diyor. Vicdan yaptım hemen 1 saat dans ettim ve 378 kalori yakarak açığı kapadım. Artık huzurla uyuyabilirim
Eki Görüntüle 2759753
Ve dukan birasına başladım kızlar. Bu akşam yemekten sonra yaptım yatana kadar içicem. Bi hafta falan deniyim bakayım nasıl bi değişiklik olucak
Evet evet. Çünkü insanız ya ne kadar diyet yaparsak yapalım insanın bir yerde aklı kayıyor. En azından ben öyleyim :) ama sporla destekleyince pişmanlık kayboluyor.Harikasın canım aslında bunu hep yapsak kilo almayız ki yemeğimiz kaçınca sporla dengelesek ne güzel olur
Dukan diyeti yapamam ama bu hafta deniycem bakalım kabızlığa etkili mi merak ettimBunu dukan diyetiyle beraber yapınca artı etkisi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?