24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

ben yaptım bir ara tabiki herşey gibi devamlılık istiyor canım ödem için iyi baya

Bayıldım

Kız delü kendini kediyle mi kıyaslıyorsun
Yokya onun gibi sürekli su içsem. Mama tabağının üçte birini yiyerek hayatımı geçirsem onun kadar fit olurum sanki.
Babam kediye haftasonu sen şişmanlamışsın oğlum kaldıramıyorum seni dedi. Kedim dünden beri bir şey yemiyor. Ya bizimle üzüldü ya da babamın dediğini anladı.

Yavrum kıyamam diyete başlamıştır o da

9.GÜN BİTTİ. Bugün çok iyi giderken yemekten sonra bir dilim limonlu kek yeme hatasında bulundum. Bi baktım yediğim grama göre 256 kalori diyor. Vicdan yaptım hemen 1 saat dans ettim ve 378 kalori yakarak açığı kapadım. Artık huzurla uyuyabilirim

Ve dukan birasına başladım kızlar. Bu akşam yemekten sonra yaptım yatana kadar içicem. Bi hafta falan deniyim bakayım nasıl bi değişiklik olucak

Harikasın canım aslında bunu hep yapsak kilo almayız ki yemeğimiz kaçınca sporla dengelesek ne güzel olur

Bunu dukan diyetiyle beraber yapınca artı etkisi oluyor.

Harikasın canım aslında bunu hep yapsak kilo almayız ki yemeğimiz kaçınca sporla dengelesek ne güzel olur
Evet evet. Çünkü insanız ya ne kadar diyet yaparsak yapalım insanın bir yerde aklı kayıyor. En azından ben öyleyim :) ama sporla destekleyince pişmanlık kayboluyor.
Bunu dukan diyetiyle beraber yapınca artı etkisi oluyor.
Dukan diyeti yapamam ama bu hafta deniycem bakalım kabızlığa etkili mi merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…