• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

günaydın kızçeler hayırlı cumalar Doris diye yada squat girl adıyla bilinen bir kadın var onunda challengeleri var ücretsiz youtubede - instada dün akşam onun 40 dk lık cardio videosunu yaptım 500 kalolirik kadın o kadar tatlıki valla nasıl geçti anlamadım ama iyi terledim.
şimdi kahvaltı yapıyorum 1 haş yumurta,4 zeytin, 1 salatalık, 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir ve maydonoz yanındada yeşil çay ve birazdanda kahve
evet kendisi çok tatlı bir kadın zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun. bende yapmıştım seneler önce

5.GÜN BİTTİ. Bugün de hiç kaçamak yapmadım. Sadece ekmek yerine mısır unu ekmeği yedim. Cumartesi-pazar detoks karışımı hazırlayıp içeceğim. Hatfta içi yapamıyorum bari hafta sonu şu detoks sularını deniyim :) Yarın sabah tartılıcam ve küre başlıycam. Pazartesi sabahı ile arasında nasıl bir fark olucak. Hedefim pazartesi 63.0 çıkmak. Yarın tartıda görüşürüzzz :spor: :spor:

Yeşil elma detoksu için malzemeler:​

• 1 adet yeşil elma
  • 1 yemek kaşığı yeşil çay
  • 6-8 dal maydanoz
  • 1 adet limon
  • 2 adet çubuk tarçın
  • 5 adet tane karabiber
  • 5-6 adet karanfil
  • 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
  • Fındık büyüklüğünde taze zencefil
  • 1 litre su

Yeşil elma detoksu nasıl hazırlanır?​

• Tencerede suyu kaynatın.
  • Elmaları kabuklu ve dilimlenmiş bir şekilde şekilde kaynamış olan suya ekleyin.
  • Ardından dilimlenmiş limonları, karabiberi, yeşil çayı ve zencefili de suya ilave edin.
  • 5-7 dakika kadar bu şekilde kaynatmaya devam edin.
  • Tencerenin kapağını açarak çubuk tarçın,karanfil ve maydanoz yapraklarını da karışıma ekleyin.
  • 5 dakika daha bu şekilde kaynattıktan sonra çayı süzün ve elma sirkesini de dahil edin.
  • Hazırladığınız detoks suyunu bir sürahiye aktarın. Dilerseniz tencerede kalan elma ve limon dilimlerini de sürahiye ekleyebilirsiniz.

Back