- Konu Sahibi britneyyyyy
yok yok iyiyim canım iyiyim kadın çok hızlı squat felan yapıyor ben onlarda ağırdan aldım :) sen neler yapıyorsun?Ya durmadın demek herhangi bir şeyin yok değil mi canım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok yok iyiyim canım iyiyim kadın çok hızlı squat felan yapıyor ben onlarda ağırdan aldım :) sen neler yapıyorsun?Ya durmadın demek herhangi bir şeyin yok değil mi canım ?
Ben bugün ev temizleyeceğim akşam yorulmazsam bi tur da spor yaparımyok yok iyiyim canım iyiyim kadın çok hızlı squat felan yapıyor ben onlarda ağırdan aldım :) sen neler yapıyorsun?
ahahah yok kız olurmu öyle sey :) sizden başka kimseyle bir gruplaşmam yok..britneyyyyy seni detox sayfasında gördüm. Yoksa sen gizli gizli başkalarıyla mı kilo veriyorsun.
uuu çok iyi bak ödemler gitmiş ayy bende pazartesiyi hedef koydum tartıldıgımda eksilmemiş olsun su orucu ahahaBu arada bugün 76.8 gördüm. İnşallah haftasonu sapıtıp bu kilonun üstüne çıkmam.
myfitnesspal ismi canımBu hangi uygulama canım ?
evet kendisi çok tatlı bir kadın zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun. bende yapmıştım seneler öncegünaydın kızçeler hayırlı cumalar Doris diye yada squat girl adıyla bilinen bir kadın var onunda challengeleri var ücretsiz youtubede - instada dün akşam onun 40 dk lık cardio videosunu yaptım 500 kalolirik kadın o kadar tatlıki valla nasıl geçti anlamadım ama iyi terledim.
şimdi kahvaltı yapıyorum 1 haş yumurta,4 zeytin, 1 salatalık, 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir ve maydonoz yanındada yeşil çay ve birazdanda kahve
leslie yap canım en kötüHaftasonu yasağı beni çok geriyor. Yürüyüş yaşamamak canımı sıkıyor.
Teşekkür ediyorum canımmyfitnesspal ismi canım
Ne yapsam ev temizliğimi yapsam harıl harıl.leslie yap canım en kötü
Yosun mu kız o nerden geldi aklına hiç denedin mi güzel bir şey mi ben İsveç diyetinde haşlanmış ıspanak yediğimden beri yeşilden soğudumYosun üretimiyle ilgili şuan belgesel izliyorum ve canım feci bir şekilde yosun çekti.
harika bence daha eksik bile çıkarsın süper gidiyorsun vallaKızlar. 63.7 çıktım bugün. Yeşil elma detoksuna başlıyorum. Pazartesi 63.0 olmayı kafaya koydum. Bana şans dileyin
günaydın canım napıyorsunuz?? benkalvaltımı klasik yaptım yumurta- peynir-domates salatalık/ekmek ama hava kötü bakalım bugunde geçen yapıpım squat girl ün40 dk lık cardiosunu yapmaya çalışıcam:)Günaydın kızlar
Bende çim suyu içtiğim zamanlar geldi aklıma. Ama o kadar güzel toplayıp kuruttuki.Yosun mu kız o nerden geldi aklına hiç denedin mi güzel bir şey mi ben İsveç diyetinde haşlanmış ıspanak yediğimden beri yeşilden soğudum