- Konu Sahibi britneyyyyy
-
harikaaaa sonuç valla süpersinBugün 4.günüm ve tartıldım
Pazartesi 65.6
Perşembe 64.0
Sonuca inanamadım. Vücudumda yılbaşında çok yediğim için ödem vardı büyük ihtimalle o gitmiştir ama yinede çok sevindim. Devamm
ya bir günde nasıl oluyor 55.7 ydim dun sabah bu sabah 57.1 görende komple kuzu yedim sanarsınHedefleriz şuan aynıı sen 2 haftada 3 kilo istiyorsun bende 3 haftada 4 kiloyapabilirizzzz ,ama yapamazsakta gitmeyelim ya kalalım
Yok ya imkansızz. Vücut hemen su tutmuştur bence yoksa kaç kalori alman lazım 2 kilo almak için sanmıyorum. Bugün 3 litreden aşağı su içme gider birkaç güneya bir günde nasıl oluyor 55.7 ydim dun sabah bu sabah 57.1 görende komple kuzu yedim sanarsın
oh balik miss. bende simdi aksam yemegi brokoli hasladim ustunede domatesli sos ve yogurt :) yalanci manti misaliBen de babamla kahve keyfi yapıyorum.
Kahvaltım klasikti.
Öğle çorba, salata ve balıktı.
Akşam sadece yoğurt yemeyi planlıyorum.
Dizi izlerken açlık hissedersem meyve yerim herhalde.
Sakın canım daha geçen gün hastanelik oldun Allah korusunkızçeler ses verin ya napıyorsunuz ben sabah yoğurtlu yulaf + 3yk nar öğlen tavuklu salata+çorba az önce yarım elma +2 ceviz+kahve akşamada brokoli haşlama ve hitt kardiyo yapmak istiyorum (belim biraz korkutuyor hala ama deniycem zorlanırsam bırakacağım) siz napıyorsunuz? ben ofiste patlıyorum sizde yazmıyorsunuz
Bu hangi uygulama canım ?4.GÜN BİTTİ. Tek kaçamağım 20 gram kadar helva yemek oldu. Onun kalorisini de hemen bi 20 dakika koşarak yaktım. Huzurla uyuyabilirim. Bugünün özeti buEki Görüntüle 2756392
Tartım yoktu bugün aldım canim kendimi 55 kilo düşünürken 57 kiloymusum bayağı bir morelim düştü diyete iyi ki karar vermişim yani tartı evde olunca evet sürekli tartinma isteği oluyorsüpersin hangi günler tartılıyorsun? ben dayanamıyorum her gun tartılıyorum :)
Tabi canım onun ödem ve yağ oranı sana göre fazla olduğu için ilk zamanlar hızlı giderBugün sabah bir küçük kase sütle gevrek öğlen yumurta haşlaması dört zeytin iki dilim kaşar bir çay kaşığı Sarelle bir dilim ekmek akşam tavuk başladım altı kaşık pilav küçük kase cacık çayın yanına bir avuç kabak çekirdeği bir hurma bir kayısı yatmadan 20 dakika spor bugünde böyle geçti eşim daha çabuk veriyor kilosu fazla ondan mı anlamadım uyuz oldum
Alay ediyor uyuz benimle senin o basenler erimez diyeTabi canım onun ödem ve yağ oranı sana göre fazla olduğu için ilk zamanlar hızlı gider
55 kiloda ne basenAlay ediyor uyuz benimle senin o basenler erimez diye
Basenlerim çok fazla maalesef basen olcum 102 yediğim resmen oraya gidiyor55 kiloda ne basenbırak eğlensin garip boş ver
O zaman bölgesel egzersiz yapmaya çalış canımBasenlerim çok fazla maalesef basen olcum 102 yediğim resmen oraya gidiyor
ohhh ama afiyet olsunBugün sabah bir küçük kase sütle gevrek öğlen yumurta haşlaması dört zeytin iki dilim kaşar bir çay kaşığı Sarelle bir dilim ekmek akşam tavuk başladım altı kaşık pilav küçük kase cacık çayın yanına bir avuç kabak çekirdeği bir hurma bir kayısı yatmadan 20 dakika spor bugünde böyle geçti eşim daha çabuk veriyor kilosu fazla ondan mı anlamadım uyuz oldum
Onu 3 yıl önce yapmıştım. Bende beğenmiştim.günaydın kızçeler hayırlı cumalar Doris diye yada squat girl adıyla bilinen bir kadın var onunda challengeleri var ücretsiz youtubede - instada dün akşam onun 40 dk lık cardio videosunu yaptım 500 kalolirik kadın o kadar tatlıki valla nasıl geçti anlamadım ama iyi terledim.
şimdi kahvaltı yapıyorum 1 haş yumurta,4 zeytin, 1 salatalık, 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir ve maydonoz yanındada yeşil çay ve birazdanda kahve
Ya durmadın demek herhangi bir şeyin yok değil mi canım ?günaydın kızçeler hayırlı cumalar Doris diye yada squat girl adıyla bilinen bir kadın var onunda challengeleri var ücretsiz youtubede - instada dün akşam onun 40 dk lık cardio videosunu yaptım 500 kalolirik kadın o kadar tatlıki valla nasıl geçti anlamadım ama iyi terledim.
şimdi kahvaltı yapıyorum 1 haş yumurta,4 zeytin, 1 salatalık, 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir ve maydonoz yanındada yeşil çay ve birazdanda kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?