24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

kızçeler ses verin ya napıyorsunuz ben sabah yoğurtlu yulaf + 3yk nar öğlen tavuklu salata+çorba az önce yarım elma +2 ceviz+kahve akşamada brokoli haşlama ve hitt kardiyo yapmak istiyorum (belim biraz korkutuyor hala ama deniycem zorlanırsam bırakacağım) siz napıyorsunuz? ben ofiste patlıyorum sizde yazmıyorsunuz

Ben de babamla kahve keyfi yapıyorum.
Kahvaltım klasikti.
Öğle çorba, salata ve balıktı.
Akşam sadece yoğurt yemeyi planlıyorum.
Dizi izlerken açlık hissedersem meyve yerim herhalde.

Ben de babamla kahve keyfi yapıyorum.
Kahvaltım klasikti.
Öğle çorba, salata ve balıktı.
Akşam sadece yoğurt yemeyi planlıyorum.
Dizi izlerken açlık hissedersem meyve yerim herhalde.
oh balik miss. bende simdi aksam yemegi brokoli hasladim ustunede domatesli sos ve yogurt :) yalanci manti misali

Sakın canım daha geçen gün hastanelik oldun Allah korusun

süpersin hangi günler tartılıyorsun? ben dayanamıyorum her gun tartılıyorum :)
Tartım yoktu bugün aldım canim kendimi 55 kilo düşünürken 57 kiloymusum bayağı bir morelim düştü diyete iyi ki karar vermişim yani tartı evde olunca evet sürekli tartinma isteği oluyor

Bugün sabah bir küçük kase sütle gevrek öğlen yumurta haşlaması dört zeytin iki dilim kaşar bir çay kaşığı Sarelle bir dilim ekmek akşam tavuk başladım altı kaşık pilav küçük kase cacık çayın yanına bir avuç kabak çekirdeği bir hurma bir kayısı yatmadan 20 dakika spor bugünde böyle geçti eşim daha çabuk veriyor kilosu fazla ondan mı anlamadım uyuz oldum

Tabi canım onun ödem ve yağ oranı sana göre fazla olduğu için ilk zamanlar hızlı gider

ohhh ama afiyet olsun

günaydın kızçeler hayırlı cumalar Doris diye yada squat girl adıyla bilinen bir kadın var onunda challengeleri var ücretsiz youtubede - instada dün akşam onun 40 dk lık cardio videosunu yaptım 500 kalolirik kadın o kadar tatlıki valla nasıl geçti anlamadım ama iyi terledim.
şimdi kahvaltı yapıyorum 1 haş yumurta,4 zeytin, 1 salatalık, 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir ve maydonoz yanındada yeşil çay ve birazdanda kahve

Onu 3 yıl önce yapmıştım. Bende beğenmiştim.

Ya durmadın demek herhangi bir şeyin yok değil mi canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…