24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

günaydın kızçeler dün akşam haşlama brokoli+ sarımsaklı yoğurt ve ekmeksiz menemen. 1 saat pilates. Az öncede kahvaltı yaptım :) siz nasılsınız hanımlar naptınız neler yapıyorsunuz

Eklentiler

• 4DE51F11-899D-4E7F-81AF-79F57FE6D081.jpeg
    129,2 KB · Görüntüleme: 33
günaydın kızçeler dün akşam haşlama brokoli+ sarımsaklı yoğurt ve ekmeksiz menemen. 1 saat pilates. Az öncede kahvaltı yaptım :) siz nasılsınız hanımlar naptınız neler yapıyorsunuz
Afiyet olsun canım.
bende cardio yapıcam bu aralar daha çok yağ yakmaya yönelik 4 günde toplam 100 adım atınca dün pilates + 12000 adım atınca bugün bacaklarım pert:)
Mükemmelsin genede dikkat et kendini çok yorma. Ama hareketleri yapmalısın pes etmek yok.

Sabah küçük kase yulaflı gevrek öğlene doğru bir yumurta haşlaması üç dilim kaşar üç zeytin bir dilim ekmek öğlen bir mandalina akşam yoğurtlu ıspanak bir dilim ekmek çay ile bir avuç kabak çekirdeği üç kayisi bir hurma

günaydın hanımlar dün baya bozdum ama baya sabah 57.1 çıktım :) ama bana müstahak öylede yenilmez antalyadan geldikten sonra toparlayamadım açlık krizleri, tatlı krizi ve özellikle yeme krizi geçiriyorum ve hala kontrol altına alamadım...bugun yeniden start verdim 07.01.21 -57.1 olan kilom 21.01.21 de 54 olacak . ee olmazsada zaten gidiyimm ben yapamıyorum bu işi demektir:)

Hedefleriz şuan aynıı sen 2 haftada 3 kilo istiyorsun bende 3 haftada 4 kilo yapabilirizzzz ,ama yapamazsakta gitmeyelim ya kalalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…