- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
- Konu Sahibi britneyyyyy
Bilmiyorum hava çok kötü temizlikte yapamıyorum.Hayra çıksın inşallah canım hayra yorumlayalım güzel bir başlangıç yapacaksın belki de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum hava çok kötü temizlikte yapamıyorum.Hayra çıksın inşallah canım hayra yorumlayalım güzel bir başlangıç yapacaksın belki de
kız yeter hergün temizlik temizlik nasılda yapıyorsan ödemler olup şişiyorsun yeter bacım artıkBilmiyorum hava çok kötü temizlikte yapamıyorum.
Kalk kuzum bunlarla oyalanmak Bile iyi geliyor babanla mı yaşıyorsun ?Bilmiyorum hava çok kötü temizlikte yapamıyorum.
Dün yapmış mı temizlik ? Pazar günü yapacağım diyordu ben yapmadı sandım dün yaptıysa bugün ne gerek varkız yeter hergün temizlik temizlik nasılda yapıyorsan ödemler olup şişiyorsun yeter bacım artık
bilmiyorumki canım bende dün yaptı sandım .. of napıyorsunuz ben çok daralıyorum sıkılıyorumDün yapmış mı temizlik ? Pazar günü yapacağım diyordu ben yapmadı sandım dün yaptıysa bugün ne gerek var
Kitap okuyorum derslerle alakalı test filan hazırlıyorum ebadan ev işi filan derken gün bitiyorbilmiyorumki canım bende dün yaptı sandım .. of napıyorsunuz ben çok daralıyorum sıkılıyorum
Yok dün yapmadım. Kaslar şişmesin tartıda fazla gözükmiyim diye ama hiçbir şey fark etmedi.kız yeter hergün temizlik temizlik nasılda yapıyorsan ödemler olup şişiyorsun yeter bacım artık
Babamla yaşıyorum, canım. Burada hava çok kötü sağanak yağıyor. Bu kadar kötü olmasa iyiydi. Dip köşe temizliği yapasım vardı yeni yıla girerken ama bu havayla zor. Üstün körü sil süpür olacak bugün.Kalk kuzum bunlarla oyalanmak Bile iyi geliyor babanla mı yaşıyorsun ?
Keşke dün yapsaydım ama dünde hava kötüydü.Dün yapmış mı temizlik ? Pazar günü yapacağım diyordu ben yapmadı sandım dün yaptıysa bugün ne gerek var
Benim bura da hep kapalı cam silemiyorum zaten bezi sürdüğüm an donuyor diğerlerini yapmaya çalışıyorum aç bi hareketli müzik vakit nasıl geçecek anlamayacaksınBabamla yaşıyorum, canım. Burada hava çok kötü sağanak yağıyor. Bu kadar kötü olmasa iyiydi. Dip köşe temizliği yapasım vardı yeni yıla girerken ama bu havayla zor. Üstün körü sil süpür olacak bugün.
Doğruya sen kar var dediğinde burada güneş vardı. Bilmiyorum ki camları silmeden tülleri yıkamak nasıl olurki. Yarın bakalım yapmazsa yarın yapıcam. Çünkü yorganları da yıkıycam. Yastıkları yıkıycam.Benim bura da hep kapalı cam silemiyorum zaten bezi sürdüğüm an donuyor diğerlerini yapmaya çalışıyorum aç bi hareketli müzik vakit nasıl geçecek anlamayacaksın
İçten sil canım olmadı dışını hava açtığında yaparsınDoğruya sen kar var dediğinde burada güneş vardı. Bilmiyorum ki camları silmeden tülleri yıkamak nasıl olurki. Yarın bakalım yapmazsa yarın yapıcam. Çünkü yorganları da yıkıycam. Yastıkları yıkıycam.
Şimdi deniz akkaya 'nın son defilesinden görüntülere baktım da diğer kızlar zayıflığı mükemmel.İçten sil canım olmadı dışını hava açtığında yaparsın
Kırmızı pancar hiç yapmadım yemedim ne olur ondan bilmiyorum bile turşusunu görmüştüm sadece , kara lahana Karadenizlilerinki mi Dolma olur o veya çorba taze soğanla kısır, biberden de kızartma kız mevsimi sonuçta brokoli, ıspanak, pırasa, havuç, karnabahar niye almadınız ?Evet babamla pazara gittik. Elma, kırmızı pancar, kara lahana, biber, taze soğan aldık. Roka güzel değildi çok üzüldüm.
Bu gibi saçma sapan bir alışveriş bakalım biz ne yicez bu hafta.
Sen zaten çok fitsin canım sevdiklerinle mutlu güzel vakit geçir tadını çıkar bizden taraf daoff hanimlar persembeye geldikce stres oluyorum biz antalyaya gidicez aile yanina ve deli gibi yenilicek ondan pazartesi tartiya cikmam buyuk ihtimalle utanctan en azindan almiyim ayni kalsin
Kendini şimdiden böyle şartlama lütfen.off hanimlar persembeye geldikce stres oluyorum biz antalyaya gidicez aile yanina ve deli gibi yenilicek ondan pazartesi tartiya cikmam buyuk ihtimalle utanctan en azindan almiyim ayni kalsin
Brokoli ve karnabahar ben geçenlerde babam çok yaptı tiksindim.Kırmızı pancar hiç yapmadım yemedim ne olur ondan bilmiyorum bile turşusunu görmüştüm sadece , kara lahana Karadenizlilerinki mi Dolma olur o veya çorba taze soğanla kısır, biberden de kızartma kız mevsimi sonuçta brokoli, ıspanak, pırasa, havuç, karnabahar niye almadınız ?
Benim eşim de sebze yemeklerini çok sevmez allayıp pullayıp fırınlayıp filan öyle yediriyorumBrokoli ve karnabahar ben geçenlerde babam çok yaptı tiksindim.
Ispanak ve pırasa yapmasını babam bilmiyor bende mutfakta iş yapmayı sevmiyorum. Daha doğrusu lezzetli yapamıyor.
Kırmızı pancarı yemek programında gördü sanırım onu deneyecek. Kara lahana aynen canım karadeniz usulü çorbasını yapacak. Biberi alırken zaten kızartma yaparız dedi of ben yemem kilo vericem dedim. sözde çok kilo verebiliyormuşum gibi.