24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

Kizlar merhaba,hafta içi erken kalkıyorum kitap okuyabilmek için(3-7 yaşında iki yavruyla başka vaktim olmuyor).6-6.5 civarı uyuyan ben bugjn dinlemeyin isteyip 9,5 saatcik uyunca nevrim döndü bı isteksizlik,uysukluk toparlayacagim inşallah
Aralıklı aclikta 2. Günüm, bu hafta etkisini göstermese de 10 günün sonunda bariz fark başlarmış ya hadi bakalım
Evi toplayıp süpürmek dışında egzersizim yok.
4000 kusur adım yapmışım, bunu günlük 10000 yapsam evin içinde,bı sure yeter galiba ne dersiniz

Aralıklı açlık vücuda faydalı bence ama ben yapamıyorum. Ev olayı olanını bende spor yapar gibi yapıyorum bazen. Bulaşık yıkarken dans eder gibi yapıyorum.

Harika olur tabi ya ben de 10 gün kadar oruç tuttum fazla vermedim demek sabırlı olmak gerekmiş
Dersler nasıl geçti bitti mi canım.
Şükür canım bitti hayırlısıyla bi açılsa da rahat etsek

Harika olur tabi ya ben de 10 gün kadar oruç tuttum fazla vermedim demek sabırlı olmak gerekmiş

Bencede hem sizin için hem öğrenciler için zor bir sistem bence. Bizim yan apartman da bilinçsiz anneler var çocukları hep sokakta.

Aralıklı açlık vücuda faydalı bence ama ben yapamıyorum. Ev olayı olanını bende spor yapar gibi yapıyorum bazen. Bulaşık yıkarken dans eder gibi yapıyorum.
Evde en mantıklısı gibi geliyor bana dayoksa yedikçe yiyesi geliyor insanın.iki gündür kalori miktarim da çok dustu

Sinan Canan demişti akşam 7den sonra yemeyin on gün sonra farkı görün diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…