24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

napiyorsunuz hanimlar 2 tesbih grubuna girdimde biinin duasi cok uzun ve 170 adet is ev yemek yap tesbih cek derken pek aktif olamadim ama oglen tavukizgara+salata+yogurt , ara ogun nescafe aksam yemegi ispanakli soganli yumurta+ 1 dilim wasa ve peynir simdid bir dilim cikolata ve sut :) tartiyi firlatip aticam en sonunda bozulsada kurtulsam pilide bitmiyo

Ay gülmekten öldüm. Kasma kendini bu kadar. Bugün izin günün gibi olsun canım.

Ben hep evde olduğum için bana her gün haftasonu yok yok bu hafta iyiyim bi spor yapmıyorum
kız niye spor yapmıyorsun ben deliriyorum spor yapamıyorum diye :) bu arada sizi çok fena yenicez psikolojinizi şimdiden hazırlayın :) kendimden çok ortagıma güveniyorum ama S Suskunhanim

Ben de köpek gibi büyütülmüş çocuk kitabını merak ediyordum
Dili falan cokniyi ama anlattığı olaylar sebebiyle bı solukta bitmiyor,sindirmesi gerekiyor insanın
O kitabı duydum ama beni kötü etkiler diye okumaktan vazgeçtim. Tabiki paylaşırım. Bugün başladım zaten. Felsefe kitaplarını seviyorum.
Okurken hiç baslamasa mıydım diye de düşündüm ama öğretici de oluyor açıkçası,keşke okumasaydim diyemiyorum
kız niye spor yapmıyorsun ben deliriyorum spor yapamıyorum diye :) bu arada sizi çok fena yenicez psikolojinizi şimdiden hazırlayın :) kendimden çok ortagıma güveniyorum ama S Suskunhanim
Henüz eksi göremedimspor yapamamak olumsuz etkiliyor,spor için de vaktim olmuyor bugün aralıklı açlığa başladım.Kahvaltiyi birazdan yapacağım 1 lt su içtim
Günaydın canım. Cuma günü hayırlara vesile olup yağları yaksın.

Günaydın canım. Valla bilmiyorum evde dip köşe temizliği yapasım var ama ben yorulunca şişiyorum diye kararsızım.
Ooo hemen giriş o zaman dip köşeAma pazartesi bitecek kadar falan

canım sen online diyete başlamamışmıydın?

Kız o saatte ne çikolatası, illa yiyeceksin biberli yoğurt yeseydin

Pazara bırakma o zaman süpürgeyi pazartesi tartı var malum
Dip köşe olayını pazartesi yapmaya karar verdim.
Bende öyle dün üç sayfa daha okuyup bıraktım gene kitabı.
Yok canım o baskasiydi ben de okumuştum ama kim bilmiyorum
Valla ben değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…