- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
- Konu Sahibi britneyyyyy
Günaydın nasıl gidiyor hayat. Valla benim evde sıkıcı ve bunaltıcı.Günaydın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın nasıl gidiyor hayat. Valla benim evde sıkıcı ve bunaltıcı.Günaydın kızlar
Günaydın canım bugün derslerim var diğer günler zaten birbirinin aynısıGünaydın nasıl gidiyor hayat. Valla benim evde sıkıcı ve bunaltıcı.
Nazarlara geldin hep tatlım artık kimin gözü degdiysegunaydin hanimlar dun spor yaptim sonunda ama isin garibi dun sabah 55.1 olan tarti spor ve kacamaksiz gecmesine ragmen 56.4 anamm babammm fenalsiyorum artikkk
Dersler nasıl geçti bitti mi canım.Günaydın canım bugün derslerim var diğer günler zaten birbirinin aynısı
Aralıklı açlık vücuda faydalı bence ama ben yapamıyorum. Ev olayı olanını bende spor yapar gibi yapıyorum bazen. Bulaşık yıkarken dans eder gibi yapıyorum.Kizlar merhaba,hafta içi erken kalkıyorum kitap okuyabilmek için(3-7 yaşında iki yavruyla başka vaktim olmuyor).6-6.5 civarı uyuyan ben bugjn dinlemeyin isteyip 9,5 saatcik uyunca nevrim döndü bı isteksizlik,uysukluk toparlayacagim inşallah
Aralıklı aclikta 2. Günüm, bu hafta etkisini göstermese de 10 günün sonunda bariz fark başlarmış ya hadi bakalım
Evi toplayıp süpürmek dışında egzersizim yok.
4000 kusur adım yapmışım, bunu günlük 10000 yapsam evin içinde,bı sure yeter galiba ne dersiniz
Harika olur tabi ya ben de 10 gün kadar oruç tuttum fazla vermedim demek sabırlı olmak gerekmişKizlar merhaba,hafta içi erken kalkıyorum kitap okuyabilmek için(3-7 yaşında iki yavruyla başka vaktim olmuyor).6-6.5 civarı uyuyan ben bugjn dinlemeyin isteyip 9,5 saatcik uyunca nevrim döndü bı isteksizlik,uysukluk toparlayacagim inşallah
Aralıklı aclikta 2. Günüm, bu hafta etkisini göstermese de 10 günün sonunda bariz fark başlarmış ya hadi bakalım
Evi toplayıp süpürmek dışında egzersizim yok.
4000 kusur adım yapmışım, bunu günlük 10000 yapsam evin içinde,bı sure yeter galiba ne dersiniz
Şükür canım bitti hayırlısıyla bi açılsa da rahat etsekDersler nasıl geçti bitti mi canım.
Bencede hem sizin için hem öğrenciler için zor bir sistem bence. Bizim yan apartman da bilinçsiz anneler var çocukları hep sokakta.Harika olur tabi ya ben de 10 gün kadar oruç tuttum fazla vermedim demek sabırlı olmak gerekmiş
Şükür canım bitti hayırlısıyla bi açılsa da rahat etsek
Allah akıl fikir versin bizdeki bilinçsizlik bitmedikçe bu salgın da bitmezBencede hem sizin için hem öğrenciler için zor bir sistem bence. Bizim yan apartman da bilinçsiz anneler var çocukları hep sokakta.
Aynen öyle hergün sokaktalar. Çocuk parkında, çardakta oturuyorlar. Beni yanlış anlamayın ama ceza alsalar da akılları başlarına gelse diyorum. Evde çocukları eğitmek varken hala keyif peşindeler.Allah akıl fikir versin bizdeki bilinçsizlik bitmedikçe bu salgın da bitmez
Evde en mantıklısı gibi geliyor bana dayoksa yedikçe yiyesi geliyor insanın.iki gündür kalori miktarim da çok dustuAralıklı açlık vücuda faydalı bence ama ben yapamıyorum. Ev olayı olanını bende spor yapar gibi yapıyorum bazen. Bulaşık yıkarken dans eder gibi yapıyorum.
Sinan Canan demişti akşam 7den sonra yemeyin on gün sonra farkı görün diyeHarika olur tabi ya ben de 10 gün kadar oruç tuttum fazla vermedim demek sabırlı olmak gerekmiş
Şükür canım bitti hayırlısıyla bi açılsa da rahat etsek
Kalori miktarını azaltman çok güzel bir şey.Evde en mantıklısı gibi geliyor bana dayoksa yedikçe yiyesi geliyor insanın.iki gündür kalori miktarim da çok dustu
Sinan Canan demişti akşam 7den sonra yemeyin on gün sonra farkı görün diye
Selam canım ,değilim hala ekşi görmedimspora başlamak gerek ama hiç vaktim yokselam haniimlar nasilsiniz? yarin tarti gunu hazirmisiniz?
Tabi ki dostumselam haniimlar nasilsiniz? yarin tarti gunu hazirmisiniz?
uu birileri kacamaksiz atlatmis demekki acaba benim ortak nerelerde :)Tabi ki dostum
Yazdım ama görmedin galiba sporsuz diyorum eksi göremedim bana kısa ama etkili bir şeyler lazım ne yapmalıyım sizce?uu birileri kacamaksiz atlatmis demekki acaba benim ortak nerelerde :)
Kelin ilacı olsa durumu var benim için kuzu ya. Bende şimdi kendime kekik çayı yaptım ve içtim.Yazdım ama görmedin galiba sporsuz diyorum eksi göremedim bana kısa ama etkili bir şeyler lazım ne yapmalıyım sizce?