• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

Bu sabah kilom 75.7 kızlar. WC sorunum var. Sabah su da içiyorum anlamadım.
canım normal wc problemin varsa bazen tartı - yerine + gösteriyor diyetteyken ama 2-3 gun sonra iniyor takılma çok o rakama:) bak bir diyetisyen var aşırı tatlı ve bilgili geçen paylaştı sabah akşam 2 dut yaprağını demleyin için diye millet deli gibi yorum yapmış hem tok tutuyor çok hem bağırsak çalıştııryor diye hemde doğal istersen bir deneyin. Ben 2 aktara sordum ama asla dut yaprağı bulamadım hala arayıştayım:)

anam günaydınlar hatunlar burdayım gece giremedim S Suskunhanim ben pek veremiycem gibi senden umutluyum.
Öyle deme tatlım yağlarının gözünü korkutacak mesajlar gönder😅😂😂yağlar korkmazsa da rakip tirsar belki🤪
Hıh yalancı kanki bizi rahata verip kilo vermeyi yavaşlatalım diye uyduruyor.
😂😂😂 Strateji çözüldü😅
benim ortak daha yok gelsinde ondan umutluyum parlayamayan yıldızlar takımı olarak :)
İki dk kaldı dersime, bildirim gelince bı girem dedim🙈öğleye kadar dersim oluyor hep

canım normal wc problemin varsa bazen tartı - yerine + gösteriyor diyetteyken ama 2-3 gun sonra iniyor takılma çok o rakama:) bak bir diyetisyen var aşırı tatlı ve bilgili geçen paylaştı sabah akşam 2 dut yaprağını demleyin için diye millet deli gibi yorum yapmış hem tok tutuyor çok hem bağırsak çalıştııryor diye hemde doğal istersen bir deneyin. Ben 2 aktara sordum ama asla dut yaprağı bulamadım hala arayıştayım:)
Dut yaprağının tadı çok iğrenç ben şeker hastaları içiyor sadece sanıyordum.

Bugün başım ağrıyor. Garip bir şekilde içimde huzursuzluk var. Ne kitap okuyasım. Ne ders çalışasım yok. Sebebi de yok. Neden bilmiyorum.:KK43::KK61:
Biz kazanacağız diye içine oturdu bence🤪
Şaka bi yana canım havadan sudan etkilenen bı bunyemiz var malum😔yaşını bilmiyorum ama sana iyi gelen şeyler nelerse bı denesen mi acaba?durdukça kötüye gidiyor insan😔

Biz kazanacağız diye içine oturdu bence🤪
Şaka bi yana canım havadan sudan etkilenen bı bunyemiz var malum😔yaşını bilmiyorum ama sana iyi gelen şeyler nelerse bı denesen mi acaba?durdukça kötüye gidiyor insan😔
:KK70: Gramlarla oynuyoruz.
Aslında burada hava güneşli. Kitap okumak iyi gelirdi o bile mutlu etmiyor. Ben de anlamadım.

Back