• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

sıkma canım moralini bendede oluyor biliyorsun ...bitmeyen wc sorunumuz . Wc ye kolay çıkabilmek için yaptıgın birşey varmı
Bitki çayı içiyorum. Hergün yoğurt yiyorum. Aç karna su içiyorum. Hurma ya da incir yiyorum, bol su içiyorum. Karnımı ovuyorum.
Kayısı ve sade türk kahvesi artık işe yaramıyor.
Bozma moralini canım WC problemini hallettiğinde düzelecek
Ağlıycam ya hafta içi 75 küsürleri gördüm iki gün şimdi ise durum bu. Canım çok sıkkın.

Kızlar bu sabah rüyamda ilk aşık olduğum erkeği gördüm. Nasıl bir psikolojideyim anlamadım gitti.
Hayrolsun inşallah canım bizim oralarda uzun soğuk kış günlerine çile ayı derler bu günlerde garip rüya görenlere çile rüyası görmüşsün derler geceler uzun olduğu için ona bağlarlar 😄 uyumadan aklından filan mı geçirdin ya da sosyal medyasına filan mı baktın?

Hayrolsun inşallah canım bizim oralarda uzun soğuk kış günlerine çile ayı derler bu günlerde garip rüya görenlere çile rüyası görmüşsün derler geceler uzun olduğu için ona bağlarlar 😄 uyumadan aklından filan mı geçirdin ya da sosyal medyasına filan mı baktın?
Yoo bende ona şaşırdım. Sosyal medya hesaplarını bilmiyorum aklımdan da geçirmedim. Hmm aslında çokta çileli bir ilişkimiz yoktu ya benim kıskançlığımdan bitti. Ayy acaba çileli bir hayat mı sürüyorum, kilo bu yüzden mi veremiyorum.:mad:
Babam beni bitirdi mi ? :bicak:
oluyor öyle ben kimleri görüyorum bir bilseniz:)
Ay kimleri kimleri :KK45:

Yoo bende ona şaşırdım. Sosyal medya hesaplarını bilmiyorum aklımdan da geçirmedim. Hmm aslında çokta çileli bir ilişkimiz yoktu ya benim kıskançlığımdan bitti. Ayy acaba çileli bir hayat mı sürüyorum, kilo bu yüzden mi veremiyorum.:mad:
Babam beni bitirdi mi ? :bicak:
Hayra çıksın inşallah canım hayra yorumlayalım güzel bir başlangıç yapacaksın belki de

Back