- Konu Sahibi britneyyyyy
günaydın kusura bakma görmemişim en kötü leslie yap canımYazdım ama görmedin galiba sporsuz diyorum eksi göremedim bana kısa ama etkili bir şeyler lazım ne yapmalıyım sizce?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kusura bakma görmemişim en kötü leslie yap canımYazdım ama görmedin galiba sporsuz diyorum eksi göremedim bana kısa ama etkili bir şeyler lazım ne yapmalıyım sizce?
Tartı o da neymiş.günaydın ladies tartılara çıkılsın
Sporsuz gayet iyihuhuu kimseler yokmu? ilk bildirim bende geçen hafatya göre -200 geldim ve 55.4
Leslie çok uzunzumba falan deniyeyim olmazsa.Engin kırbaç videoları da çok iyi diyorlar ama yapmadım hicgünaydın kusura bakma görmemişim en kötü leslie yap canım
Ahey ahey ahey maşallah bu nedir65.2 geçen hafta bu hafta 64.5
Benden de 700 gr
Napalım biz tartılmayalım mı?Dersime 5 dk var tartilip yazayım hemen ama umutlu degilim
sıkma canım moralini bendede oluyor biliyorsun ...bitmeyen wc sorunumuz . Wc ye kolay çıkabilmek için yaptıgın birşey varmıBen neden kilo aldım yaaaa. 76.8 çıktım tartıda. Benim WC sorunum beni mahvediyor.
erginde iyi baya terletip yoruyo yapabilirsen yap canım bende chloe ye başliycamLeslie çok uzunzumba falan deniyeyim olmazsa.Engin kırbaç videoları da çok iyi diyorlar ama yapmadım hic
Ahey ahey ahey maşallah bu nedir
tamam ortak ben senden umutluyumDersime 5 dk var tartilip yazayım hemen ama umutlu degilim
Bozma moralini canım WC problemini hallettiğinde düzelecekBen neden kilo aldım yaaaa. 76.8 çıktım tartıda. Benim WC sorunum beni mahvediyor.
Bitki çayı içiyorum. Hergün yoğurt yiyorum. Aç karna su içiyorum. Hurma ya da incir yiyorum, bol su içiyorum. Karnımı ovuyorum.sıkma canım moralini bendede oluyor biliyorsun ...bitmeyen wc sorunumuz . Wc ye kolay çıkabilmek için yaptıgın birşey varmı
Ağlıycam ya hafta içi 75 küsürleri gördüm iki gün şimdi ise durum bu. Canım çok sıkkın.Bozma moralini canım WC problemini hallettiğinde düzelecek
Hayrolsun inşallah canım bizim oralarda uzun soğuk kış günlerine çile ayı derler bu günlerde garip rüya görenlere çile rüyası görmüşsün derler geceler uzun olduğu için ona bağlarlar uyumadan aklından filan mı geçirdin ya da sosyal medyasına filan mı baktın?Kızlar bu sabah rüyamda ilk aşık olduğum erkeği gördüm. Nasıl bir psikolojideyim anlamadım gitti.
oluyor öyle ben kimleri görüyorum bir bilseniz:)Kızlar bu sabah rüyamda ilk aşık olduğum erkeği gördüm. Nasıl bir psikolojideyim anlamadım gitti.
Yoo bende ona şaşırdım. Sosyal medya hesaplarını bilmiyorum aklımdan da geçirmedim. Hmm aslında çokta çileli bir ilişkimiz yoktu ya benim kıskançlığımdan bitti. Ayy acaba çileli bir hayat mı sürüyorum, kilo bu yüzden mi veremiyorum.Hayrolsun inşallah canım bizim oralarda uzun soğuk kış günlerine çile ayı derler bu günlerde garip rüya görenlere çile rüyası görmüşsün derler geceler uzun olduğu için ona bağlarlar uyumadan aklından filan mı geçirdin ya da sosyal medyasına filan mı baktın?
Ay kimleri kimlerioluyor öyle ben kimleri görüyorum bir bilseniz:)
Hayra çıksın inşallah canım hayra yorumlayalım güzel bir başlangıç yapacaksın belki deYoo bende ona şaşırdım. Sosyal medya hesaplarını bilmiyorum aklımdan da geçirmedim. Hmm aslında çokta çileli bir ilişkimiz yoktu ya benim kıskançlığımdan bitti. Ayy acaba çileli bir hayat mı sürüyorum, kilo bu yüzden mi veremiyorum.
Babam beni bitirdi mi ?