- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.011
- 598
- 36
- Konu Sahibi britneyyyyy
-
ahahhaha ayy kalbim krııldı şu anda hiç böyle düşünmemiştimHıh yalancı kanki bizi rahata verip kilo vermeyi yavaşlatalım diye uyduruyor.
canım normal wc problemin varsa bazen tartı - yerine + gösteriyor diyetteyken ama 2-3 gun sonra iniyor takılma çok o rakama:) bak bir diyetisyen var aşırı tatlı ve bilgili geçen paylaştı sabah akşam 2 dut yaprağını demleyin için diye millet deli gibi yorum yapmış hem tok tutuyor çok hem bağırsak çalıştııryor diye hemde doğal istersen bir deneyin. Ben 2 aktara sordum ama asla dut yaprağı bulamadım hala arayıştayım:)Bu sabah kilom 75.7 kızlar. WC sorunum var. Sabah su da içiyorum anlamadım.
Öyle deme tatlım yağlarının gözünü korkutacak mesajlar gönderanam günaydınlar hatunlar burdayım gece giremedim S Suskunhanim ben pek veremiycem gibi senden umutluyum.
Hıh yalancı kanki bizi rahata verip kilo vermeyi yavaşlatalım diye uyduruyor.
İki dk kaldı dersime, bildirim gelince bı girem dedimbenim ortak daha yok gelsinde ondan umutluyum parlayamayan yıldızlar takımı olarak :)
Dut yaprağının tadı çok iğrenç ben şeker hastaları içiyor sadece sanıyordum.canım normal wc problemin varsa bazen tartı - yerine + gösteriyor diyetteyken ama 2-3 gun sonra iniyor takılma çok o rakama:) bak bir diyetisyen var aşırı tatlı ve bilgili geçen paylaştı sabah akşam 2 dut yaprağını demleyin için diye millet deli gibi yorum yapmış hem tok tutuyor çok hem bağırsak çalıştııryor diye hemde doğal istersen bir deneyin. Ben 2 aktara sordum ama asla dut yaprağı bulamadım hala arayıştayım:)
Biz kazanacağız diye içine oturdu benceBugün başım ağrıyor. Garip bir şekilde içimde huzursuzluk var. Ne kitap okuyasım. Ne ders çalışasım yok. Sebebi de yok. Neden bilmiyorum.
Biz kazanacağız diye içine oturdu bence
Şaka bi yana canım havadan sudan etkilenen bı bunyemiz var malumyaşını bilmiyorum ama sana iyi gelen şeyler nelerse bı denesen mi acaba?durdukça kötüye gidiyor insan
Ne okuyorsun canım ? Benim de ev temizlemem lazımGramlarla oynuyoruz.
Aslında burada hava güneşli. Kitap okumak iyi gelirdi o bile mutlu etmiyor. Ben de anlamadım.
Epiktetos'un mutluluk öğretisiNe okuyorsun canım ? Benim de ev temizlemem lazım
Sonra okursun o zaman canım ben de bazen bitiremediğim kitaplar oluyor bi müddet ara veriyorum sonra okuduğumda niye bitirmemişim ki bunu diyorumEpiktetos'un mutluluk öğretisi
Mehmet Önal' a ait. Bilemedim. Mutlu olmanın yollarını ararken bugün beni mutsuz etti. İlk iki sayfada
Ben de hiç değilse süpürge yapacağımBende evi temizlemeliyim. Dünde süpürmedim ama bugünde yapasım yok. İyice hayattan vazgeçtim.
Belki akşam yaparım bende.Ben de hiç değilse süpürge yapacağım
Okuduklarindan kaynaklı olabilirGramlarla oynuyoruz.
Aslında burada hava güneşli. Kitap okumak iyi gelirdi o bile mutlu etmiyor. Ben de anlamadım.
Okudukça paylaşır mısın bizimle?Epiktetos'un mutluluk öğretisi
Mehmet Önal' a ait. Bilemedim. Mutlu olmanın yollarını ararken bugün beni mutsuz etti. İlk iki sayfada
Ben de köpek gibi büyütülmüş çocuk kitabını merak ediyordumOkuduklarindan kaynaklı olabilirben de köpek gibi büyütülmüş çocuğu okuyorum ,zor oluyor
Okudukça paylaşır mısın bizimle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?