- Konu Sahibi britneyyyyy
ayy sorma sorma kötümü yaptık bilemedim tartıyı pazartesi günü yapmakla..haftasonunu kaçamaksız geçiren cindir aajajyıne bır hafta sonu yıne odem dolu bır gun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy sorma sorma kötümü yaptık bilemedim tartıyı pazartesi günü yapmakla..haftasonunu kaçamaksız geçiren cindir aajajyıne bır hafta sonu yıne odem dolu bır gun
teşekkür ederim canım ben ilk açtığımda çok bilinen nickimi koydum bişiler yazıcam taniyan çıkıcak diye yazamıyordumYeni nickin hayırlı olsun britneyyyyy
Ben adımın baş harfi sonra soyadımı yazmıştım nick değiştirme de yoktu kazene rica ettim değiştirdi benim nickin de isim babası kendisidirteşekkür ederim canım ben ilk açtığımda çok bilinen nickimi koydum bişiler yazıcam taniyan çıkıcak diye yazamıyordum
hiç sorma bu gruptada itiraf edip günah çıkartıyormuş gibiyiz:) neyse 3 aşağı 5 yukarı almıyoruz ama vermiyoruzda hiç yoktan iyidirYaramaz kızlar gibiyiz.
Kendimden utandım.hiç sorma bu gruptada itiraf edip günah çıkartıyormuş gibiyiz:) neyse 3 aşağı 5 yukarı almıyoruz ama vermiyoruzda hiç yoktan iyidir
Bende bugün kötü kalktım. Kahvaltıda bir kaşık pekmez ile yoğurt yedim. Birazdan bitki çayı içicem. Yeşil çay mı zayıflama çayı mı içsem karar veremedim.günaydınlar utanmak felan yok ya hava kötü zaten sinirlerim bozuk bari siz yapmayın. Tutalım şu boğazımızı dün akşam ben çorba ve yoğurt yedim saece hem yemek yapmaya hemde toplamaya üşendiğim için çorba yetti :) şimdide türk kahvesi içtim . Keyfim yok hiç . Siz napıyorsunuz
Sürekli diyet modunda olmak da yıldırıyor canım ben de potansiyel var biliyorsunuz almaktan çok korkuyorumgünaydınlar utanmak felan yok ya hava kötü zaten sinirlerim bozuk bari siz yapmayın. Tutalım şu boğazımızı dün akşam ben çorba ve yoğurt yedim saece hem yemek yapmaya hemde toplamaya üşendiğim için çorba yetti :) şimdide türk kahvesi içtim . Keyfim yok hiç . Siz napıyorsunuz
.D cuma gunu olsa daha ıyı canım ben cuma gunu zayıf cıkıyorum ,.Dayy sorma sorma kötümü yaptık bilemedim tartıyı pazartesi günü yapmakla..haftasonunu kaçamaksız geçiren cindir aajaj
ahahah olabilir aslında bizim sıkıntımız haftasonu zaten :) ben sabah çavdar ekmeği + 1 dilim peynir öğlende çorba içtim sadece ..D cuma gunu olsa daha ıyı canım ben cuma gunu zayıf cıkıyorum ,.D
Ben bugün okula gittim alışveriş yaptık filan anca sil yerleştir yeni oturdumherkes saldı grubu.. huhu hanımlar nerdesiniz neler yapıyorsunuz ne yiyorsunuz??