• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

günaydınlar utanmak felan yok ya hava kötü zaten sinirlerim bozuk bari siz yapmayın. Tutalım şu boğazımızı dün akşam ben çorba ve yoğurt yedim saece hem yemek yapmaya hemde toplamaya üşendiğim için çorba yetti :) şimdide türk kahvesi içtim . Keyfim yok hiç . Siz napıyorsunuz

günaydınlar utanmak felan yok ya hava kötü zaten sinirlerim bozuk bari siz yapmayın. Tutalım şu boğazımızı dün akşam ben çorba ve yoğurt yedim saece hem yemek yapmaya hemde toplamaya üşendiğim için çorba yetti :) şimdide türk kahvesi içtim . Keyfim yok hiç . Siz napıyorsunuz
Bende bugün kötü kalktım. Kahvaltıda bir kaşık pekmez ile yoğurt yedim. Birazdan bitki çayı içicem. Yeşil çay mı zayıflama çayı mı içsem karar veremedim.

Sürekli diyet modunda olmak da yıldırıyor canım ben de potansiyel var biliyorsunuz almaktan çok korkuyorum :KK17:

Moral bozmak yok kizlar, insanın canı istemez ve dibe de vurur zaman zaman ama bu dibe vuruşu kısa tutmak elimizde🙈(en azından öyleymiş gibi düşünmek istiyorum😅)
On dk yatıp canınızı sıkan şeyleri düşünün sonra da kalkıp amaann beee deyip sevdiğiniz bir şeyi yapın ya da bı video açın motivasyonla ilgili ya da hareketli bir şarkı... Ama bı şey yapın🤩🤩🤩👏

Kizlar yoğunluktan giremiyorum ama diyete devam💪
Öğleye kadar dersim vardı, öğleden sonra oğlumun ödevler derken gün bitti🙈
Sabah 9 gibi tost yedim, 4 gibi de mercimek köftesi ve bolca yeşillik.sonrasinda açlık ve su su su🙈ilk kez bugun2,5 lt suya ulaştım.Kis olunca bir lt icemiyordum

günaydınlar, napıyorsunuz kızçeler? benim birşey yiyesim yok bir adet muz yedim şimdi kahvaltıya :)
dün akşam ciddi sağlam spor yaptım ve sonrasında mercimek çorbası ve karnabahar yedim. tartı 55.9 gösteriyor 3 gundur yemiyorum sayılır ama niye arttı anlamadım valla. Kış geldiya önceden3 litre içerdim şimdi pek suda içesim yok. Daha çok çay- kahve :( su içelim, sporumuzu yapalım bari koruyalım en kötü.. Kİlo alanı :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli:

Back