24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

Canım zayıflama takımı değil burası hangi takımdaydın oraya yaz istersen

Takım olmadığı için buraya yazmıştım,takımlar birbirleriyle yarıştığı için geriliyorum bu surecte
canim hosgeldin, burda yaris vs hicbirsey yok anca birbirimizi motive etmeye calisiyoruz yaptigimiz kacamaklari itiraf edip rahatlamaya calisiyoruz:) yarin kilo bileirim gunu:) 2 bebe mi amanin full cardio desene. hedef kilon kac?

canim hosgeldin, burda yaris vs hicbirsey yok anca birbirimizi motive etmeye calisiyoruz yaptigimiz kacamaklari itiraf edip rahatlamaya calisiyoruz:) yarin kilo bileirim gunu:) 2 bebe mi amanin full cardio desene. hedef kilon kac?
Bu kabul edildigim anlamına mı geliyor
Yarış olmadığı için gelmek istedim hem kimseyi kötü etkilemiş olmam hem de takip eden birileri olur bebe dedim ama birinci sınıf biri onda çene Kasım cardio yapıyordiğeri de 3u dolduracak bı kaç aya.
Sabah tartilip yazarım insallah

Unutmuşum hedefim 50-52 olmak

Ben regl olduğum için başta hiç tartışmak istemedim ama maalesef tartı 77.4 gösterdi. Üç gündür evde yatıyorum. Hareketsizlik sanırım bana kötü yansıdı. Şişliğimde gitmiyor.
En güzel kilo hareket edilerek veriliyor ben günde iki kere 45er dakika Leslie yürüyüş günlük rutin işler bazen de müzik açıp dans ediyordum tabi yememe de çok dikkat ediyordum 6 ayda 30 kilo vermiştim hey gidi hey şimdi gramlara seviniyorum

Ben regl olduğum için başta hiç tartışmak istemedim ama maalesef tartı 77.4 gösterdi. Üç gündür evde yatıyorum. Hareketsizlik sanırım bana kötü yansıdı. Şişliğimde gitmiyor.
caım çok normal benimr egliyken +2-3 arası gösteriyor bir kaç güne - görürrsün sıkma canını sen:)

öyle oluyor malesef ama gram gram verincede su yada kas değilde daha kastan veriliyor gibi daha kalıcı yada bana öyle gliyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…