- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.011
- 598
- 36
- Konu Sahibi britneyyyyy
-
Canım zayıflama takımı değil burası hangi takımdaydın oraya yaz istersenKizlar merhaba ,bana da yer var mı aranızda?Aslında yakimlardayim,yazın izne ayrılmıştım ama dönemedim.Ogretmnim uzaktan eğitim sürecinde iki bebeyle yoğun oluyorum ve takibini yapamıyorum buranın Takimdakileri olumsuz etkilememek adına dönemedim kısacası
İki ileri bir geri durumdayım diyetteşartlarınızı göremedim ilk sayfada ,yazarsanız ve bana uyacak olursa,siz de kabul ederseniz birlikte eriyelim isterim 59 kilo civariyim, boy 152
ayyy öylemi nice güzel yılların olsun canımolsun doğum günündede pasta yemiyceksen ne zaman yiyceksin
Çok çok teşekkür ediyorum kızlarDoğum günün kutlu olsun.
Takım olmadığı için buraya yazmıştım,takımlar birbirleriyle yarıştığı için geriliyorum bu surecteCanım zayıflama takımı değil burası hangi takımdaydın oraya yaz istersen
canim hosgeldin, burda yaris vs hicbirsey yok anca birbirimizi motive etmeye calisiyoruz yaptigimiz kacamaklari itiraf edip rahatlamaya calisiyoruz:) yarin kilo bileirim gunu:) 2 bebe mi amanin full cardio desene. hedef kilon kac?Takım olmadığı için buraya yazmıştım,takımlar birbirleriyle yarıştığı için geriliyorum bu surecte
Bu kabul edildigim anlamına mı geliyorcanim hosgeldin, burda yaris vs hicbirsey yok anca birbirimizi motive etmeye calisiyoruz yaptigimiz kacamaklari itiraf edip rahatlamaya calisiyoruz:) yarin kilo bileirim gunu:) 2 bebe mi amanin full cardio desene. hedef kilon kac?
Unutmuşum hedefim 50-52 olmakcanim hosgeldin, burda yaris vs hicbirsey yok anca birbirimizi motive etmeye calisiyoruz yaptigimiz kacamaklari itiraf edip rahatlamaya calisiyoruz:) yarin kilo bileirim gunu:) 2 bebe mi amanin full cardio desene. hedef kilon kac?
Canım ben yanlış anladım o zaman daha önce yazdığın zayıflama takımına dönmek için yazdın sandımTakım olmadığı için buraya yazmıştım,takımlar birbirleriyle yarıştığı için geriliyorum bu surecte
Yok canımCanım ben yanlış anladım o zaman daha önce yazdığın zayıflama takımına dönmek için yazdın sandımhoş geldin
En güzel kilo hareket edilerek veriliyor ben günde iki kere 45er dakika Leslie yürüyüş günlük rutin işler bazen de müzik açıp dans ediyordum tabi yememe de çok dikkat ediyordum 6 ayda 30 kilo vermiştim hey gidi hey şimdi gramlara seviniyorumBen regl olduğum için başta hiç tartışmak istemedim ama maalesef tartı 77.4 gösterdi. Üç gündür evde yatıyorum. Hareketsizlik sanırım bana kötü yansıdı. Şişliğimde gitmiyor.
gayet güzel ekledim canım senide tabloyaGünaydın ilk gün heyecan yaptım
Tartı bundan sonra umarım güldürür
59.8haftaya pazartesi hedefim 58.9 u gorebilmek
caım çok normal benimr egliyken +2-3 arası gösteriyor bir kaç güne - görürrsün sıkma canını sen:)Ben regl olduğum için başta hiç tartışmak istemedim ama maalesef tartı 77.4 gösterdi. Üç gündür evde yatıyorum. Hareketsizlik sanırım bana kötü yansıdı. Şişliğimde gitmiyor.
öyle oluyor malesef ama gram gram verincede su yada kas değilde daha kastan veriliyor gibi daha kalıcı yada bana öyle gliyor:)En güzel kilo hareket edilerek veriliyor ben günde iki kere 45er dakika Leslie yürüyüş günlük rutin işler bazen de müzik açıp dans ediyordum tabi yememe de çok dikkat ediyordum 6 ayda 30 kilo vermiştim hey gidi hey şimdi gramlara seviniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?