Arkadaşlar merhaba... Ben 26 eylül 1988 doğumluyum. yaşım 23... 3 ay sonra 24 olacağım... Ben kız meslek lisesi mezunuyum. benm zamanımda kat sayı vardı şimdi kalktı diyorlar doğrumu?? Yani öyle duydum. Eğer öyleyse tekrar YGS-LYS ye girmeyi düşünüyorum.. Artık önümüzdeki 2013 de ki sınava gireceğim girersem... Kpss çalışıyorum. bilgilerim tazeyken üniversiteye giriş sınavınıda denemek istyorum. Biraz fen konularına da ek olarak çalışırım girerim diye düşündüm... ama sizce benim için çok mu geç örgün okumak için. ben 2 yıllık moda mezunuyum.. ve aynı zamanda açıköğretimden iktsat okuyorum. 4. sınıfa geçtim. önümüzde ki yıl bitiyo AÖF.. kazanıp gidersem aöf de tam bitmş olacak zaten... Bi de evlilik durumum var... nişanlm memur.. tayinci olduğu için.. benm ünv. kazandığım şehre ister tayini diye düşündük... Ama sizce benm için çok mu geç , yaşım geç mi okumak için???
senın ıcın neden gec olsun kı canım bende 87 lıyım ve 6 senelık evlıyım,3 bucuk yasında oglum var ve bende okuma askımı sonduremedım ve bu sene gırdım sınava hayırlısı artık hıcbırsey ıcın gec degıl
tatlım seni tebrik ederim. okumak istediğin için .
ben de 22 yaşındayım tekrar sınava girdim.ben de senin gibi kpss ye giricem. eğitim bilimlerinden hazırlanıyorum.inşallah istediğim yer olur hayırlısıyla.
dışarıda o kadar çok insan var ki yaşı küçük olduğu halde sadece gönderilmediği, desteklenmediği için okuma sevincini bırakan.
bence yaşa takılma. 40 yaşında üniversitede öğrenci ablalarımız vardı. azimlerine hayrandım. sen de yapabilirsin.
canım ben düz lise mezunuyum ama bu yıl iki yıllık çocuk gelişimi tercih etmeyi düşünüyorum şansım nedir sizce ?
ewet kızlar bende örgün 2 yıllık okuduğum için bende tanık oldum bizim sınıfta benden 7 yaş büyük abla vardı.. başka bölümlerde 55 yaşında bi amca vardı... Ben sadece mezun olduktan sonra gireceğim sınavlar olacak.. çünkü zaten ünv. mezunuyum hem örgün 2 yıllık hem açıktan 4 yıllık (bitmek üzere) Benm amacım meslek sahibi olableceğim bi bölüm okumak. Eğitim fakültesi çok istyorum. öğretmen olmayı çok istyroum.... kazanrsam ünv. okuyup mezun olunca kpss ye falan giricem ya... meslek sahibi olmak için geç kalrmym acaba onu merak ettm... benm gibi var mı acaba geç yaşta okuyup mezun olup geç de olsa istediği hedefe ulaşan var mı merak ediyorum
Arkadaşlar merhaba... Ben 26 eylül 1988 doğumluyum. yaşım 23... 3 ay sonra 24 olacağım... Ben kız meslek lisesi mezunuyum. benm zamanımda kat sayı vardı şimdi kalktı diyorlar doğrumu?? Yani öyle duydum. Eğer öyleyse tekrar YGS-LYS ye girmeyi düşünüyorum.. Artık önümüzdeki 2013 de ki sınava gireceğim girersem... Kpss çalışıyorum. bilgilerim tazeyken üniversiteye giriş sınavınıda denemek istyorum. Biraz fen konularına da ek olarak çalışırım girerim diye düşündüm... ama sizce benim için çok mu geç örgün okumak için. ben 2 yıllık moda mezunuyum.. ve aynı zamanda açıköğretimden iktsat okuyorum. 4. sınıfa geçtim. önümüzde ki yıl bitiyo AÖF.. kazanıp gidersem aöf de tam bitmş olacak zaten... Bi de evlilik durumum var... nişanlm memur.. tayinci olduğu için.. benm ünv. kazandığım şehre ister tayini diye düşündük... Ama sizce benm için çok mu geç , yaşım geç mi okumak için???
formasyon kalktı bu sene egitim fakultesi için geç kaldın
Canımm bende senin gibiyim bende eğ.fak. okumak istiyorum inan hiç geç değil..Burdan birbirimize destek olabiliriz..Hakkımızda hayırlısı olsun inş. Bu arada bende 88 liyim
arkadaşım cografya okuyor alamıyorum dedi.cnm zaten eğitm fakültesi okuyanların formasyon almasına gerek yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?