• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 yaşındayım ünv. giriş sınavlarına girmek için geç mi kaldım??

GOLDFLAY

ders,ders,ders..... :(
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2012
2.334
95
108
36
Muğla
Arkadaşlar merhaba... Ben 26 eylül 1988 doğumluyum. yaşım 23... 3 ay sonra 24 olacağım... Ben kız meslek lisesi mezunuyum. benm zamanımda kat sayı vardı şimdi kalktı diyorlar doğrumu?? Yani öyle duydum. Eğer öyleyse tekrar YGS-LYS ye girmeyi düşünüyorum.. Artık önümüzdeki 2013 de ki sınava gireceğim girersem... Kpss çalışıyorum. bilgilerim tazeyken üniversiteye giriş sınavınıda denemek istyorum. Biraz fen konularına da ek olarak çalışırım girerim diye düşündüm... ama sizce benim için çok mu geç örgün okumak için. ben 2 yıllık moda mezunuyum.. ve aynı zamanda açıköğretimden iktsat okuyorum. 4. sınıfa geçtim. önümüzde ki yıl bitiyo AÖF.. kazanıp gidersem aöf de tam bitmş olacak zaten... Bi de evlilik durumum var... nişanlm memur.. tayinci olduğu için.. benm ünv. kazandığım şehre ister tayini diye düşündük... Ama sizce benm için çok mu geç , yaşım geç mi okumak için???

Arkadaşlar merhaba... Ben 26 eylül 1988 doğumluyum. yaşım 23... 3 ay sonra 24 olacağım... Ben kız meslek lisesi mezunuyum. benm zamanımda kat sayı vardı şimdi kalktı diyorlar doğrumu?? Yani öyle duydum. Eğer öyleyse tekrar YGS-LYS ye girmeyi düşünüyorum.. Artık önümüzdeki 2013 de ki sınava gireceğim girersem... Kpss çalışıyorum. bilgilerim tazeyken üniversiteye giriş sınavınıda denemek istyorum. Biraz fen konularına da ek olarak çalışırım girerim diye düşündüm... ama sizce benim için çok mu geç örgün okumak için. ben 2 yıllık moda mezunuyum.. ve aynı zamanda açıköğretimden iktsat okuyorum. 4. sınıfa geçtim. önümüzde ki yıl bitiyo AÖF.. kazanıp gidersem aöf de tam bitmş olacak zaten... Bi de evlilik durumum var... nişanlm memur.. tayinci olduğu için.. benm ünv. kazandığım şehre ister tayini diye düşündük... Ama sizce benm için çok mu geç , yaşım geç mi okumak için???

senın ıcın neden gec olsun kı canım bende 87 lıyım ve 6 senelık evlıyım,3 bucuk yasında oglum var ve bende okuma askımı sonduremedım ve bu sene gırdım sınava hayırlısı artık hıcbırsey ıcın gec degıl

senın ıcın neden gec olsun kı canım bende 87 lıyım ve 6 senelık evlıyım,3 bucuk yasında oglum var ve bende okuma askımı sonduremedım ve bu sene gırdım sınava hayırlısı artık hıcbırsey ıcın gec degıl

cnm geç değil aslındada.. malum mezun olunca direkt meslek sahibi olamıyorsun... ben 25 yaşımda ünv. kazansam başlasam şöyle böyle 30 yaşnda mezun olucam... 5 yıl içinde kpss yi kazanmam gerekecek.... tabi ömrümü derslerle mi geçireceğim bir de o var :( ama eğitim fakültesi okumayı çok istyorum

tatlım seni tebrik ederim. okumak istediğin için .
ben de 22 yaşındayım tekrar sınava girdim.ben de senin gibi kpss ye giricem. eğitim bilimlerinden hazırlanıyorum.inşallah istediğim yer olur hayırlısıyla.
dışarıda o kadar çok insan var ki yaşı küçük olduğu halde sadece gönderilmediği, desteklenmediği için okuma sevincini bırakan.
bence yaşa takılma. 40 yaşında üniversitede öğrenci ablalarımız vardı. azimlerine hayrandım. sen de yapabilirsin.

tatlım seni tebrik ederim. okumak istediğin için .
ben de 22 yaşındayım tekrar sınava girdim.ben de senin gibi kpss ye giricem. eğitim bilimlerinden hazırlanıyorum.inşallah istediğim yer olur hayırlısıyla.
dışarıda o kadar çok insan var ki yaşı küçük olduğu halde sadece gönderilmediği, desteklenmediği için okuma sevincini bırakan.
bence yaşa takılma. 40 yaşında üniversitede öğrenci ablalarımız vardı. azimlerine hayrandım. sen de yapabilirsin.

ewet cnm haklısın. Ben de myo okurken sınıfta 25 yaşında bi abla vardı. ben 18 dim o zamanlar.... ama çok doğaldı.... doğal birşey evet.... ben bu yıl YGS ye hazırlanmaya başlayayım...:31:

Son düzenleme:
ben bu yıl hem ygs hem lys ye girdim. benim sana tavsiyem kimi zaman insan çok ciddi sıkılıyor ve bırakıyor. o yüzden hevesli olduğun zamanları doğru kullanıp o zamanlarda daha fazla çalışman. hayırlısı olsun kolay gelsin canım.

ben bizim amfide 2 amca tanıyorum 50 kusur yasında :) iktisattanda bir teyze tanıyorum 35-40 yas arası sen yine iyisin gir ne kadar sınav varsa sansını dene :)

30 yaşındayım ....5 yıllık evliyim ...bende girdim yetecek bir puanda aldım ygs den 2 yıllık düşünüyordum zaten ...tekrar okuyacağım inşallah ..hiç bir şey için geç değil hayatta..sen daha 24 yaşındasın ...inşallah istediğin yer olur :34:

ewet kızlar bende örgün 2 yıllık okuduğum için bende tanık oldum bizim sınıfta benden 7 yaş büyük abla vardı.. başka bölümlerde 55 yaşında bi amca vardı... Ben sadece mezun olduktan sonra gireceğim sınavlar olacak.. çünkü zaten ünv. mezunuyum hem örgün 2 yıllık hem açıktan 4 yıllık (bitmek üzere) Benm amacım meslek sahibi olableceğim bi bölüm okumak. Eğitim fakültesi çok istyorum. öğretmen olmayı çok istyroum.... kazanrsam ünv. okuyup mezun olunca kpss ye falan giricem ya... meslek sahibi olmak için geç kalrmym acaba onu merak ettm... benm gibi var mı acaba geç yaşta okuyup mezun olup geç de olsa istediği hedefe ulaşan var mı merak ediyorum

ewet kızlar bende örgün 2 yıllık okuduğum için bende tanık oldum bizim sınıfta benden 7 yaş büyük abla vardı.. başka bölümlerde 55 yaşında bi amca vardı... Ben sadece mezun olduktan sonra gireceğim sınavlar olacak.. çünkü zaten ünv. mezunuyum hem örgün 2 yıllık hem açıktan 4 yıllık (bitmek üzere) Benm amacım meslek sahibi olableceğim bi bölüm okumak. Eğitim fakültesi çok istyorum. öğretmen olmayı çok istyroum.... kazanrsam ünv. okuyup mezun olunca kpss ye falan giricem ya... meslek sahibi olmak için geç kalrmym acaba onu merak ettm... benm gibi var mı acaba geç yaşta okuyup mezun olup geç de olsa istediği hedefe ulaşan var mı merak ediyorum

formasyon kalktı bu sene egitim fakultesi için geç kaldın

Canımm bende senin gibiyim bende eğ.fak. okumak istiyorum inan hiç geç değil..Burdan birbirimize destek olabiliriz..:10: Hakkımızda hayırlısı olsun inş. Bu arada bende 88 liyim:21:

Canımm bende senin gibiyim bende eğ.fak. okumak istiyorum inan hiç geç değil..Burdan birbirimize destek olabiliriz..:10: Hakkımızda hayırlısı olsun inş. Bu arada bende 88 liyim:21:

Aslında şöyle düşünüyorum da 2013 de ki sınava girip başarılı olsam. 2014 de başlasam... 2018 de inşallah mezun olsam.. tam 30 yaşında mezun olucam ve kpss ye 35 yaşına kadar girme hakkımz olduğu için 5 yılda 5 kez girerim kpss ye... geçde olsa inşallah atanırım... ben ingilizce öğretmenlğini çok istyorum arkadaşlar. şimdi 4+4 lük sistemde branş öğretmenlerine çok ihtyaç olucak diyorlar... artık 2. sınıftan itibaren ingilizce dersi göreceği için öğrencler inglzce öğretmenlerinin ataması biraz daha kolay olacak.. formasyonda kalktı bu da bi avantaj... O yüzden kafama inglzce öğretmenlği yatıyor cnm... Hem bi tane yabancı dilim olacak... İnglzcem biraz düşük seviyede.. bugüne kadar okulda aldım inglzce derslernde bildklerimi biliyorum sadece ama ilgim vardr... Bizim sülale yabancı dil öğrenmeye meyillidr...:1: Babaannem bile 10 a kadar sayablyor inglzcede:1: amcalarm hep yurtdışında... pratk yapableceğim kişilerde var... fakat sadece öss puanyla mı alınıyor yoksa öss den ayrı dil sınavına falan da giriyormuyuz???:17: Bu YGS-LYS sınavları hakkında pek bilgim yok... Ama inglzce okumayı çok isyorum.. ayrıca iktsat mezunu olduğum içinde gireceğim kurum sınavlarında inglzce bilmem çok işe yarayacak.. hem eğtm bilimlerine hem A grubu kpss hem de B grubu kpss hepsine girerdim... Ahhh bi hayallerm gerçek olsa....... Tabi bunların olması için kat sayının kalkmş olması lazım... çünkü meslek lisesi mezunuyujm.. bi öğrenemedm şu kat sayı kalktımı... kimse bilmiyo niyeyse:19: Bi araştrmam lazım

cnm zaten eğitm fakültesi okuyanların formasyon almasına gerek yok ki:1:
arkadaşım cografya okuyor alamıyorum dedi.

arkadaşımı şimdi aradim egitim fakültesinde sanyodum kendisini degilmiş. yanlış anladım durumu formasyon gerekmiyomus egitim fakultesinde

Son düzenleme:
Arkadaşlar internetten baktım. Anadolu üniversitesinn inglzce öğretmenlği bölümü varmış. İlk iki yılı örgün okuyormuşsun son 2 yılı açıktan... kontenjanlı bi bölümmüş... LYS-LGS dil sınavından 180 almak gerekiyormuş... Benim bu konuyu araştrmam lazım.. benm için çok iyi bi fırsat... açıktan olduğu için meslek lisesi mezunu olmam bi problem yaratmycak tahmnmce.. hem 2 yılı örgün 2 ylı açıktan okuma fikride iyi.. örgün diploması alıcam, eğitm fak. mezunu olucam... hem de zaten son 2 yıl 28 yaşlarında olursam o saatten sonra yüzyüze okumak zor. en mantklısı benm için bu bölüm.... şartlarını iyice öğrenmm lazım.... ona göre inglzce çalşmaya başlamm laızm... kızlar aranzda var mı acaba aöf den iglzce öğrtmnlği okuyan?

Hayır bebeğim hiçte geç değil. Okumanın, bişeyler öğrenmenin, kendini geliştirmenin yaşı yok. Maşallah daha çok genç ve küçüksün. Hem diğerlerine göre daha tecrübeli ve olgun olacağından zorluk da çekmezsin. Hiçç düşünme derim :)

bence 2 yıllık bi bölüm bitir iş imkanı olan şahsen öle üni. sınavı kazanmak kolay değil elimizi kolumuzu sallaya sallaya giremiyoruz birde bitirdiğinde yaşın 28 veya 29 olacak bayağı geç bence

artık kpss de bile üni.mezunları girecek diyorlar liseliler için pekte bi şans kalmıyor .

Ha birde öle 180 alan bi bölüm diorsan sen bilirsin fakat o bölümlerle iş bulman zor sadece okumuş olursun mf bölümünden 300 alısan en azından mühendislikler var ama oralarıda çok seçiyorlar giren çok sen bilirsin

Dil bölümü ile alaklı geçen yıllarda bir sayısal mezunu dil bölümünde 1 . oldu die biliom orayı sadece dilciler girmiyor yine her bölümden giren var puan gelince çoğu kişi seçiyor şevkini kırmak için demiyorum öle dediğin gibi kolay değil öle olsaydı nie herkes bu kadar çalışsınki !!!

Zaten çocuk gelişim gibi bölümler alanından mezun olanları alıyo vbe siz alt sıralarda kalıyorsunuz öle bi hakkınız varmı bilmiyorum okul puanıda kırılabilir iyi araştırmak lazım

Son düzenleme:
Back