tebrikler canıkm bravvo azmın gucu işte yuppisiiii
tebrikler canıkm bravvo azmın gucu işte yuppisiiii
merhabalar bende bır turlu kılo veremıyorum ne yaptıysam olmadı gitti artık hap kullanıyorum zayıflama hafı ve cok memnun kaldım nerdeyse hiç bişey canım istemiyo ve ben zorla bogazımdan bişey gecsin diye iki üç kasık corba kahvaltılık gevrek falan yiyorum inş. bu sefer olur ve bır daha kilo almam inş...
bu arada sizide çokkkk tebrik ederim rabbim bir daha böyle kilolarla ugrastırmasın inş.
tebrik ederim canım
ben 4-5 kiloyu veremiyorum
şunu da yaptın mı ? mesela şu saatten sonra yemek yemeyeceğim diye.
canım çok teşekkür ederim,ama hap kullanmasan bir süre sonra mide küçülüyor ve zaten iştah kesiliyor ilk zamanlar diyet zorlar ya ne olur kullanma hap falan çok kötü şeyler okuyoruz görüyoruz ben üzüldüm inan hap kullanıyorum diyince
selam arkadaşlar bende başarı öykümü yazayım dedim,belki bazı arkadaşlara faydam dokunur,kilolu olmak çok zor ancak çekenler bilir,ben doğum ve bazı hormanal dengesizlikler sonucu 88.8 kiloya kadar çıktım ve 3-4 ay gibi bir sürede hatta daha azda olabilir arada bozduğum da oldu65 kiloya düştüm maşaAllah ,hedefim 55 olabilmek devam edeceğim ve inşaAllah buyaza bomba gibi gireceğim tabi sağlıklı olmayı en başta diliyorum ,ama şuan bile huzurlu ve rahatım şükürler olsun.eski bol kıyafetlerden kurtuldum dilerim birdaha giymek durumunda kalmam,başlarda 88 hattta 89 nasıl gider bu kilolar diyordum vermem gereken kilo 10 değil 20 değil zor diye düşünüyordum :26: ama biryerden başlamak zorundaydım bu süreç gerçekten düşündüğümden eğlenceli geçti her giden kiloda gramda mutlu oluyordum ama her zaman şu söz aklımda zoru başarabilirim imkansız zaman alır.dilerim herkes tüm kilo problemi olan arkadaşlar azimle diledikleri kilolara gelirler diledikleri gibi giyinir diledikleri gibi yaşarlar rahat rahat nefes alırlar
sihirli değnek bekliyorum yoksa zor:2:
tebrık edıyorum...benımde vermem gereken kılolarım var..ama benı çok yormayacak sanırım..çunku 10 kılo fazlam var..
20 kilo fazlam var oda beni yormaz insallah:92:
canım öyle düşünme en baştan pes etme yapılabiliyor sihirli değneğe diğil sadece sabra ve iradaye ihtiyacın var oda eminim hepimizde varsihirli değnek bekliyorum yoksa zor:2:
çok teşekkür ediyorum,dilerim sağlıkla verirsiniz evet 10kilo fazla değil daha ileri gitmeden en kısa zamanda fzlalıklardan kurtul cnmtebrık edıyorum...benımde vermem gereken kılolarım var..ama benı çok yormayacak sanırım..çunku 10 kılo fazlam var..
motive olmak istiyorum ama gelmiyor motivem
başla canım yorulmazsın azmet istersen başarırsın çok fazla kişi başardı senin ne eksiğin var gelsin artık motiven20 kilo fazlam var oda beni yormaz insallah:92:
inşaallah herşey gönlünüzce olurgünaydin cnm benimde vermeme gereken kilolarim var basladim ben insaallah devam ederim
selam arkadaşlar bende başarı öykümü yazayım dedim,belki bazı arkadaşlara faydam dokunur,kilolu olmak çok zor ancak çekenler bilir,ben doğum ve bazı hormanal dengesizlikler sonucu 88.8 kiloya kadar çıktım ve 3-4 ay gibi bir sürede hatta daha azda olabilir arada bozduğum da oldu65 kiloya düştüm maşaAllah ,hedefim 55 olabilmek devam edeceğim ve inşaAllah buyaza bomba gibi gireceğim tabi sağlıklı olmayı en başta diliyorum ,ama şuan bile huzurlu ve rahatım şükürler olsun.eski bol kıyafetlerden kurtuldum dilerim birdaha giymek durumunda kalmam,başlarda 88 hattta 89 nasıl gider bu kilolar diyordum vermem gereken kilo 10 değil 20 değil zor diye düşünüyordum :26: ama biryerden başlamak zorundaydım bu süreç gerçekten düşündüğümden eğlenceli geçti her giden kiloda gramda mutlu oluyordum ama her zaman şu söz aklımda zoru başarabilirim imkansız zaman alır.dilerim herkes tüm kilo problemi olan arkadaşlar azimle diledikleri kilolara gelirler diledikleri gibi giyinir diledikleri gibi yaşarlar rahat rahat nefes alırlar
sıznasıl bırbırınıze hemen cvp yazıyosunuz ben takıp edemıyorum:)
maşallah canım bende 24 kilo verdiğimi görsem kendime gelirim 40 kilocuk fazlam var benmde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?