canım kararlı ve azimlisin bence... yapamam diye bişey yok sağlıkla vermeni diliyorum,bol spor,su daha az ve sağlıklı gıda ile inşaAllah başarabilirsinne kadar güzel yakeşke bende yapabilsem... çok çok istiyorum zayıflamayı.. kendimi bildim bileli siskoyum ((((( insallah yazdıklarınızdan ders alırımm yarından itibaren yürüyüş yapıcam yagmurda yagsa karda yagsa yüricem
maşallah...darısı başıma:)
tebrikler azminizi kutluyorum
teşekkür ederim şehriye çorbası az salçalı ve az tuzlu olursa kilo aldırmaz bana 1gr bile aldırmadı :))darısı başına canım motive edebildiysem ne mutluşehriye çorbası demişsin kilo aldırmıyor mu,tebrik ederim çok motive oluyorum sizi okudukça
Tebrik ederim öncelikle :) 24 kiloyu kaç ayda verdin peki?
arkadaşlar birde şu konu var ben doğumdan sonra karın gerdirme operasyonu yaptırmak istiyordum hala kararsızım şöleki diyet yaptıkça karnımdaki sarkma azaldı çatlaklar daha belirsiz hala geldi yaptığım spordanmı yoksa kilo verdiğim içinmi bilemiyorum ama eskiye göre çok daha iyi durumda,10kilo sonrasında nasıl olacak ona göre kararımı vereceğim,diyet yaparken spor yaptığımız zaman daha güzel bir vücut oluyor sarkma ve çatlak kiloverdiğim için bende hiç olmadı maşaAllahbunun sebebi elimden geldiğince spor yaptım,bol iradeli azimli sporlu günler diliyorum:)
slm canım,teşekkür ederimslm arkadaşım verdigin kilolar çok güzel tebrikler bende diyeteyim 9. guruptayım 100 kiloyum inşallah kilo verip bende mutlu olurum
valla süpersiniz ayakta alkışlıyorum sizi tebrik ederim..
çok teşekkür ederim canımmoncelikle seni tebrik ederim canim iradeye sehib olmak gercekten zor hele ilkgunler onemli bence.bende yeni basladim bugun 5.gunum 3 kilom gittim yediklerime dikkat ettim yuruyus yaptim aciktikca yesil elma ve yesil cay ictim devam ediyorum insallah bende sen gibi istedigim kiloya gelebilirim onceden 69 dum sim ac karna 65.6 oldumhedefim 55 bu arada emziren bir anneyim kizim 8 aylik.....herkese basarilar
sizi çok tebrik ediyorum.
bende diyete başladım ama nedendir anlamıyorum kendimi çok mutsuz hissediyorum.
çok durgunlaştım offfffffff.
sizlerin başarı öykülerini okuyup motive olmaya çalışıyorum.
ne diyeyim darısı bana olsun İnşallah.
İnanmıyorum ya gerçekten çok başarılı. Tebrik ederim.. Sanırım ben de sizin yolunuzda ilerliyorum :)yeni başladım sayılır. Umarım sizin gibi 3-4 ayda o kadar kilo verebilirim
teşekkürler canım inşaAllah sende başarırsınsağlıkla çabucak vermeni diliyorum
teşekkür ederim canımmNe kadar güzel yaa..
Tebrik ederim darısı basıma insallaaahhh :))
çook teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?