24 kilo verdim buda benim başarım maşaallah tüm yeni bedenlere:))

maşaALLAH canım ya ne güzel azimle hedefine ulaşmışsın okurken bile o enerjiyi aldım ve imrendim doğrusu benimde fazla kilolarım var malesef ve bir an önce bunlardan kurtulmak istiyorum hayatımda ilk defa kilolu bi bayan oldum ben yeni evliyim ve bi düşük oldu ondan sonrada böle kilo aldım acilen vermem gerekn 1o kilom var ayyyyyyy şişko patates oldum ya

Tebrikler once kendine inanacaksin hersey oluyor dedigin gibi belli bi sure sonra soguyorsun herseyden psikolojik sorun cok oluyor kilo olunca bende dogum yaptım 86 kiloydum şimdi 74 oldum ve insallah hedefim 55 60 olmak ve olacam ins kendime güveniyorum sizde guvenin herkez herseyi yapabilir yeterki guvenin.d.d

Ya nasıl veriyorsunuz anlamıyorum ya,ben daha çok alıyorum

Bende oglum 8 aylıkken başladım ve 1 yaş gününde 55 kiloya düştüm.29 kilo verdim.AMa göbegim zaten çatlamıştı sarktı ve buruş buruş zayıflayınca daha kötü oldu.Dİger yerlerimde sorun yok.Spor yapmamıştım.Şİmdi bazen mekik netten video yapabiliyorum.Sen hangi sporla karnını düzelttin? Tebrik ederim bu arada

Kac ayda verdiniz 29 kiloyu ve nasil beslendiniz?

41 kere maaşallah diyorum ve tabi ki darısı banaaaa =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…