How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

24 kilo için savaş başlattım

selamlarrrr geçen hafta perşembe günü 21 gün sürecek bir hedef koymuştum kendime ve hala devam ediyorum.aslında 21 gün boyunca tartılmayacaktım ama tabi ki bir tartı bağımlısı olarak dayanamadım ve sabah tartıldım. nihayet 73,5 kiloya düştüm ve bu da bana acayip bir gaz verdi.şimdi perşembe gününü iple çekiyorum belki 72leri ucundan görebilirim.çok mutluyum çokk. perşembe günü görüşmek üzere

Hayırlı olsun yeni başlangıcınız :) geçmişi okudum inşallah bu sene de güzel sonuçlar alırsınız konuyu takibe aldım :)

evet sabah tartıldımmmm ve 73,4 kilo çıktım. çok fena değil en azından yerimde saymışım ekleme yapmamışım. hadi bakalım haftaya cuma kaç çıkacağız???

yaklaşık bir sene sonra tekrar buradayım. bu bir tesadüf mü yoksa evrenin bana gönderdiği bir mesaj mı? yine rejime başladım ancak maalesef daha da kilolu olarak güncel kilom : 77,9 ve evet hala 24 kiloyla uğraşıyorum.üstelik artık oğluma bir kardeş yapmak istiyorum.ama daha zayıf hamile kalmak istiyorum. ofsss isteklerim bitmez benim. yine başladık hayırlısıyla.yarın yediklerimi içtiklerimi yazarım umarım sporda yapabilirim.

Back