How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

24 kilo için savaş başlattım

Amin canım. . Ya emziriyorum ona rağmen çok zor kilo veriyorum canım. .Çok iyi vermissin nasıl verdin o kadar kiloyu
Ayrıca boyun kac
Boyum 1,61 bodurgillerdenim:)) diyetisyene gittim. Aslında hep bilindik listeler verdi ama benim birinin kontrolüne ihtiyacım oluyor daha çok oyüzden gittim.ayrıcabi kızkardeşin var moralimi hep yüksek tutmamı sağladı sağolsun.ben kar kış demedim attım oğlumu arabasına bol bol yürüdüm kimi gün 2 saat yürüdüğümü biliyorum.evdeyken benim için daha kolaydı.çalışırken fırsat bulamıyorum yürümeye. Oğlumu da ihmal etmek istemiyorum ara yol bulmaya çalışıyorum ben de

Boyum 1,61 bodurgillerdenim:)) diyetisyene gittim. Aslında hep bilindik listeler verdi ama benim birinin kontrolüne ihtiyacım oluyor daha çok oyüzden gittim.ayrıcabi kızkardeşin var moralimi hep yüksek tutmamı sağladı sağolsun.ben kar kış demedim attım oğlumu arabasına bol bol yürüdüm kimi gün 2 saat yürüdüğümü biliyorum.evdeyken benim için daha kolaydı.çalışırken fırsat bulamıyorum yürümeye. Oğlumu da ihmal etmek istemiyorum ara yol bulmaya çalışıyorum ben de

Anladım canım evde de oğlunla beraber spor yapabilirsin :)
Benim de boyum 1.68

ooo sen uzun boylusun ne güzel.kızkardeşimin yürüyüş bandı var onu almayı planlıyorum.o zaman çok daha rahat edeceğim inşallah.hadi bakalım zayıflayalım bir an evvel
Bu kiloyla pek de uzun sayılmam :):) basketbol topuna benziyorum resmen :)
Süper bizim vardı kullabmadik çok sıkıcı geliyordu çıkıp yürüyüş yapıyorduk dışarıda :)

merhaba günlüğüm merhaba,
hemen dün yediklerimi yazayım sana
sabah 1 dl buğday ekmeği ile klasik kahvaltımı yaptım.
öğlen karalahana dolması 1 dl ekmek yoğurt ve salata yedim
akşam da aynısını yedim.malum evden getirdiğim için yemeğimi 2 öğün aynı olabilir.ek olarak sadece 1 tane çiğ köfte yedim.
aralarda yeşilçay meyve ve prob.yoğurt yedim.
2,5 lt suyumu içitim.veeee sonunda 50 dk yürüyüşümü de yapıp uyudum.
bugün işyerine aşure getirmişler umarım yemeden durabilirim.ya da azcık yerim.sonuçta hergün yediğim birşey değil.bu da kendimi rahatlatma çabam :))))))

günaydınlarrrrr,
kaç gün olmuş yazmamışım buraya.hem tatil hem de başıma gelen ufak talihsizliklerden dolayı pek yazmaya fırsatım olmadı.ama genel olarak diyetimi bozmadım fakat spor da yapamadım.tartılmama 3 gün kaldığı için bugün hızlı bir giriş yapayım diyorum.3 gün boyunca hem sporumu tam yapacağım hem de diyetimi tam olarak uygulayacağım.sanırım ilk hafta gibi kilo veremedim ama olsun.diyetimi bırakmaya hiç mi hiç niyetim yok.inşallah pazartesi günü bolca kilo vermiş olarak sana döneceğim.

günaydınlarrr,
maalesef bu pazartesi benden iyi haber yok.bütün hafta boyunca topu topu 300 gr verdim ve 75,3oo olarak bu haftaya başladım.şimdi gelelim özeleştirimi yapmayaaaa
1-bütün hafta sadece bir gün spor yaptım (hafta sonu yaptığım temizliği saymıyorum )
2-gece atıştırması yaptım hatta abarttım gece gece kazandibi yedim
3-suyu ve salatayı daha az tükettim
4-buraya girmeye şendiğim için yediğim şeyleri yazmadım
ama aynı zamanda regl oldum.umarım bu kadar az gitmesinin nedeni odur.sonuç itibariye hergün buraya yazmaya devam edicem.sporumu haftada 4 gün ve 50 dk olarak yapıcam.
haftada 100 gr dahi versem pes etmeyeceğim.
yarın sabah görüşmek üzere .kaçamaksız ve bol sporlu günlerrrrrrr

ofsssss dün yazdığım şeylerden sonraki halime bak yaaaa.ben değil miydim 300 gr a az diyen.buna rağmen yediklerime bakın hele :)))
sabah kepekli sandwcih buraya kadar sorun yok.sonra bi tatlı krizi geldi bana ki sormayın gitsin
2 tane küçük boy çikolata ve bol sütlü köpüklü nescafe
öğlen pilav üstü döner ve ayran
akşam 1 porsiyon tereyağsız iskender
tabii bunlar beni kesti mi???? tabi ki hayır
birde 1 dl sırf çikolatalı pasta yedim hemde gece 12 de :(((((
sabah tabi ki tartıya çıkmayı gözüm yemedi.
ama yine de yılmadım kendimden ve sabah 2 bardak limonlu tarçınlı suyumu içerek güne başladım.tarçının tatlı isteğimi bastırcağını umuyorum.
sabah 1 dl ekmekle klasik kahvaltımı yaptım.öğlen içinde köfte salata ve yoğurt var menümde
akşamda sporumu yapacağım inşallah.yarın sabah yazacağım ve bu sefer güzel haberler vereceğim.

offfssss çok mutsuzum yaaa. içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor.diyeti bırakmadım hala devam ediyorum ama sporumu az yapıyorum.bütün enerjimi kaybetmiş durumdayım.durup dururken insanın motivesi niye düşer anlamıyorum.düşünüyorum düşünüyorum neden böyle oluyor bulamıyorum.oysa ki zayıflamayı ve fit olmayı herşey den çok istiyorum.fakat bunun için mücadele edecek gücü ve sabrı kendimde bulamıyorum.bir heves başlıyorum ilk 2 hafta güzel gidiyor sonrası hüsran.şu anda da 3.haftamdayım. neden böyle umutsuzum.zayıflamam bana bağlıyken neden başaramıyorum. niye kendimle olan mücadelemi bir türlü kazanamıyorum ? eksik olan ne ben de ??? başaran arkadaşların benden ne gibi farkları var??? ay başım çatlıyacak gibi oluyor artık düşünmekten. dolapta giyemediğim onlarca kıyafetim dururken forma gibi hergün aynı şeyleri giymekten bıkmadım mı hala? ya da zayıf olan arkadaşlarımla sırf utandığım ve onlardan aynı şeyleri duymaktan bıktığım için evde oturmaktan da mı sıkılmadım? ya da kocamın bile beni tombişim diye sevmesinden de mi utanmıyorum artık? dünyadaki bir sürü insan açlıkla hastalıklarla deli gibi mücadele ederken benim derdim ne ki başaramıyorum ?????
gerçekten artık çok sıkıldım kendimden.sürekli uzun ve bol kıyafetler girmekten ya da sürekli giydiğim kıyafetleri çekiştirmekten bıktım,sıkıldım,yoruldum,bunaldım.ayyy ne çok şey birikmiş içimde.neyse buraya yazmak iyi geldi biraz.inşallah pazartesi günü eksi kilolarla buraya yazarım.Allah sağlık,sabır ve azim versin inşallah zayıflamak isteyen herkese.Elbette bu günler de geçeçek

günaydınnnnn
bugün diyetimin 3.haftası da sona ermiş bulunmakta.maalesef beterin beteri var dedikleri bu olsa gerek çünkü bu hafta da 100 gr verdim sadece.yani güncel kilom 75,200.3 haftada sadece 2 kilo verebildim.ama ne olursa olsun yılmamaya kararlıyım.bu haftaki amacım 74lü rakamları görmeden 73lü rakamlara inmek.73,900 bile olsa yeter.en az 1,300 vermem gerekiyor ki çok kararlıyım bu hafta bunu başaracağım.
sabah : 1 dl buğday ekmeği,2 parmak kalınlığında beyaz peynir ,1 yumurta,1 domates ve salatalık yedim.yarım lt su çoktan tükettim bile.
İçimdeki ben'e sesleniyorum.artık ortaya çık ve neler yapabileceğini herkese göster.

günaydın herkese hemen dün yediklerimi yazayım
öğlen ızgara köfte ve buldur pilavı
ara 1 elma
akşam 1 parça bonfile et 1 dl buğday ekmeği 1 diet cola
ara 5 badem
50 dk.yürüyüş yaptım ve 3 lt su ve ayrıca 3 fincan da yeşilçay içtim.

bu sabah kahvaltım da 1 yumurta , beyaz peynir,2 dl lıght kaşar peynir,domates,salatalık,ve 1 dl buğday ekmeği yeşil çay ile birlikte.
bugün annem geliyor memleketten. o yüzden akşam ne yiyeceğimi hiç bilmiyorum.umarım fazla kaçırma

öğle yemeğim 6 kaşık ıspanak yemeği,light yoğurt,1 dl buğday ekmeği ve salata oldu. ama canım acayip derece tatlı istiyor.nasıl geçiştireceğim bilmem.akşam yine yazarım

dün öğle yemeğinden sonra ara öğünü biraz abarttım :)))) 2 mandalina 10 badem ve bir paket diyet yulaflı kepekli bisküvi yedim.akşam yemeğimi de maalesef geç yedim.1,5 kepçe şehriye çorbası ve fırında patatesli köfte yemeği yedim.2,5 lt kadar suyumu ve 3 fincan yeşil çayımı tabi ki atlamadım.ama evde olmadığım için sporda yapamadım tabi ki.

bugün ise sabah klasik yumurtalı peynirli domatesli salatalıklı ve 1 dl buğday ekmekli kahvaltımı yeşilçay ile yaptım.şu ana kadar daha yarım lt su içtim.inşallah akşam sporumu da yapabilirsem çokk güzel olacak.

bu hafta sanırım bir kilo gider artık.yani gitsin artık yaaaa şöle 60lı rakamları göreyim artık.offsss daha çok var yaaa.ama olsun haftada 100 gr bile versem ki geçen hafta öle oldu yine de bırakmak yokkkk. bu sefer başaracağım.içimdeki beni ortaya çıkaracağım :))))))

dün öğlen ve akşam ıspanak ve yoğurt yedim.öğlen 1 dl buğday ekmeğide yedim.akşam yemeğim geç saate kaldığından ekmek yemedim.2,5 lt suyumu,3 fincan yeşil çayımı ve 55 dk yürüyüşümü yaptım.şu yürüyüşü her akşam yapabilsem keşke ama çocuk,ev iş derken sıra gelmiyor.hee bide dün akşam bitter stick çükolatalar var.1 tanesi 43 calori olan.bir tanede ondan yedim.

Back