24 kilo için savaş başlattım

bu sabah her zamanki kahvaltımı yaptım.yeşilçayımı içtim.pazartesi ye kadar böle devam edersem iyi sonuçlar alacağımı düşünüyorum.şimdiden kendimi zayıf hissetmeye başladım bu nasıl bir çılgınlıkla artık :)))) ayrıca yeni bir plan üzerinde çalışıyorum kendimle ilgili.bakalım eğer aklıma yatarsa onu yapıcam. sporumu ve kaçamaksız diyetimi yaptığımda çok mutlu oluyorum çokkkkk.

günaydınlarrr
dün öğlen yeşil mercimek 1 dl buğday ekmeği ve yoğurt yedim
ara : 1 mandalina ve 11 badem
akşam : 4 ızgara köfte salata,1 kepçe domates çorbası tam iki lokmalık da börek yedim.
ara:4 çatal sırf çikolatalı pasta yedim.
dün akşam kayınvalidemin doğum günü sebebiyle ufak bi pasta kaçamağım oldu.maalesef spor da yapamadım.2 lt su ve 3 fincay yeşilçay içtim.

bu sabah klasik kahvaltımda 1 dl ekmek değil yarım simit yedim.çok tazeydi hiç pişman değilim doğrusu.pazartesi ye çok az kaldı bu nedenle bu 3 gün sporumu aksatmamam gerekiyor.çok heyecanlıyım yaaaaa

herkese hayırlı haftalarrrrr kızlar,
ve evet sonunda pazartesi geldi ve ben tartıldım sonuçççççç -1,200....
tam olarak 74,00 kiloyum.diyette 4.haftayı da bitirdim.toplam da 3,200 verdim.aslında bu çok birşey değil.haftada 1 kilo verememişim bile.ama olsun bu 4 haftada diyet yapmasaydım şu an 79 kilollarda olurum adım gibi eminim. az az da olsa gidiyor işte kilolar.daha yolum çokkkk uzun -21 kilo vermem lazım daha.sanırım 5 ayda falan ancak gider.ohhh ilkbahar geldiğinde ben de istediğim gibi zayıf olurum.diyeceğim o ki asla ama asla birakmayın ben geçen hafta sadece 100 gr verdim ama yine de pes etmedim ve bu haftada karşılığını aldım.hayallerimin aramda sadece ben varım.bunun fazlasıyla bilincindeyim artık.o yüzden umutsuzluğa kapılan varsa aranızda sakinleşin tabi ki kaçamak yapılır.ama bunun da telafisi var.bir öğün fazla yediniz diye tüm emeklerinizi çöpe atmayın.bu kısır bir döngü benim de hep yaşadığım gibi. şişmanım diye yiyorum yedikçe mutsuz oluyorum bir türlü sonu gelmiyor.neyse çok uzattım yine.msj yerine ulaşmıştır heralde :))))

bu sabah 1,5 dl buğday ekmeği ve yeşil çayımla klasik kahvaltımı yapmış bulunmaktayım.bu hafta ki hedefşm 73lü rakamları görmeden hopp diye 72li rakamları görmek ene azından 72,9 olmak.sadece ve sadece 1,100 vermem gerekiyor.inşallah da başaracağım bunu.çok azimliyim çünkü 72li rakamları görmeyeli bayağı uzun bir zaman oldu.hadi bakalım bismillah diyelim yeni haftaya

dün yoğun ve diyet yapmadığım bir gündü.3-4 saat yürüdüm ama yediklerimi bir sayayım hemen.
sabah 1 simit
öğlen : iskender ve tabi ki diet kola
akşam : mercimek çorba balık ve salata
ara : 1 boll sütlü köpüklü necsafe
maalesef suyu 1 lt bile içmedim.
sonuç olarak bugün tartıda 74,6 gördüm.
fakat bugün kaldığım yerden aynen devam ediyorum.suyumu yeşilçayımı ve öğünlerimi diyete uygun olarak yaptım.ama içimde bir bıkkınlık boşvermişlik var.benim sorunum da bu işte.durup dururken motivasyonum kayboluyor.içimde hiçbir şey yapmak için motivasyon kalmıyor.böle zamanlarda ne yapsam bilemiyorum. bir an önce geçmesini bekliyorum ve diliyorum sadece.arada bir diyet bozmak bana çok iyi geliyor.ama diyet bitipte korumaya geçince nasıl olavak bu iş bilmiyorum doğrusu.neyse kaçamaklara rağmen devam devamm ve devammm diyorum.

çarşambadan bu yana yazmamışım.geçen hafta diyet yalan oldu tabii.bu sabah tartıldım 74,6 dan 74,2 ye düştüm.ancak geçen haftaya göre +200 deyim.hiç olmadı tabii bu durum.tam da 73 lere bu kadar yaklaşmışken. neyse olan oldu biz yolumuza bakalım.bırakmak yok devam devam devam

Tammm bir hafta olmuş yazmayalı bu sabah tartıldım hala aynı kilodayım 74,2.buna da şükür etmek lazım aslında.bir haftadır ne diyet ne spor hiç birşey yapmadım.bugün kaldığım yerden devam ediyorum.aile arasında yarış yapıyoruz ve benim 72 leri ucundan da olsa görmem gerekiyor.hadi bakalım kolay gelsin bana

dün regl olmam sebebiyle çikolataya gömüldüm ama akşam yemeği yemedim tabi ki.2 lt suyumu içtim ama aynı zamanda nezle olduğum için spor yapmadım.bugün kendimi daha iyi hissediyorum.umarım sporumu yapabilirim.bu arada yeşil çay içmeyi ihmal etmiyorum tabi kide.kendime 31 aralık a kadar hedef koydum.Allah ında izniyle 01/01/2016 da 69,9 olacak ve 70li rakamlardan kurtulacağım.hadi bakalım kaçamaksız 1.gün başlasın

merhaba, topiğinizi okudum ve kilo vermeye başlamışsınız ne güzel bende 1,60 boyunda ve 78,5 kiloydum diyet + spor yaparak 10 ayda 10 kilo ancak verebilmiştim, sonra 5-6 ay içinde 5 kilo daha verip 63 e kadar düştüm fakat 5 kilosunu geri aldım, şimdi 68-70 arası gidip geliyorum, 9 ekimden beri yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ve spor yapmaya çalışıyorum ama hala 68 kiloyum , topiğinizi takibe aldım, inşallah bana yarar da bende vermeye başlayabilirim.

benim de kilom takıldı kaldı.ama yılmadım devam ediyorum.hala iyileşmedğim için spor yapmıyorum ama olsun.umarım başarırız bu sefer.senin hedefin kaç peki

benim de kilom takıldı kaldı.ama yılmadım devam ediyorum.hala iyileşmedğim için spor yapmıyorum ama olsun.umarım başarırız bu sefer.senin hedefin kaç peki
hedefim başarabilirsem 58, aslında kimine göre (boy-kilo oranı olarak bakarsak) kilolu bile sayılır ama 58 bana yeter gibime geliyor

hımm bayadır yazamadım buraya.hem kendim hem kocam hem de oğlum hasta :))) en son 7 aralık pazartesi tartılmıştım ve hala 74,2 ydim. artık tartı günümü değiştirdim perşembeleri tartılmaya karar verdim.hafta sonu kaçamak yapsam bile tartı gününe kadar toparlarım diye düşündüm çünkü.diyete aynen devam ediyorum ama spor maalesef yok.bakalım yarın tartı günüm belki 73lü rakamları ucundan da olsa görebilirim.3 kilo gitti kaldı 21 kilo.bırak yolun yarısını daha başındayım ancak yarım bırakmak yok.herşey benim mutluluğum için.

hedefim başarabilirsem 58, aslında kimine göre (boy-kilo oranı olarak bakarsak) kilolu bile sayılır ama 58 bana yeter gibime geliyor
önceki sene bende 80 den 58 e düşmüştüm.kesinlikle kilolu görünmezsin.oğlumu parka götürdüğümde ordaki bayanlar bana derdi ki : niye böyle zayıf olduğunuz belli oğlunuz çok hareketli :)) bilmiyorlar ki deli gibi spor yapıyorum diyet yapıyorum :))) ancak hiç tanımadığınız insanlardan böyle tepki almak süper. ben bu sefer çıtayı yükselttim 58 olabildiğime göre 53 de olabilirim gibime geliyor :))) taktım 53 rakamına acayip bir şekilde

inşallah, yani bende şuna kilo veremediğim için hedef 58 diyorumama illada 58 olcak diye bişey yok eğer verebilirsem neden 53 olmasın :)

inşallah, yani bende şuna kilo veremediğim için hedef 58 diyorumama illada 58 olcak diye bişey yok eğer verebilirsem neden 53 olmasın :)
tabiki de verebilirsin. neden veremeyesin. sadece sabır ihtiyacın olan.sonuçta birazcık uzun bir süre gerekiyor. valla kendi açımdan verememe sebep olan en önemli şey motivasyonumun azalması.onu halletsem yeter bana

tabiki de verebilirsin. neden veremeyesin. sadece sabır ihtiyacın olan.sonuçta birazcık uzun bir süre gerekiyor. valla kendi açımdan verememe sebep olan en önemli şey motivasyonumun azalması.onu halletsem yeter bana
''motivasyon ve istikrar'' uzun süre gerektiğinden kaybediyoruz, inşallah kaybetmeden devam ederiz

günaydın arkadaşlar.tartı günümü bugün olarak değiştirdim ve sabah tartıldım. ve herzaman ki gibi 73ü göremedim.güncel kilom 74,1 olarak devam ediyor. o yüzden bende yeni bir hedef koydum kendime.yediklerimde zaten sorun yok kaçamak falan yapmıyorum artık.ancak şu spor olayını hallediyorum.1 ocak gününe kadar hergün en en en az yarım saat yürüyüş yapmaya karar verdim.günde 50 mekik çekeceğim.günlük 2,5 lt suyumu da tamamlayacağım.ve 20 gün boyunca tartılmayacağım.1 ocak günü de tartıya çıktığımda 69,9 göreceğim.kendime söz veriyorum.buraya da 21 gün boyunca her akşam yazacağım.bu sefer olacak hissediyorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…