- 5 Ekim 2015
- 53
- 24
- 8
- 40
- Konu Sahibi Sismansirine
-
merhaba, topiğinizi okudum ve kilo vermeye başlamışsınız ne güzel bende 1,60 boyunda ve 78,5 kiloydum diyet + spor yaparak 10 ayda 10 kilo ancak verebilmiştim, sonra 5-6 ay içinde 5 kilo daha verip 63 e kadar düştüm fakat 5 kilosunu geri aldım, şimdi 68-70 arası gidip geliyorum, 9 ekimden beri yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ve spor yapmaya çalışıyorum ama hala 68 kiloyummerhabalar ben 1,61 cm boyunca 77,2 kg da masa başı çalışan şişman bir mali müşavirim :) bugün çok ciddi olarak diyetime başladım.daha önce başarmıştım.o zaman evde oğlumu büyütmekle meşguldüm.evde olunca herşey daha kolaydı benim için.geçen yaz işe başlamamla beraber gelen düzensiz yemek saatleri yapılamayan yürüyüşler falan derken 19 kiloyu 1 sene içinde geri aldım.herkes yaz başında kışlıkları kaldırırken ben içine giremediğim 2 valiz dolusu kıyafetlerimi kaldırdım( neyse uzatmayayım sabah ve öğlen yediklerimi yazayım
sabah :2 dl tam buğday ekmeği
1 yumurta
beyaz peynir,3 zeytin
domates salatalık maydonoz
1 çay kaşığı diyet reçel
ara da 1 yeşil çay içtim.
öğlen : 6 ym kaşığı kuru fasülye
1,5 dl buğday ekmeği
yoğurt
ve bol salata
artık her öğünümü ve kilo değişimi burdan da paylaşacağım.
bu sefer kalıcı olarak kurtuılacağım bu kilolardan.bana katılmak isteyen gelsin beraber başaralım
benim de kilom takıldı kaldı.ama yılmadım devam ediyorum.hala iyileşmedğim için spor yapmıyorum ama olsun.umarım başarırız bu sefer.senin hedefin kaç pekimerhaba, topiğinizi okudum ve kilo vermeye başlamışsınız ne güzel bende 1,60 boyunda ve 78,5 kiloydum diyet + spor yaparak 10 ayda 10 kilo ancak verebilmiştim, sonra 5-6 ay içinde 5 kilo daha verip 63 e kadar düştüm fakat 5 kilosunu geri aldım, şimdi 68-70 arası gidip geliyorum, 9 ekimden beri yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ve spor yapmaya çalışıyorum ama hala 68 kiloyum, topiğinizi takibe aldım, inşallah bana yarar da bende vermeye başlayabilirim.
hedefim başarabilirsem 58, aslında kimine göre (boy-kilo oranı olarak bakarsak) kilolu bile sayılır ama 58 bana yeter gibime geliyorbenim de kilom takıldı kaldı.ama yılmadım devam ediyorum.hala iyileşmedğim için spor yapmıyorum ama olsun.umarım başarırız bu sefer.senin hedefin kaç peki
önceki sene bende 80 den 58 e düşmüştüm.kesinlikle kilolu görünmezsin.oğlumu parka götürdüğümde ordaki bayanlar bana derdi ki : niye böyle zayıf olduğunuz belli oğlunuz çok hareketli :)) bilmiyorlar ki deli gibi spor yapıyorum diyet yapıyorum :))) ancak hiç tanımadığınız insanlardan böyle tepki almak süper. ben bu sefer çıtayı yükselttim 58 olabildiğime göre 53 de olabilirim gibime geliyor :))) taktım 53 rakamına acayip bir şekildehedefim başarabilirsem 58, aslında kimine göre (boy-kilo oranı olarak bakarsak) kilolu bile sayılır ama 58 bana yeter gibime geliyor
önceki sene bende 80 den 58 e düşmüştüm.kesinlikle kilolu görünmezsin.oğlumu parka götürdüğümde ordaki bayanlar bana derdi ki : niye böyle zayıf olduğunuz belli oğlunuz çok hareketli :)) bilmiyorlar ki deli gibi spor yapıyorum diyet yapıyorum :))) ancak hiç tanımadığınız insanlardan böyle tepki almak süper. ben bu sefer çıtayı yükselttim 58 olabildiğime göre 53 de olabilirim gibime geliyor :))) taktım 53 rakamına acayip bir şekilde
tabiki de verebilirsin. neden veremeyesin. sadece sabır ihtiyacın olan.sonuçta birazcık uzun bir süre gerekiyor. valla kendi açımdan verememe sebep olan en önemli şey motivasyonumun azalması.onu halletsem yeter banainşallah, yani bende şuna kilo veremediğim için hedef 58 diyorumama illada 58 olcak diye bişey yok eğer verebilirsem neden 53 olmasın :)
''motivasyon ve istikrar'' uzun süre gerektiğinden kaybediyoruztabiki de verebilirsin. neden veremeyesin. sadece sabır ihtiyacın olan.sonuçta birazcık uzun bir süre gerekiyor. valla kendi açımdan verememe sebep olan en önemli şey motivasyonumun azalması.onu halletsem yeter bana
inşallah canım inşallah''motivasyon ve istikrar'' uzun süre gerektiğinden kaybediyoruz, inşallah kaybetmeden devam ederiz
günaydın arkadaşlar.tartı günümü bugün olarak değiştirdim ve sabah tartıldım. ve herzaman ki gibi 73ü göremedim.güncel kilom 74,1 olarak devam ediyor. o yüzden bende yeni bir hedef koydum kendime.yediklerimde zaten sorun yok kaçamak falan yapmıyorum artık.ancak şu spor olayını hallediyorum.1 ocak gününe kadar hergün en en en az yarım saat yürüyüş yapmaya karar verdim.günde 50 mekik çekeceğim.günlük 2,5 lt suyumu da tamamlayacağım.ve 20 gün boyunca tartılmayacağım.1 ocak günü de tartıya çıktığımda 69,9 göreceğim.kendime söz veriyorum.buraya da 21 gün boyunca her akşam yazacağım.bu sefer olacak hissediyorum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?