24 kilo için savaş başlattım

Sismansirine

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
53
24
8
40
merhabalar ben 1,61 cm boyunca 77,2 kg da masa başı çalışan şişman bir mali müşavirim :) bugün çok ciddi olarak diyetime başladım.daha önce başarmıştım.o zaman evde oğlumu büyütmekle meşguldüm.evde olunca herşey daha kolaydı benim için.geçen yaz işe başlamamla beraber gelen düzensiz yemek saatleri yapılamayan yürüyüşler falan derken 19 kiloyu 1 sene içinde geri aldım.herkes yaz başında kışlıkları kaldırırken ben içine giremediğim 2 valiz dolusu kıyafetlerimi kaldırdım ( neyse uzatmayayım sabah ve öğlen yediklerimi yazayım
sabah :2 dl tam buğday ekmeği
1 yumurta
beyaz peynir,3 zeytin
domates salatalık maydonoz
1 çay kaşığı diyet reçel

ara da 1 yeşil çay içtim.

öğlen : 6 ym kaşığı kuru fasülye
1,5 dl buğday ekmeği
yoğurt
ve bol salata
artık her öğünümü ve kilo değişimi burdan da paylaşacağım.

bu sefer kalıcı olarak kurtuılacağım bu kilolardan.bana katılmak isteyen gelsin beraber başaralım

çok saol şimdilik çok karalıyım :) motivem düşmez inşallah

Şimdilik lafını silerek okuyorum bende 81 kılo oldum gecen sene spora gıttım ınceldım ama kılo vermedım devam ettım arada vazgectım zor bela 77,700 sustum 8,9 ayda çok az sonra doktor ınsılun dırencı var dedı ılaç kullandım mıllete Ayda 6.7 kılo verdıren ılac bana fayda etmedı 3 ay falan oldu yenıden spora yazıldım 2 ayda 4,5cm ınceldım 5 bucuk kılo verdım geçem salı 71 .700 dum bakalım yarın ne olcak bıde yaptıgım sporu duydan nasıl bu kadar yavassın dersın ama ben asla vaZgecmıycem gruptakı arkadasların destegıyle vazgecmıyorum yarın sanada kılo bıldırımı yaparım destekte olurum moral olarak :)bayada uzun dökturmusum

Gerçekten insülin direnci başa bela ama senin yaptığın gibi azim gösterince başarı geliyor işte.benim sorunum daha çok motivasyon ve koruma oluyor.inşallah biran evvel başarırız kilo bildirimini merakla bekliyorum canım

Dün akşam 6 yemek kaşığı yeşil mercimek ve yoğurtlu kereviz salatası ve 1 dl buğday ekmeği yedim.
Bu sabah 1 kutu light diyet süt ve nesfit kırımızı meyveli gevrek yedim 4 kaşık.şimdi yeşil çayımı içiyorum.
Şu anda tek sorun sporu yapmaya vakit bulamıyorum onu da halledersem gitsin kilolar gitsin kilolar . Çok mutluyum bugün çokkkkkk

dün gece biraz kaçamak yaptım yaaa 1 porsiyon yağsız ve sossuz iskender yedim ama pidelerin hepsini bitirmedim. evde de ufacık bir dilim pasta yedim.ama kaçamak yaptım diye pes edecek değilim tabi ki.pes etmek gibi bir şansım bile yok hatta.sabah her zamanki klasik kahvaltımı yaptım.öğlende oturtma yoğurt 1 dl ekmek ve bol bol salata yedim.yeşil çay da içildi.birazdan 1 elma ve mandalina yiyeceğim.akşam ise ekmek yememeği düşünüyorum.neyse şu pazartesi bi gelse de ne kadar kilo verdiğimi bir görsem.

foruma hergün düzenli giremiyorum diye sanmayın ki bırakım diyeti :) gayet istikrarlı bir şekilde devam ediyorum hatta daha da azimliyim.çünkü sağolsun kızkardeşim doğum günümde harika bir ceket almış tabi ki küçük beden :))) hırslanmam için böle yapmış çok da iyi yapmış çünkü bayıldım resmen cekete.içine girceğim günü hayal ediyorum sürekli ve inanılmaz gaza geliyorum.Allah'ın da izniyle şu haftasonunu da kaçamaksız ve sporla geçirirsem ohhhhhh yaşasın.... gitsin kilolar gelsin kıyafetler :)) pazartesi sabahı iple çekiyorum :)))

Günaydınlarrrrrr büyük gün geldi çattı sabah tartıldım ve tammmm 75,6 çıktım yani bir haftada-1,600 gitmiş oldu.ilk haftada biraz az olsada motivemizi bozmuyoruz ve aynen devam ediyoruz.aslında hafta sonu baya kaçamağım oldu mesela aşure gibi.ama ne olursa olsun devam diyorum

Merhaba hayırlı olsun ...
İdeal kilon kaç. .
Ben de bugun itibariyle başladım Günlüğüm de var ana kimse uğramıyor tek başına sıkıcı oluyor :)
Kolay gelsin ilk haftayı atlatmak çok önemli sonra alışır insan

Saol Canım seninki de hayırlı olsun.ideal kilom 57 ama benim hedefim 53 ler.takmış durumdayım resmen.açıkcası ben günlüğüme kimsenin uğramamasını takmıyorum,sen de çok takılma bu duruma.sırf kendim için açtım burayı kendimi görmek için ama istersen ben sana uğrarım :))) senin ideal kilon kaç

Sevinirim canım ideal kilom 60.. ama şimdilik hamile kaldığım kiloya 65e dönmek istiyorum. Şu an 83 kiloyum .. 6 aylik bebisim var emziriyorum 22 yasindayimm.beklerim canım hosgelirsin ben de ugrarim bilgi paylaşımı yaparız :)
Ayrıca benim eşim de muhasebeci :)

Canım benimde 3,5 yaşında Bi oğlum var Allah ım onları bizlere bağışlasın.ben oğlum 1 yaşına gelene kadar hiç diyet yapmadım ki 80 kiloydum sonra başladım diyete 58 kiloya kadar düştüm.iş hayatına geri dönünce tekrar 77 oldum.diyeceğim o ki kendini çok da fazla sıkma.emzirdiğin için zaten bolca kalori harcıyorsun dikkatte edince gidecek zaten kilolar.evet yolumuz uzun ama imkansız değil başarabiliriz.motiveni bozacak hiç birşeyi umursama.sadece eski hallerini düşün yaşındaki çok genç henüz.bence çok fit bir anne olacaksın

Tebrık ederım ende dün detoks yaptım. 69,900 oldum sonunda gordum 6 lı bir rakam 1 ayda sende 6 kı rakamları gorursun yeterkı ıste

Amin canım. . Ya emziriyorum ona rağmen çok zor kilo veriyorum canım. .Çok iyi vermissin nasıl verdin o kadar kiloyu
Ayrıca boyun kac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…