- 5 Ekim 2015
- 53
- 24
- 8
- 40
- Konu Sahibi Sismansirine
-
saol canım başarıcam inş.başarmak zorundayım :)Hayirlisi olsun insallah basarirsin cnm.
Bol şans dilerim :)kesin kararlıysan başarırsın :)[/QU
çok saol şimdilik çok karalıyım :) motivem düşmez inşallah
çok saol şimdilik çok karalıyım :) motivem düşmez inşallahBol şans dilerim :)kesin kararlıysan başarırsın :)
çok saol şimdilik çok karalıyım :) motivem düşmez inşallah
Gerçekten insülin direnci başa bela ama senin yaptığın gibi azim gösterince başarı geliyor işte.benim sorunum daha çok motivasyon ve koruma oluyor.inşallah biran evvel başarırız kilo bildirimini merakla bekliyorum canımŞimdilik lafını silerek okuyorum bende 81 kılo oldum gecen sene spora gıttım ınceldım ama kılo vermedım devam ettım arada vazgectım zor bela 77,700 sustum 8,9 ayda çok az sonra doktor ınsılun dırencı var dedı ılaç kullandım mıllete Ayda 6.7 kılo verdıren ılac bana fayda etmedı 3 ay falan oldu yenıden spora yazıldım 2 ayda 4,5cm ınceldım 5 bucuk kılo verdım geçem salı 71 .700 dum bakalım yarın ne olcak bıde yaptıgım sporu duydan nasıl bu kadar yavassın dersın ama ben asla vaZgecmıycem gruptakı arkadasların destegıyle vazgecmıyorum yarın sanada kılo bıldırımı yaparım destekte olurum moral olarak :)bayada uzun dökturmusum
Ayy ne güzel 6 lı rakamlara ne kadar az kalmış.o Zaman daha da çok motive olacaksın .darısı başıma inşallahGeçen hafta 71,700 bu hafta 71,100 bır haftada 600 gram verdım :)
Merhaba hayırlı olsun ...Günaydınlarrrrrr büyük gün geldi çattı sabah tartıldım ve tammmm 75,6 çıktım yani bir haftada-1,600 gitmiş oldu.ilk haftada biraz az olsada motivemizi bozmuyoruz ve aynen devam ediyoruz.aslında hafta sonu baya kaçamağım oldu mesela aşure gibi.ama ne olursa olsun devam diyorum
Saol Canım seninki de hayırlı olsun.ideal kilom 57 ama benim hedefim 53 ler.takmış durumdayım resmen.açıkcası ben günlüğüme kimsenin uğramamasını takmıyorum,sen de çok takılma bu duruma.sırf kendim için açtım burayı kendimi görmek için ama istersen ben sana uğrarım :))) senin ideal kilon kaçMerhaba hayırlı olsun ...
İdeal kilon kaç. .
Ben de bugun itibariyle başladım Günlüğüm de var ana kimse uğramıyor tek başına sıkıcı oluyor :)
Kolay gelsin ilk haftayı atlatmak çok önemli sonra alışır insan
Sevinirim canım ideal kilom 60.. ama şimdilik hamile kaldığım kiloya 65e dönmek istiyorum. Şu an 83 kiloyum .. 6 aylik bebisim var emziriyorum 22 yasindayimm.beklerim canım hosgelirsin ben de ugrarim bilgi paylaşımı yaparız :)Saol Canım seninki de hayırlı olsun.ideal kilom 57 ama benim hedefim 53 ler.takmış durumdayım resmen.açıkcası ben günlüğüme kimsenin uğramamasını takmıyorum,sen de çok takılma bu duruma.sırf kendim için açtım burayı kendimi görmek için ama istersen ben sana uğrarım :))) senin ideal kilon kaç
Canım benimde 3,5 yaşında Bi oğlum var Allah ım onları bizlere bağışlasın.ben oğlum 1 yaşına gelene kadar hiç diyet yapmadım ki 80 kiloydum sonra başladım diyete 58 kiloya kadar düştüm.iş hayatına geri dönünce tekrar 77 oldum.diyeceğim o ki kendini çok da fazla sıkma.emzirdiğin için zaten bolca kalori harcıyorsun dikkatte edince gidecek zaten kilolar.evet yolumuz uzun ama imkansız değil başarabiliriz.motiveni bozacak hiç birşeyi umursama.sadece eski hallerini düşün yaşındaki çok genç henüz.bence çok fit bir anne olacaksınSevinirim canım ideal kilom 60.. ama şimdilik hamile kaldığım kiloya 65e dönmek istiyorum. Şu an 83 kiloyum .. 6 aylik bebisim var emziriyorum 22 yasindayimm.beklerim canım hosgelirsin ben de ugrarim bilgi paylaşımı yaparız :)
Ayrıca benim eşim de muhasebeci :)
Canım benimde 3,5 yaşında Bi oğlum var Allah ım onları bizlere bağışlasın.ben oğlum 1 yaşına gelene kadar hiç diyet yapmadım ki 80 kiloydum sonra başladım diyete 58 kiloya kadar düştüm.iş hayatına geri dönünce tekrar 77 oldum.diyeceğim o ki kendini çok da fazla sıkma.emzirdiğin için zaten bolca kalori harcıyorsun dikkatte edince gidecek zaten kilolar.evet yolumuz uzun ama imkansız değil başarabiliriz.motiveni bozacak hiç birşeyi umursama.sadece eski hallerini düşün yaşındaki çok genç henüz.bence çok fit bir anne olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?